Blev kär idag!!

.. i en hund. Theresés familj passar för tillfället två hundar, som råkar vara av den hundras som jag vill ha. Irländsk röd setter. Martin, hunden som jag fick träffa var 9 månader. Ung och slank. Så jäkla fin! Han gjorde min dag :)
Åh, längtar tills jag kan skaffa mig en egen!

Jag har ingenting att göra idag. Skönt! Bara vara hemma och lulla omkring lite. Tvätta, övningsköra, träna på musiken, planera, läsa, titta på IDOL, kanske baka? Mysigt! Jag njuter av varenda sekund i mina härliga mjukisbyxor.

Boken, som jag läser, är så jäkla bra. Just nu är den sorlig.. Man tror man vet vad som kommer hända, men icke!


Senare:
Jag övningskörde nyss - och jag är riktigt nöjd! Det börjar bli riktigt kul att övningsköra nu! :)

Puh!

Det var inte så farligt som jag trodde hos Theresé och Alicia, det var bara bra! :)
Fick en massa fina saker och massa god mat osv. Myspys!

Nu sitter jag iordninggjord för kalas, allt som saknas är skjuts dit. Emelie fyller ju 18 idag! Grattis!


Förutom att Emelie fyller år idag och det var trevligt folk och god mat och så, så har allt annat varit annat än bra.
Helvete. Piss.

Mina hemligheter

Sov ganska dåligt imorse (kan bero på att jag är sjukt nervös inför ikväll.. rädd snarare) så jag vaknade vid 8.30 ungefär. Så då tände jag lampan och satte igång att läsa min bok. Sophie Kinsellas "mina Hemligheter". Så sjukt bra!
Jag steg upp vid tio, för då var jag så hungrig att jag höll på att dö. Men jag längtar tills jag sitter på bussen, då jag hinner fortsätta läsa. Har redan kommit igenom halva boken.

Jag tror det var Emelie som berättade om denna boken för ett tag sen. Och den lät ju skitbra, så jag tänkte att den boken Måste jag ju läsa. Men givetvis glömde jag det, så jag önskade ju mig inte den i födelsedagspresent. Men så fick jag den utav Annamia iaf! Och den är skitbra..
Nu har hon gjort slut med Connor. Och Jack ska tillbaka till USA. Spännande!



Senare:

Kom ju på att om en månad är jag på Teneriffa med världens bästa Oliver! Jag ska ligga och steka som tusan med en paraplydrink i handen och bada i poolen hela dagarna! Jag kommer vara brunast när jag kommer hem igen! :D

En månad kvar

Övningskörde idag. Gick skitbra, för att vara mig! Körde tom inne i samhället. Duktigt, duktigt.
Några gånger till och jag och jag kan nog köra till Oliver. Om pappa tror på mig, men det gör han väl inte. Suck.

Innan övningskörningen var jag och mamma och shoppade. Jag köpte ett par jeans och massor med strumpor, vilket var välbehövligt. Väldigt välbehövligt. Tänkte önska mig det i födelsedagspresent,  för jag har inte ett par som det inte är hål i. Men det kändes inte så kul att få strumpor i artonårspresent. Fast egentligen blev det ju det iaf.. för jag betalde med mina presentkort. Whatever!
Vi var inne på skopunkten också, men det har jag lärt mig. Man ska inte gå in där när man inte ha pengar. För jag blev jättekär i ett par, men har inga pengar. Denna månaden ska jag ju köpa presenter till alla möjliga tusen människor! Oliver, Alicia, Jojjo, Emelie.. Ajax? och sen ska jag utomlands på det! Herregud, hur ska jag klara av detta?!

Jag är en människa som hela tiden planerar. Därför är det jättejobbigt att Theresé och Alicia har nån jävla överraskning till mig imorn.. och ledtråden jag fått: "Alla kommer skratta åt Moa". Jaha. Kul.
Och så vet jag också att det ska vara chokladfondue. Innan dess ska jag vänta tusen år på en buss. Helt själv. I lilla Växjö. Känns inte så kul!


Jahaja, 18 år

Fyllde ju 18 år igår. Det var ungefär som vanligt, jag kunde inte somna kvällen innan och jag var klarvaken när de kom in med presenter och frukost. Allt var som vanligt, förutom att folk hela tiden sa "nu är du ju vuxen", "välkommen till vuxenvärlden", "nu måste du ju ut på krogen", "nu får du göra allt du vill, utan att fråga mamma och pappa", "nu ansvarar du själv för dina gärningar" osv osv. Vilket var så sjukt jäkla jobbigt att höra från varenda människa(!!). Det värsta är att det inte verkar sluta heller .. "hur känns det att vara 18?".

