Visst är resan kul, men packningen .. Hatar det.

En sak som jag hatar är att packa. Man vet inte hur mycket man ska ta med sig, så man tar alltid med sig för mycket. Och tänker man så långt när man packar, att inte ta med sig så mycket, tar man med sig för lite. Och så glömmer man alltid något. Och så vet man inte om man ska ta med sig handdukar och lakan, eller om hotellet står för handdukar och lakan eller om det finns hårfön. Om är likadana kontakter som det är här hemma osv osv..
   Jag håller på att packar nu. Tänkte att jag skulle kolla på hemsidan om det stod nått om hårfön. Det står "komplett badrum", vad det nu innebär. Hur många skor ska jag ha med mig och vilka? Och vilken väska för handbagage ska jag ta? Vad ska jag åka i?

Hatar att packa!


Uschuschusch. Bilder från halloweenfesten har publicerats nu.. Usch. Men nu ska jag ha det superbäst på Tenerife (stavas det inte Teneriffa?). Ni får ha det så bra här hemma :)

Studentfest + Höstlov

Studentfesten igår var skitrolig! :) Vet inte om jag så vidare snygg.. men roligt hade jag! Tyvärr var det inte så mycket folk som jag hoppades på.

Idag när vi kom till skolan (vi hade sovmorgon) så hade lärarna tänt massa levande ljus och så satte de igång avslappningskivor.. och det var så mysigt! Att komma sleten till skolan och bara slappna av hela lektionen (nästan). Det är vad jag kallar gulliga lärare!

Har precis kommit hem nu. Åkte hem till Theresé efter skolan. Myspys. Jag har sååå ont i magen. Börjar bli lite nervös inför resan. Det är ju dags nu, nu har jag fått höstlov och det är bara imorrn och sen bär det av. Jag har börjat få känslan av att det inte kommer bli av. Eller att planet kraschar!

Telefonförsäljare

Varje dag ringer det folk från FlexiFront hem hit och söker pappa. Men han är ju aldrig hemma, och jag svarar nästan alltid när de ringer (iaf de senaste dagarna). När jag säger att pappa inte är hemma frågar de dirkekt;
- Är du hans fru?
- Nej.
- Är du hans dotter?
- Ja.
- Jaha, hehe. Hur gammal är du?

Första gången de ringde sa jag ju givetvis att jag var 18, av ren reflex. Men det skulle jag ju inte gjort. De försökte ju sälja en massa till mig nu. Och när jag sa nej (inte bara en gång) så "Nämen, lilla du. Varför inte?" osv och fick mig känna mig jättedum så jag sa bara nej och la på luren. Usch. Så nu när de ringer är jag 17 och inte myndig. Jävla telefonförsäljare.



Igår när familjen tittade på "Oskyldigt dömd" kom jag på att det var sista natten på jättelänge som jag skulle sova i min egna säng. Det blir det ju eftersom jag ska sova hos Alicias farmor inatt, och natten mellan fredag och lördag ska jag sova hos Theresé. Sen är det lördag då jag bara ska hem och packa för att sen bege mig till Oliver eftersom vi åker sent på lrdagsnatten/tidigtidig söndagsmorgon. Jag kan inte förneka att det känns lite sorligt. Jag älskar min säng.

Frightnight

Första studentfesten är imorrn, och vi fick studentlegen idag. Givetvis så krabbar ju mitt (eftersom delar av mitt personnummer inte har blivit skrivet) men Simone lovade mig att det inte skulle vara några problem, men man vet ju aldrig..
Man ska ju vara utklädd iom att det är Halloween. Ingen aning vad jag ska vara med jag har köpt ett par röda strumpbyxor, av nån anledning.. Tänkte att jag skulle ha djävulshorn, men det har jag inga och jag skulle låna några med det glömdes bort .. ( NÅGON SOM VILL LÅNA UT?) Får väl använda de röda strumpbyxorna och så ska jag nog har några lite mer utstickande lösögonfransar. Men som sagt, vet inte.
Och vi som skulle ha klassfest innan, men det vart det ju inget med. Så nu har jag ingen aning var jag ska vara innan .. Suck! Får väl hoppas att det blir bättre planerat nästa studentfest :)

Nu Måste jag plugga. Men orkar inte..

