Valborg

Jag ska stanna hemma ikväll, på självaste valborgsmässoafton.
Gårdagen var tydligen väldigt krävande, för jag sov typ hela dagen. Pallade inte. När jag vaknade hade jag huvudvärk, ont i halsen och också lite smått i luftrören. Så jag bestämde mg för att stanna hemma. Hoppas inte Theresé och Alicia blev alldeles för besvikna ;( För vi ska ju vara imorgon i vilket fall. Det var ju därför jag stannade hemma, för att kurera mig.

Mamma tyckte synd om mig (eller så ville hon bara hålla mig hemma) så hon hyrde 3 filmer.
"Den man älskar" med bla Jonas Karlsson, "Härmed förklarar jag er Chuck and Larry" med Adam Sandler som jag tycker så mycket om! Och så hyrde hon "Venus" som jag inte har nån aning om vad det är för nån. Den var iaf oscarsnominerad.

Eftersom jag ska vara hemma ikväll så får ni gärna messa mig. Ni kan messa mig gratis på
http://www.smslandet.se/?r=274879,
http://www.sms.se/?r=97010 och på http://www.gratissms.se/2z0tyxrln7!

Valborgsmässoafton är den kvällen på året som det är mest ungdmsfylla på. Jag tycker att alla ska ta det försiktigt ikväll, som den tönt jag är. Men är det egentligen värt att inte komma ihåg någonting efteråt eller att ligga och spy i toastolen? Ta hand om er istället och ha kul! :)

Drömfabriken

Ja, jag är ju sedan länge hemkommen från Drömfabriken nu. Orkar inte skriva upp allt som hände, men jag hade iaf kul! Jag hade iaf ett jättetrevligt sällskap ;)

Idag så har det varit brännbollsturnering i skolan, vi var 11 st från MP06. Och då är vi typ 40 överhuvudtaget.. Dåligt!
Men de 11 som kom var iaf duktiga ;) Eftersom vi var så få fick vi slås ihop med fordon.
Sen när vi hade spelat vå sista match ( vi kom 4:a ) så stack vi ner till stan och köte glass, mums! Efter det stack jag och Theresé till emmaus second hand. Hittade inget, men man var ju tvungen att passa på när Alicia inte var med ;P

Väl i bussen tror jag att jag dog. Ingen air condition och så var man tvungen att sitta i solen. Jag dog som sagt.
Vid 16 gick jag, olivia, ella och pondus ut och gick. Lite extra träning idag ;)

Nu Måste jag käka!

Long time, no see.

eller vad det kallas. Vad jag menar är iaf att jag har inte bloggat på jättelänge nu. Det har nog hänt en massa jag inte kommer ihåg..

Men igår iaf, så var det nog allt min lyckodag! Först kom jag till skolan och det bestämdes att vi, rbl-klassen, ska till drömfabriken i sthlm på torsdagmorgon (klockan 5!!!). Då var jag glad för det, men sen blev jag ännu gladare när Alicia sa att hon skulle följa med, vilket jag inte trodde för att hon redan hade bestämt att hon inte kunde.
Men när Filip kallade henne SvikarN så ändrade hon sig nog.. :D

och så hittade jag min borttappade ring igår! Som jag har saknat den, jag är ju sån så jag måste ha ringar, annars känner jag mig naken. Och det är precis vad jag har gjort utan just den ringen.

Sen fick jag äntligen klart min psykologi-uppsats :) Efter det stack jag till min älskade Oliver och sov över där. Eftersom jag inte ska vara hemma hela helgen.

inatt ska jag sova hos Alicias farmor (alicia ska ju ockås vara där klart..) eftersom vi ska vara i skolan klockan 5 imorse :/

Jag vill, jag vill, jag vill

Ja, det är mycket jag vill just nu.
Bättre väder, framtidsplaner, jobb, sommar, pengar, tid till 1 timmes träning varje dag, kläder, skor..
Listan är lång.

