Timo och Frasse

Nu har jag kommit hem ifrån Alicia och fölet. Så jävla söt var den lille hingsten, som kanske ska heta Timo!
Så jädra liten och kaxig var den lille krabaten. Och så härlig päls! Alldeles mjuk!
Han ville klättra upp i Theresés knä, så söt! :)

När jag kom hem så hade jag lovat att ta Frasse på promenad, eftersom Oliver är i Kålmården och Frasse typ är rädd för alla andra i Leijons-familjen. Så jag ringde Olivia och frågade om hon ville hänga med, och det ville hon. Vi började med att cykla dit, och cykla har jag ju gjort förr.. så det gick ju bra :P
Att koppla Frasse gick också bra, han var jätteglad över att se mig. Det är ju alltid kul att någon blir glad att se en.
Men när vi skulle cykla hem gick det inte fullt lika bra. Rent utav dåligt faktiskt. Frasse gillar ju allt som rör sig, så han gillade framdäcket på cykeln och alla bilar som körde förbi. Aldrig mer att jag cyklar med den hunden!
Nu så passar mamma honom lite. För varken jag eller Jack orkar det efter .. en timme. Man får ju hålla stenkoll på honom så att han inte springer iväg. Och nu har han ju lärt sig att gå i trapporna också, så han kan ju vara vr som helst i huset på en hundradels sekund. Om man skulle släppa honom lös i trädgården så springer han ju med all säkerhet härifrån efter nån hare eller nått. Då vore det ett helvete, eftersom han inte har fattat detdär med inkallning än. Inte på riktigt iaf.

Pratade med pappa nyss och han sa att det inte var så farligt som de först trodde. Som tur väl är! <3


Kommentarer

Skriv nått roligt här:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0