Jag har bestämt mig!

Jag hade så förbannat bra i Stöten och jag grät nästan när jag kom hem. Det var så sjukt tråkigt att komma tillbaka till verkligheten. Men veckan har varit ganska bra ändå...

När vi var i Stöten käkade jag så förbannat mycket onyttigt och jag känner verkligen hur dubbelhakorna, valkarna och magen växer på mig. Känner mig så äcklig(!!!!).. så jag har bestämt mig för att småbanta lite. Jag har som mål att väga 60 kg när jag tar studenten (eller mindre?). Mindre än så så kommer balklänningen se jättestor ut...

För att jag ska nå detta mål så ska jag sluta käka godis, chips, popcorn, pizza, hamburgare och annan onyttig mat och så även sluta dricka läsk. Försöka iaf. Och så ska jag ju givetvis börja träna mer. Jag har kommit överens med mamma och pappa att jag ska ta promenader innan skolan med hundarna (de är korta iofs, men det blir fler promenader än förr, innan frukost förbränner man mer också, har jag hört) och så ska jag börja använda familjens motionscykel några gånger i veckan (så ofta jag bara kan). Jag började redan idag med 45 minuter. Känner mig duktig!

För övrigt har vi slängt ut granen först idag. Vi kunde inte slänga den innan vi åkte till Stöten, det för granen för fin för. Och sen har det bara inte blivit att vi slängt ut den förens idag... men det var ett jädra jobb. Det slutade med att vi fick såga av alla grenar och lägga i kassar, sen fick vi såga ner stammen och bränna upp. Men det var lite mysigt det också.

Stöten

Idag har det varit skidåkning hela dagen, riktigt roligt! Det är lite isigt på sina ställen, men med tanke på vad det var för väder här i måndags, är det riktigt bra underlag! Sista åket var härligast, parallellen. Den är svart och inatt ska det vara ännu kallare och snöa lite, så underlaget kommer vara skitbra där imorrn! Göttans!

Ikväll ska vi ut och äta där Jonas jobbar, Brasseriet. Det ska bli trevligt! Och gott! :) 


Jesus Christ Superstar och Stöten

Nu sitter jag uppe i Stöten med hela familjen.. det är jättemysigt! Stugan är stor och fin, fräsch! Alla plockar med sina saker, vissa kollar på film. Vägen hit var lååååååång, det var halt och dimmigt. Och som tur var körde Am's pojkvän Ola, och inte Am. För då hade vi inte varit vid liv just nu. Seriöst.

Igår tog Leijons och jag tåget till Malmö, gick lite på stan, käkade och gick på Jesus Christ Superstar. Jag trodde att jag skulle älska den.. och det var ju bara förnamnet! Tyvärr svek Ola Salo mig, så det var nån annan kille som spelade Judas. Men det spelade ingen roll - det var så grymt bra ändå! Skådespelet, sången, musiken, scenen, ljuset var så himla fantastiskt! Jag satt med öppen mun hela föreställningen. Jag köpte mig ett program och jag kan inte släppa det ur sikte!
Efter det stack vi och käkade på en jättefin resturang, Paddy's. Sen gick vi och la oss på våra hotellrum. Det blev en tidig uppstigning idag, redan klockan 06.00 imorse steg vi upp. Och egentligen så öppnar de inte hotellet frukosten förens 07.30, vårt tog gick 7.14. Så vi frågade om det fanns nån möjlighet att få bar någon macka lite tidigare. De sa att det var inga problem - "Det är bara att gå ner till frukosten". Så vi gick ner och trodde att de kanske hade brett en macka åt oss. Men när vi kom ner så var hela frukosten framme. Stackars personal som fått gå upp säkert timmar tidigare, bara för att vi skulle få frukost. Det är vad jag kallar personal!