Men vad jag ser framemot mest just i detta nu är en jävligt kul studenten. Jag vill kunna skratta och le och ha kul med klassen den dagen vi går ut, jag vill gå ut som en klass, inte som en människa i grupp.
Jag jobbar på det och jag hoppas andra känner samma sak. För gör alla det, så kommer detta att funka.

Nu har Jonas kommit hem. Han är lika knäpp och go som vanligt. Och Louise lika söt och snäll :) <3
När Jonas väl är hemma saknar man faktiskt pappa, som är och jobbar, och Annamia (som också jobbar). Man skulle vilja ha hela familjen samlad nån gång.

Har inte pallat plugga så mycket som jag velat idag. Eller velat. Helst vill man ju inte plugga överhuvudtaget, man vill bara kunna allt på en gång. Jag har inte pluggat så mycket som jag behövt idag, är mer korrekt att säga.

Nu är det "Rent Hus" och vi ska käka.. mums att titta på äckel samtidigt som vi käkar!

Varför ska man köpa majblommor?

Jag kom hem lite tidigare än alla andra i familjen idag. Så när jag var ensam hemma så plingade det på dörren, så jag öppnade. Där var en liten pojke med en gul väska på magen och frågade om jag ville köpa majblommor.
- Jag har inga pengar .. säger jag och i samma sekund fattar jag ju hur fult det låter. 10 kr kostar dom små. Hur fan kan man säga att man inte har råd med 10 kr?!
Lillkillen tittar ner i marken ledsamt och börjar öppna sin gula väska för att visa blommorna. Sen tittar han upp på mig igen med världens hundvalps-ögon. Skamset tittar jag ju på blommorna.. de var lila. Så jag var tvungen att köpa dom.
Och det är något jag ångrar nu. Jag talade sanning från början. Nu har jag 2 kr kvar.

Jag vet att majblomman är till välgörenhet (eller?) men vart vet jag inte. Vet ni?




21.30 HA! Jag berättade denna historia och hon tyckte synd om mig.. Så jag fick en tia ;) Mamma är snäll! <3

Jag gick en runda innan med Olivia. Den var ganska lång, 1½ timmar var vi ute. Och jag som redan hade blåsor under fötterna..
Vi gick iaf och mötte Oliver och Frasse. Så dem har varit hemma här en runda nu ikväll. Oliver är sjuk och mådde bara dåligt, stackars älskade vän! Frasse hade haft mycket roligt för sig. T ex som att springa runt, runt rabarber-buskarna med en hundleksak i munnen (de andra hundarna jagade honom också, såg ganska roligt ut), tugga sönder Pondus koppel och lite så.

Nu ska jag gå och lägga mig för att sedan läsa i en så tråkig bok, "Popcorn", som vi har blivit påtvingade i min klass att läsa.

Sweet Dreams!

Mumsmums, kärleksmums

Det var bestämt att jag och Jack skulle baka idag. Och så blev det.. Kärleksmums.
När vi väl hade blandat ihop allt hällde vi ner, den något rinniga, smeten i en långpanna och satte in den i ugnen. Jag satte klockan på den längd som det stod i receptet det skulle vara. Allt var frid och fröjd. 
När smeten hade varit inne i ugnen i, sisådär halva tiden, kom jag på att jag hade glömt att hälla i .. just det, mjölet!
Som den lättirreterade människa jag är så blev jag ju småsur (!) på Jack, dagens offer. "HUR FAN KAN MAN GLÖMMA ATT HÄLLA I MJÖLET, JACK?!!!" "Men jag kunde väl inte veta...". "KLART DET ÄR MJÖÖÖÖÖL I KÄRLEKSMUMS!!!!".

Jag tog mig i kragen och .. lugnade ner mej en smula.
Vi gjorde om smeten, med mjöl, och tillslut blev det en riktigt god kärleksmums :)

Nu blir'e plugg en liiiiten stund och sedan Anna Pihl.