Bara tre dagar till vi åker nu :) torsdag-fredag-lördag och sen bär det av till Teneriffa för massor av sol och bad!

Borta bra men hemma bäst

Har sovit hos Oliver två nätter i rad nu pga att han fyllde år igår. I vanliga fall brukar jag ju sluta 16.20 på fredagarna men eftersom det är Öppet hus imorn så hade min lärare så mycket att göra så vi fick ledigt efter 14.45 vilket var göttgöttgött!

Egentligen skulle jag hem till Oliver igen, men jag kände för att åka hem och ligga lite i min säng. Mysigt! Snart ska jag, Leijons och Martens till Alvesta för att disco-bowla och sen ska vi åka hem och käka pizza och, såklart, spela GuitarHero! Ska bli roligt! Jag har blivit som besatt av GuitarHero nu när jag varit där sen i onsdags..

Kort skoldag

Det finns visst en film som heter så också. Nu ska jag till skolan, har ett möte med min projekthandledare. Det mötet tar väl tio minuter, sen slutar jag. Första bussen hem går 11.45. Kul!

"Tillsammans är man mindre ensam" är ett ganska konstigt talesätt. På många sätt och vis.


Vinterjacka och fredagsmys

Köpte en vinterjacka för 800 kr igår. Det är så skönt att inte behöva frysa på mornarna längre, och framförallt inte behöva oroa mig för att jag inte kommer ha nån jacka att åka i när vi är upp i Stöten, för nu har jag ju det!
Snygg är den också. Det är vit i grunden och så är det rosa och grå/svarta streck på den. Nu ska jag bara köpa ett par termo/regnbyxor (vad heter det? sånadär tunna?).

Igår så köpte mamma pizzabottnar som vi la på vad vi ville ha på. På den ena var det ost och skinka (för de fega/barnen) och på den andra var det salami, mozzarella och ost på. Den la vi på ruccola-blad på när den kommit ut ur ugnen, sen över ruccolan hällde vi på chiliolja och honung på - supergott!

Oliver somnade under Idol, men inte jag. Jag såg hela programmet och lite av Fredag hela veckan. Sen tänkte jag att jag skulle blunda, bara lite under reklamen, men jag somnade ju givetvis och missade omröstningen. Men jag har fått höra att Kalles Kaviar åkte ut (heter han Jesper?).
Det spelar faktiskt ingen roll vem som åker ut, för jag gillar inte så många iaf. Bara tre stycken - Anna, Loulou och Sepideh är riktigt grymma!

Ikväll blir det kräftskiva på Bolmsö!

Från Värmland till Ångermanland

Jag har hittat en utbildning som verkar vara skriven som till mig! Om det inte vore en punkt - Den ligger i Kramfors. 
Man har sagt till mig att Kramfors ligger i Värmland. Men det var många som sa sig emot det också, så jag kollade upp på kartan var Kramfors egentligen ligger. Utanför Sundsvall. Det är nästan uppe vid Umeå!!

Så nu tvekar jag jättemycket. Värmland var långt bort, men ändå ok. Jag behöver verkligen åka här ifrån men till Ångermanland, vet jag inte riktigt..

Är det rätt att skita i en drömutbildning för att den ligger för lång bort?

Hare Krishna

Alicia fyllde arton igår - grattis grattis! :)

Och igår sjöng jag med. I tingssalen, bara för att testa att sjunga en viss låt med annan teknik osv. Jag var inte ett dugg nervös innan, hade t om glömt bort det. Men när jag stod och delade ut program så kommer första mamma, som jag visste skulle komma, sen helt plötsligt står min käre storebror med flickvän och ville ha program. Nästa i kön var min kusin och hans flickvän. Jag blev jätteglad! Och nervös! haha, men det gick ju bra sen iaf.
Sen följde de med hem en stund :) Det var mysigt!

Samuel, kusinen som kom och lyssnade, fick körkort igår! Och jag är så avis. Vill också ha! Nu! Jag har ju en massa del kvar att göra.. Men det kommer. Till sommar ska jag ha kökort. Grattis Samuel!