Men men. Nu ska jag börja läsa en bok jag fick utav syrran. Sophie Kinsellas "Mina hemligheter". Verkar jättebra om man läser på baksidan!

Jag fick förresten hem kläder som mamma beställde åt mig i födelsedagspresent idag. Så sjukt fina! Vill beställa mer.. Sovgott!

Dagens goda gärning

Idag lånade jag ut tio kronor till en behövande på bussen. Kände mig mycket snäll!

Kollade lite på kläder på internet idag, inne på ellos. Det är visst 50% rabatt på valfri vara (om han handlar för över 200 kronor efter avdragen rabatt) och så får man en trenchcoat för 0 kronor till det. Så jag hittade en jättesöt långtröja med ett mönster upptill för 400 som jag funderar på att köpa. Plus en tröja för 200. Men pengarna räcker nog inte till. Får diskutera med mamma och pappa, jag fyller ju trots allt år snart! Om fem dagar.

En vecka till som barn

Jag har lite kris. 18-årskris. Är det normalt? Om en vecka anses jag vara vuxen. Ni hör ju hur läskigt det låter!

Vi överlevde.

Ja, som ni säkert har märkt gick inte världen under. Så härligt! Kan en del tycka.

Torsdagen den 11 september måste varit den bästa kvällen på väldigt länge för mig.
1. Jag sjöng och spelade piano hos Lilian, och det gick skitbra! (Övning ger färdighet!)
2. Jag var på långpromenad och det var fantastiskt skönt. Kände mig jätteduktig!
3. Jag och Emelie gick på stan.
4. Såg Mamma Mia för andra gången, och den blir bara bättre!
5. Oliver ringde från Lettland och berättade att han skjutit en kronhjort. Sin första!
6. En kompis kunde glädjas åt min glädje åt Olivers glädje. 
Fantastiskt!



När jag kom hem från skolan igår, så gick jag och mamma och kollade lite på kläder och handlade mat. När vi kom hem bjöds det på, min favorit, ostfondue! Och lite därtill, desto mer till de andra!
Det blev en sen morgon för alla i huset idag. Vid halv tolv började huset vakna, men då hade jag ju redan varit vaken ett par timmar. I vanliga fall är jag den som sover längst.
Nu har alla gett sig iväg på alla möjliga äventyr. Mitt äventyr är väl framfrö TV:n ikväll, antar jag.

Oliver är ju i Lettland på jaktresa med sin far. Han fick det i för tidig födelsedagspresent, vilket måste vara den bästa i hans liv någonsin! De kom dit  itorsdags och redan på kvällen så hade Oliver skjutit sin första kronhjort. Som tydligen var en fin sådan.
Han ringde imorse och berättade att han skjutit en andra kronhjort, som var snäppet vassare.
Jag blir så stolt!

Världen går under om 45 minuter.

Sug på den du! Läs rubriken några gånger högt för dig själv och tänk efter lite.

Fyfan, så ångestframkallande! Jag tror inte att det kommer ske. Men Om. Tänk Om.
Allt som någonsin gjorts betyder ingenting längre och var helt onödigt. Även det där försöket till den andra BigBang. Jag menar, varför framkalla en sådan om man inte får vara med och se vad som händer efteråt? Haha! Så fult.
Men ändå får jag ångest. Så jag sätter mig och skriver ett helt meningslöst och patetiskt inlägg på min lilla blogg, som ingen läser! (till ni som gör det, pusspuss! ). Och så sätter jag igång, Mamma Mia-skivan som jag hittade i förrgår! Den, om nått, får mig på ett sjujäkla bra humör!

På tal om Mamma Mia, så ska jag och Emelie på den imorrn! För mig är det andra gången på bio. Mamma Mia är den första bio som jag ser flera gånger på bio. Om det inte blir ett lyckat försök i Schweiz, dvs. HAHA!

(Om världen går under snart, så är jag jävligt ledsen att Oliver är i Estland just nu - han ska ju vara med mig!)

Emelie, Idol, Klara och Hjärtebarn.

I torsdags, när jag satt på bussen, såg jag Emelie gå förbi. Hon såg mig, så hon ringde upp och frågade om vi kunde spendera dagen tsm. Och det kunde jag! Vi tvättade, fixade mig facebook och kollade på Idol. Synd att Simon sång inte sändes i tv :(
Iaf så hade jag, Emelie och Alva jättemysigt! Hoppas att vi kan träffas oftare i framtiden!