Rödvinsmarinerad hund

När vi kollade på "Körslaget" igår hela familjen så började det. Alla hundbråken.
Frasse liksom gick efter Pondus ett tag och sen smäll det, jag tror Pondus tröttnade och sa ifrån. Då gick mamma emellan med ett vinglas i ena handen, som Iza sen fick  i sin päls. Efter bara några sekunder efter det så smäll det igen, då var det nog Frasse som började av nån anledning. Men den gången gick Iza emellan de båda pojkspolingarna, hon tyckte väl att nu var det nog.

Sen efter det har det allt varit lite spänt. De har bråkat några gånger till. Under natten, men det vaknade varken jag eller Oliver av för Frasse sov uppe hos mamma och pappa. Just av flera anledningar, Oliver fick sova en hel natt, sen ska ju Frasse börja vänja sig att sova här själv eftersom mamma och pappa ska vara hundvakter nästa helg. Men mamma och pappa är jättetrötta idag, efter den livfulla natten med hundbråk. Stackarna! Men dom valde det själva, och det var bra.

Jag är såå trött på både Pondus och Frasse, Iza är den enda dugliga hunden just nu. Varför kan inte bara Frasse fatta att han är så mycket äldre och att det är Pondus hus och ge sig? Och varför kan inte Pondus sluta malla sig och lämna Frasse ifred? Varför kan de inte bara bli polers istället? Det hade varit så mycket roligare.
Iza är, som sagt, den enda duliga hunden just nu.

Jag fullständigt njuter av detta vackra väder! Det kunde man inte tro igår, att det skulle bli dånthär väder idag. Det snöade ju då. Mamma och pappa ska ta ut husvagnen på parkeringen nu och så håller de på att ta ut alla utemöbler nu. Som de har längtat, och som jag har längtat efter våren och nu är den verkligen här!




Jag är en riktig härmapa. Och så tycker jag sånhär test är så otroligt fula och patetiska, men de är ju så roliga att göra! Liksom, måste man vara stadsbo för att man gillar att festa? Eller måste man vara bonde för att man äger ett par gummistövlar eller för att man gillar att fiska?
Eftersom jag tycker de är så roliga så kopierar jag nästan alltid när jag hittar ett test att göra och gör dem helt enkelt! Detta har jag kopierat från Sofia.

BONDE ELLER STADSBO?

BONDE:
[x] Du bor på landet.
[ ] Du har kört traktor.
[ ] Du ser skillnad på hö, ensilage och halm.
[/] Du äger ett par gummistövlar. [Har ingen som helst aning, kanske om jag letar mycket och länge]
[ ] Du/din familj äger en bondgård.
[x] Det är för det mesta stökigt i ditt hem/rum. -
[ ] Du har minst 1 mil till närmsta affär.
[x] Du brukar ha sunkkläder på dig.
[ ] Du har gjort en bonfräs. [Vad är det!?]
[x] Det tar minst 10 minuter för dej att åka till skolan.
[/] Du tycker att det är kul att fiska.
[ ] Ni slår eget hö.
TOTALT : 5

STADSBO:
[x] Du bor/bott i en stad/samhälle.
[ ] Du gillar att festa.
[ ] Ni använder fjärrvärme.
[x] Ni har en ren bil.
[ ] Du kan gå till skolan.
[ ] Du äter ute rätt ofta.
[x] Du har bra bordsskick.
[ ] Du bor i en lägenhet.
TOTALT: 2

Stora Bajsplockardagen?

Jag gick, som lovat, till Oliver igår.  Det gick minsann ganska snabbt, 25 minuter typ. Då var jag så hungrig så vi började nästan direkt med maten. Vi värmde baguetter och gjorde räk- och kaviarröra. Det var såååååå mumsigt ska ni veta! Och minst lika mysigt med massa fina ljus tända. Det var inte en enda räka över, vi delade på 1 kg.

Sen gick vi upp till Frasse och satte igång en film "The Golddiggers" eller nått hette den. Vi hade självklart gjort iordning en skål med godis till filmen, som jag inte såg nåntingen av. Jag somnade nog redan vid reklamen, och sov till 8 imorse då Oliver gick ut med Frasse på promenad, i detta icke så vackra väder.