Det var en gubbe från Hare Krishna i skolan idag. Han var där och informerade lite om vad den sekten(/religionen?) handlar om. Det var jätteintressant! En del saker verkar intressanta och speciellt vackra, men inte speciellt sanningsenliga. Man trodde så stort på själen osv. Det var lite jobbigt när han började sjunga.. och aldrig ville sluta! Man kunde ju inte hålla sig för skratt, så pinsamt!

Ikväll är det bonde söker fru! (som egentligen borde heta bonde söker kärlek eftersom det både är homosexuella bönder och kvinnliga bönder som söker partner) och då ska jag vara hos världens bästaste Oliver! Ledig imorrn!

Fyra och ett halvt år

Fyra och ett halvt år har jag och lilleman Oliver varit tillsammans idag. Det är ganska så jättesjukt! Nästan fem år..
Då är det dags för Oxgrillen! Tydligen. När jag och Oliver firade ett år och åkte in till Växjö för att äta på någon resturang, antar jag, så åkte vi förbi så pekade Oliver på Oxgrillen och sa;
"När vi firar fem år, Moa då ska jag bjuda dig på Oxgrillen!". Jag trodde ju aldrig att vi skulle hålla så länge, så jag skrattade och sa att det skulle bli jättegott! Han trodde nog lika mycket som jag att det skulle hålla så länge..
Och jag som inte ens tycker om hamburgare ..

Helgen har varit konstig, men bra. GuitarHero är grymt kul!! Spelade det hos Jojjo och så spelade jag det hos Leijon's (de köpte det igår). Jag ägde ju sönder den familjen alltså, de har ingen taktkänsla alls det familjen! haha

Känns inte alls som söndag idag.. Eller jo. Men jag orkar inte med en vecka till. Det är så tråkigt alltihop. Ska verkligen bli skönt att åka utomlands snart!

Jag övningskörde idag. Två gånger. Ena gången körde jag till Alvesta och det var jätteroligt och det gick bra! Andra gången hämtade jag Oliver.


Vad är det som händer ?!

Jag är fortfarande förstörd för att Rasmus åkte ur IDOL.. Han sjöng så grymt bra. Och låten han sjöng hade jag visst hört! Han var egen, rörde sig på sitt sätt och sjöng på sitt grymma egna sätt. PRECIS så som en artist ska göra!

Sen så åkte ju Linda ut igår. Det är ju också ännu sjukt! Hon var ju så gott som en artist redan! Sjöng, var sin egen.. Hon var grym! Jag var stensäker på att Jenny eller Yazmina skulle åka ut igår, för de båda är faktiskt kassa.
Jag vet att Yazmina är ifrån Växjö, men och? Hon sjunger förjävla tunt. Och Jenny är tråkig, trots hennes fina sorliga historia om hennes reumatism.

Vadfan är det som händer med IDOL 2008?



Idag kollade jag på "Jesus Christ Superstar", en stund iaf. För jag somnade, men det jag såg var bra. Bara det att jag inte riktigt fattade handlingen.. det här med Gud och Jesus kan inte jag. Jag är inte konfimerad (A) (Man kanske borde kunna sånt iaf, men det gör inte jag..)
Men musiken var mer än bra! Och så tror jag en svensk är med i filmen.

Nu ska jag plugga, sen åka in till alvesta och sjunga för att sen bege mig in till stan och handla tills imorgon.

Jag som var så glad

Dagen i skolan han varit bra, jag har känt mig så duktig. Fick ju bra på naturkunskapsprovet och allt.. när jag kom hem mös jag lite med Jack framför TVn med chips osv. Jag tycker verkligen om lille Jack ibland (ganska jätteofta).

Men sen kommer jag hem till Oliver och funderade på vem som åkte ut Idol, jag fick höra att Robin åkte ut. Så jag var glad, för han var inget att ha, tyckte jag. Rasmus, Elias och Lars var ju asgrymma igår!
Men så får jag höra att Rasmus åkte ut.. förstörde min dag! Han var ju asgrym! :(



RSS 2.0