Jag har precis kommit hem från Klaras födelsedagskalas. Hon fyller 9 år idag. Den pluttan!

Igår så var jag på Hjärtebarnsgalan i Växjö. Den var så fantastiskt fin. Jag blev rörd, började nästan gråta både när jag var där och även efteråt. Att det är tre tjejer, från k-dral som kommit denna idén och allt.. Det är så fint!
Och det var mycket bra musik! En örebroare va där också, fan vad den dialekten är fin. Saknar den!

Nu ska jag till IKEA. Vill ni lyssna på nått så jäkla bra, lyssna på A'int missbehavin'!

Haha eller Buhu?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känns lite som så med allt just nu. Vet inte varför.
Nu ska jag sova, för klockan är sent. Men det gör ju ingenting -  jag är ju ledig imorn! Det är torsdag.

På fredag ska vi pröva och beställa studentmössor. Ska bli spännande!

På lördag är jag, mamma och Jack bjudna på Hjärtebarnsgala i Växjö. Har ingen aning om vad det är. Musik tror jag, pengarna går nog till barn med hjärtproblem. Tror jag! Ingen aning. Det enda jag vet är att Lagans Byggnads, O's pappas företag, sponsrar och fick åtta fribiljetter. Då fick vi de tre sista. Det ska nog bli mat på Akrolpolis innan, så det blir nog mysigt!

Idag har det varit full rulle. Först skola. När jag kom hem hann jag bara äta, sen kom Simon och vi planerade inför vårat musik-projekt. Fick veta vilken handledare jag fick, Per-Håkan! Han är go! haha.
Givetvis kollade jag och Simon på Idol, eftersom han sökte i våras. Om Simon kommer synas i TV, kommer han göra det imorn. För då kommer de visa auditions från Lund. Exciting!
Samuel och Therese var här idag också. Det är verkligen alltid lika mysigt när de kommer! Uppskattar det lika mycket varje gång.
När Samuel och Therese hade stuckit kom storebror Jonas och han tjej hem. Också roligt! :)

Godnatt!

Smålandsnytt

Nu ska jag till Smålandnytt på studiebesök! Bara för mig och Alicia!


Student 2009

Japp, det är jag det. Är så jädra nervös för allt som ska ske. Och betalas. Det är fan inte billigt, och jag ska betala Allt själv. Och har inget jobb. Hej för ett superfattigt år härnäst!
Kollade på studentmössor idag, på internet alltså. Vi ska ju testa på fredag. Så jag måste kolla lite vad som finns och välja på, eftersom jag har en sån beslutsångest. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska köra på, ta precis det jag vill ha och sen får det kosta vad det kostar eller om jag ska köra ett billigare alternativ. Det är ju bara en gång man använder den. Men då fotograferas det förhoppningsvis en jäkla massa .. Hm! Tål att tänkas på.

Dansen idag då. Det var ingen som kommenterade mitt sugmärke på kinden, men de känner mig ju inte heller. Till en början gick dansen ganska bra, jag är ju nybörjare och det märktes ju verkligen. För Alla hade säkerligen dansat i åratal innan, förutom jag då. Men men, jag ska inte skämmas, det är en nybörjarkurs.
I slutet så skulle vi lära oss nått som heter padeboré (ursäkta min franska/stavning) och läraren bara visade stegen jättesnabbt och kort så jag hängde ju inte med ett skit. Men alla de andra kunde ju, de hade ju gått dans förut...
 Kändes ensamt!



21.24 Usch, fy och blä. Jag är verkligen trött. Under hela dagen har jag gått runt och frysit och varit på allmänt dåligt humör. Men jag trodde det berodde på annat. När jag kom hem blev jag jättetrött, och så var jag hungrig. Jättehungrig. Så lagade till mig lite mat, men mådde fortfarande illa efter att jag ätit (kanske för att jag är så usel på att laga god mat). Vid 20-tiden så gick jag iaf in och la mig hos min lillebror, för att titta på Poirot på tv4. Men jag somnade, på en gång. Och sov en timme, vaknade lika trött som innan. Jag brukar aldrig sova. Och när jag vaknar brukar jag vara ganska så pigg, om man jämför med denna gången.
Åhh! Det kanske är hösten som har gjort mig så trött? Jag som längtade till hösten. Tyckte det skulle bli jättemysigt med september.

RSS 2.0