Nu har vi käkat frukost och jag har lärt mig att dricka kaffe latte (med lite extra mjölk). Eller lärt och lärt, jag har druckit en halv kopp. Mamma och pappa (+ en massa andra) har länge tjatat på mig att jag måste börja dricka kaffe, det är en del av vuxenlivet. Sånt jäkla skitsnack. Men jag kritiserar ju alltid Oliver för att han är en sån som typ inte vågar smaka på nya grejer, och gör jag det inte själv så är ju jag lika dålig. Så .. än så länge får det räcka att jag smakar kaffe och dricker lite mer i taget. Det bli godare och godare för varje gång.

När mamma och pappa har varit och handlat ska de komma och häma oss för vi ska vänja Frasse att vara hemma hos oss eftersom han ju ska vara hos oss hela nästa helg. Vi får allt se hur det går med sladdar och grejer, haha! Förra gången käkade han ju på internet-sladden så Jack blev förbannad! haha, det var rooooligt! ;)




Jaha, nu har vi precis varit ute med hundarna på en långpromenad. Eller lång och lång, runt Jormas bastu och strandpromenaden. Innan var Frasse och Pondus ute på trädgården och efter gick jag och plockade bajs, både gammalt och nytt. Det vart nog 10-12 fulla bajspåsar. Måste sett roligt ut när jag gick till soptunnan med händerna fulla med bajspåsar!
Nu ska vi kolla på film och mysa med chips och dip! Får se om jag kan kolla på en hel film denna gången ..
Kom ju på att jag kan inte komma ihåg sist jag kollade på en hel film, jag har bara somnat hela tiden. Snacka om trött.

På tal om trött. Oliver är trött, Frasse har varit uppe hela natten och lekt runt. Men jag har inte märkt nånting, skönt för mig! Men det är ju inte snällt emot Oliver att man sover så djupt. Haha!
Men inatt så ska ju Frasse sova här och undrar hur fan det ska gå, jag menar här finns ju massa nytt att tugga på. Eller kissa på. Eller precis vad som helst. Fast jag tror ändå att Frasse kommer vara ganska trött efter dagen då Pondus har varit på honom heeeela tiden och han har sprungit mer än vad han brukar, gått mer än vad han brukar och det har liksom varit mycket nytt. Man kan ju hoppas det för Olivers skull, så han får sova en hel natt. Det har han ju inte gjort på 2½ vecka! Stackarn.

Trött efter lång vecka

Ja, så sant som det är sagt. Jag är jättetrött, den här veckan han slitit! Men den har ju faktiskt varit rolig också :)
- I måndags var det skolan, sen efter skolan så var det musikrepitioner till 22 ungefär.
- Likadant på tisdagen.
- Onsdagen var från 8-12 men jag var bra sliten efter 2 konserter.
- Torsdagen 8.30-13 med konserter och pizza. Sen stack jag och simon hem och sov och kollade på film. Vid 18 var det så dags att åka tillbaka för en sista konsert.
    Efter det stack jag hem och grät en skvätt till "Spårlöst". Såg bara de sista minutrarna men det var det enda som behövdes för att börja lipa .. Men asså, det var så fint! :')
    Efter 3 gympaspass (=konserter) så är det väldigt välbehövligt med en lång och skön dusch, tror aldrig jag uppskattat en dusch så mycket! haha

Eftersom jag inte hunnit att vara nånting med familjen så kollade vi på en film. Det var ett under att jag höll mig vaken (men det var väl chipsen..). Vi kollade på "Vuxna människor". Så otroligt jobbig film. Och pinsam. Så tror jag att den kan vara mycket sann, jag tror det går till så. Utan att överdriva.
Nu orkar jag inte dra hela filmen ..

Men nu sitter jag i skolan och ska göra en psykologi-uppgift. Och efter skolan ska jag GÅ hem till Oliver. Allt för att förbränna lite, skitsamma om det kommer regna. Jag SKA gå!
Till min älskade älskade och alldeles fantastiska pojkvän! Har inte träffat honom på år och dar känns det som.. inte sen i söndags. Knappt pratat med honom heller.
Jag vet iaf att han skrev upp jägarexamen igår, därför kom han inte på konserten, men det gick tydligen jättebra för honom! 69 rätt av 70 möjliga! Kan inte säga annat än att jag är stolt! :) <3


Träningsvärk

Jag har träningsvärk. Ett tecken på att jag är i alldeles för dålig form, dags att sätta gång att träna igen Moa!!
Efter lite spring upp- och ner i trappan, framåt- och tillbaka och hoppelihopp på scen och lite promenad borde man ju för fasiken inte få träningsvärk?! KLENT!
- Var är motionsmaskinen?

Sorligt nog så kom inte Simon till slutaudition i Stockholm. De missar nått. Verkligen.

Nu ska jag gå ner och lägga mig och ladda upp för morgondagens konserter. Mina sista på Musikskolan.

Vår Glädje - onsdag

Hej allesammans!
Nu har jag precit kommit hem ifrån dagens konserter. Jag är slut i hela kroppen. Det är nästan som ett gympaspass varje konsert. Det är massa klädbyten och spring i trappor upp-och ner, sen så ska man studsa omkring på scenen. Och när man inte ska in på ett tag, har bytt om och så, så går man fram- och tillbaka för att man är så nervös..  Inte en stilla sekund!

Idag har jag kollat på telefonen varenda lediga sekund för jag längtar så tills jag får veta om Simon har gått vidare till IDOL eller inte. Hoppas hoppas jag får ett sms snart!

Än så länge är klockan bara 13.30 och resten av dagen ska jag försöka ta det lugnt, för det har varit ganska stressigt de här senaste dagarna, och så ska jag plugga. Plugga plugga plugga.
Har ju samhällsprov nästa vecka och så ska jag skriva en MVG-uppsats i psykologi. Sen har man ju bajs-engelska också. Men får se om jag pallar det.
Först och främst ska jag in i duschen.. Efter två "gympa-pass" är det ganska lämpligt...

Saknar Theresé och Alicia! :*

Vår glädje

Kom precis hem ifrån musiken... har varit där sen kl 18 och sen dess har det varit full rulle. Jag hann skämma ut mig flera gånger, det sänker verkligen självförtroendet! Kan ju inte säga att allt sitter på plats än.. Men jag har lärt mig att man inte ska prata när man ha mygga, när man inte är på scen. Det blir lite pinsamt då.
Speciellt om man sjunger falskt, som jag gjorde :/
Och så får jag verkligen panik när jag tänker på att jag ska sjunga ackapella (stavning?) ... den tråkiga låten. Känns inte alls bra :/

Iaf, jag är jävligt trött nu! Och nervös för Simons skull. Han ska ju till Idol imorgon och träffa den "riktiga" juryn. HOPPAS! <3

4 år med världens bästa!

Fredag:
Mamma köpte hem pizza-bottnar så vi fyra (mamma, Jack, Oliver och jag) gjorde iordning våra egna pizzor. Jättegott! Jag hade allt mamma hade köpt till pizzorna, räkor, skinka, champinjoner, ruccola-sallad, bacon och mozzarella, muuuuuuums!
Jack stack till gården och lvar hemma var jag, mamma och Oliver. Först kollade vi på "Så ska det låta", of course, det är nästan ett måste varje fredag. Sen somnade Oliver till "Berg flyttar in". Jag också, nästan, för det var ju så tråkigt.
Efter det iaf så stack vi hem till Mo och Frasse.

Lördag:
Vaknar med ett "grattis till 4 år, älskling". Sen får vi lite smått bråttom eftersom vi skulle åka in med mamma klockan 11.30 till stan. Jag fattar inte varför vi skulle åka in så jävla tidigt för... men javisst.
Väl inne i stan så hittade jag en jacka, som jag inte hade råd med, så jag ringde till pappa och fjäskade lite. Vi gick länge, länge på stan innan vi käkade vår plankstek inne på Akrolpolis, vi satt där inne och mös länge, länge också. När vi var inna på Åhlens ringde Simon mig och sa att han ska vidare till nästa idol-jury. Så glad vart jag! Sen var det biodags! "27 dresses" var från en början väldigt lång och tråkig, men sen totalvände det och det vart en väldigt söt film.
Efteråt träffade vi Josse, Jonna, Ajax och Sara för en liten pratstund. Så söta allihopa :)
När vi slutligen kom hem igen vart det bad i jacuzzin och lite swartzwald-tårta (stavning?). Muuuums, säger jag bara!

Jag älskar Dig Oliver Leijon! Det finns inga ord för hur mycket.

Söndag:
Vaknar och sätter igång ett av gårdagens köp (Olivers), "Djävulen bär Prada". Sen vart det frukost och tårta (som det för övrigt var nått lustigt hårstrå i, fyfan vad äckligt!!). Sen klipper vi klorna och lite sånt på Frasse för att sen bege oss hem till Hjortsberga för att presentera Iza och Pondus för Frasse. Pappa står vid skolan med Pondus och det tar inte lång tid för de att bli polers, så skönt. Iza var det heller inga problem med, hon visade tänderna en gång och det var allt som behövdes. Väl inne i huset så biter Frasse av en internet-sladd, så som ni kan färstå vart inte Frasse nån stor hit för Jack, den datanörden. Haha!
Annamia var på klassfest (det var 10 år sen hon gick ut högstadiet) så hon var lagom bakfull idag. Riktigt farlig om jag får säga min mening. 25 år och fjortis, illa! haha!
Nyss så käkade vi räkmacka för att fira mitt mvg (minus, men ändå) som jag fick i fredags.

Nu ska jag ner och byta lakan i min säng, kanske städa toastolen efter am ;P


Psykologi-prov

Hehuuuu, fick tillbaka ps-provet idag. Först så sa läraren att resultaten var riktigt dåliga i vår klass, så hon presenterade några förslag till "omprov" man kunde göra ifall man fick IG eller inte gjorde provet. Jag var ju osäker på mitt resultat, så jag visste inte om jag skulle bestämma ett omprov eller inte så jag sa det "men jag vill ju se mitt prov innan jag bestämmer mig" så skrattde läraren bara åt mig "ni behöver inte oroa er". Hehuuuuu!
Då visste man ju iaf att man fått G. Så fick vi tillbaka provet, VG+/MVG-!!
Så jag var ju tvungen att skicka ett sms till pappa eftersom han ju hjälpte mig att plugga,han lovade mig att vi skulle fira det braiga resultatet med räkmacka i helgen!


Dag x

Sovmorgon idag igen och sen Dag X. Göttans!

Som vanligt på Dag x fick man massa kassar, pennor, informationstexter, godis.. Hur mycket som helst hade jag att kånka på när jag sen gick darifrån! Men det är bara roligt!
Jag träffade Elle där också, det var verkligen hur längesen som helst jag träffade henne! Så söt är hon!
Oliver träffade jag också, men han gillade verkligen inte dag x så han stack till max istället. Tönt. När man kan få massa gratispennor?! Haha, han är inte nått ekonomisk han.

Efter Dag x stack jag, Theresé och Alicia och käkade på Hong Kong och mös och kollade igenom allt vi fått tag på mässan. För att imponera på alla som alltid tjatat på mig om att jag ska börja dricka kaffe, så tog jag faktiskt en kopp kaffe tilll mig själv efter maten idag. Och drack typ halva.. Och gillade det! SÅ DET SÅ! Nu kan ni sluta tjata.
    Mätta och glada gick vi från Hong Kong till Emmaus där Theresé köpte ett par byxor. Stackars lilla Alicia vågade inte ens röra galgarna där inne. Och "second hand-känslan" satt tydligen kvar när vi gick i dom andra affärerna också. Vi gick bl a till H&M för att köpa hänglsen, vi hittade hängslen på en docka och priset på hänglena var under dockan. Så vi gick omkring i butiken för att leta var dom fanns, men vi fann aldrig nått, så vi ställde oss i kassan och frågade var hängslena finna och de svarade tvärt "nej, det har vi inga". Då blir lilla jag lite smått förbannad, de har  ju pris och ett exemplar på dockan! "Nämen OJ! Den hade vi HEEELT glömt bort...". Fyfan, vad oproffosionellt!
Har man pris och exemplar på en vara ska man också ha dom på lager. Herregu. Sånt kan göra mig skitförbannad! Precis som en hundskit mitt i stan också kan göra. Har man hund plockar man upp efter sig, speciellt mitt i stan eller där folk ofta går.
    Oj, nu låter jag nog surig. Det är jag inte! Det är bara vädret som .. gör mig lättirriterad. Det var ju så underbart väder igår?!

När Oliver har kommit hem så ska jag till honom, för en gång skull ska jag faktiskt gå. Trots ovädret.

208 dagar kvar.

1 April - VÅR!

Dagen börjar med låååång sovmorgon, perfekt. Sen så lite tjatter på Alicia och Theresé .
Föreläsningen vi gick på var jättebra! Föreläsaren var rolig och man slutade aldrig lyssna och ämnet var jätteintressant. Äckel-gubbar, som kan vara precis vem som helst, småbarnspappa tex som vill åt småtjejer/killar i sina egna barns ålder, på internet och det är helt lagligt! 
Om samma man skulle fråga samma barn mitt ute på gatan och de skulle ha sex så skulle det var olagligt och straffbart men så länge det händer på internet och skrivs ner är det helt lagligt i Sverige. Helt ologiskt och skrämmande!
Men det skulle tydligen ändras i Sverige i slutet av året, men det kommer högst bli 6 månader, när samma sak kan ge 3½ år i England. Helt sjukt, varför?

Iaf, så efter föreläsningen stack vi och käkade och stack upp på lektionen. Läraren skulle på föreläsning men vi fick sitta kvar om vi ville. Det ville vi inte, inte så länge iaf, så vi stak ner till stan. Väl nere på stan köpte vi glass, satte på oss solbrillorna och satt i solen och njöt av glassen, värmen och solen. Underbart! Sen shoppade vi lite, sjukt vad shoppingsugen man blir när solen tittar fram! Jag köpte en klänning till halva priset på GinaTricot, den var vit och olivgrön. Jag tog en senare buss hem och det fanns ingen luftkonditionering på den bussen, så man höll på att svettas ihjäl, vilket påminner mig om i somras. Då var det sjukt varmt i bussarna, man blev tröttare av en halvtimmes bussresa än en hel skoldag.
På tal om bussresa. Idag när jag skulle byta till 270-bussen så stod det en kille bakom busskuren och kissade. Stackarn, han tänkte nog att det inte tar så lång tid att kissa och att ingen kommer se. Så kommer det två fulla bussar precis bredvid! Haha

När jag kom hem så gick jag och Olivia ut och gick i det härliga vädret. Vi gick ganska långt och ganska länge. Vi satt även på min favoritplats i Hjortsberga och solade, helt fantastiskt! Pondus var såklart med :)

Trots att det är första april, så har jag inte blivit lurad än. Jag har inte lurat heller. Dåligt jobbigt. Får bli bättre förste maj!


Back to normal

Ja, då är det back to normal som gäller. Tillbaka till skolan måndagmorgon, det gick ganska hyfsat att stiga upp kl. 6 trots allt. Och dagen gick fort som attan!
Tisdagar är ju alltid värst att stiga upp på, speciellt efter lov, men idag så är första lektionen inställd, så jag har en rejäl sovmorgon! Fick sova hela 2 timmar längre! (Om inte mamma hade väckt mig "Har inte du bråttom?" vid 7) Helt perfekt!

Idag ska jag till en föreläsning som heter "Avklädd på internet" eller nått liknande, eftersom det är "kärleksvecka" på skolan nu. Det kan nog bli intressant.
Sen ska jag ta en promenad med Olivia och prata lite! :)

209 dagar till Jag åker med Leijons och Martens till Teneriffa!
Längtar nått så förgrymmat! :)

RSS 2.0