Vi var tidiga till tåget och tåget stod redan på perrongen (eller vad det heter), så vi gick in och satte oss på våra platser och la våra väskor där de skulle va. Det gick ju människor fram- och tillbaka, så man tänkte ju inte på det efter ett tag. Helt plötsligt hör jag hur Oliver skriker "Vafan?!" och springer ut ur tåget. Jag fattar ju ingenting och så hör jag ett par längre fram i tåget ropa "Tog de väskan?!" på grov skånska och jag sprang efter Oliver, var ju rädd att han skulle få stryk eller nått. Men det var ingen fara. Innan jag var ute ur tåget så var Oliver tillbaka, med väskan i handen.
Tänk på det nästa gång ni åker tåg, ha era väskor i närheten och håll alltid ett öga på väskorna! Det är jättelätt att bara låtsas att det är sin egna väska och gå därifrån. Efter den incidensen kunde ju inte jag slappna av överhuvudtaget.

Men nu ska vi kolla på sällskapsresan, hela familjen. Jag vreklige njuter av dethär! Så mysigt!

Jag ska inte bryta några ben.


Första skoldagen på sista terminen

Idag var klockan satt på 6.30. Skolan började för min del idag. Vilken huvudvärk jag vaknade med! Och den har tyvärr hållt i sig, som om det inte var tråkigt nog att gå till skolan. Varken Ica, jojjo, majsan, lina eller Simone var där. Men det var lugna puckar ändå. Var med Viktoria, Linda, Mia och Jouse. Det känns konstigt att detta är sista terminen.. Vad ska jag göra sen?! Usch. Panik.

Nu sitter jag bara och skjuter upp att packa. Det är så roligt att åka iväg, men ungefär lika tråkigt att packa!
Men jag ser verkligen emot varje dag, fram till nästa söndag. Imorrn är det Jesus Christ Superstar (med Ola Salo!!) och mys. En historia som jag, förresten, har pluggat de senaste dagarna, musiken är grym! På söndag åker vi till Stöten och då är det skidåkning i en vecka som gäller! Allt med Oliver! Kan ju nästa inte bli bättre!

Det är ett halvår till min student nu, exakt.

Julen är borta och skolan börjar snart

I lördags var det fest, och det var kanonskoj! Rockig vet jag inte om jag va, men snygg var jag allt ;) haha
Det finns bilder på facebook och bilddagboken, överallt!

På söndagen åkte jag med familjen Leijon till Tärnö. Där var det jädra kallt! Och mysigt. Jag tror jag förfrös mig under färden över havet, för jag mådde så dåligt under resten av dagen och frös och frös. Hade dubbla tjocktröjor och tre filtar över mig, och sockar. Men ändå frös jag. På måndagen badade vi tunna, det var jätteskönt! Långt ifrån kallt!
Det var skönt att komma hem från Tärnö, fast att det var så mysigt. Det fanns nämligen inget vatten, så jag man kunde ju inte duscha eller tvätta sig under tiden som gick. Och så har de ju utedass - kallt som fan! Så det var skönt att komma hem och göra ifrån sig lite ;) haha

Idag plockade vi ner julen och det kändes så hemskt! Det var nästan så att jag började gråta.. Julen har gått så snabbt, det var inte länge sen vi plockade upp den! Skit. Längtar redan till nästa. Vi har fortfarande julgodis kvar, jag är riktigt less på den! Julen 2008 var verkligen mysig.

Imorn är det skola. För många, men inte för mig. Jag är ju ledig på torsdagar, fram till vecka 5. Så första skoldagen för mig är på fredag. Och det tycker jag är bajs. Men jag tröstar mig själv med att det bara är den dagen, sen är det ner till Malmö för att kolla på "Jesus Christ Superstar" och vidare till Stöten en vecka med familjen! Ska bli så jädra kul! Jag längtar verkligen! Ska börja packa redan imorgon!

Jag har bara en termin kvar i skolan. Det är helt förbannat sjukt!!


Kort om tid på loven, finns så mycket annat roligt att göra!

De senaste dagarna har varit fantastiska. Jag har varit med Oliver och vi har vairt på bio, käkat trerätters och nu de senaste dagarna har det ju även varit svartis på sjön - så vi har åkt skridskor. Och det är så jädra härligt!

Imorrn är det fest, sen kan jag inte bestämma mig om jag ska följa med till Tärnö eller inte. Sen börjar skolan.
Kan vi inte ha lov liiiiite längre, det är ju så härligt! Det är mindre härligt att komma till skolan nu, när de bytt schemahelvete så jag inte har min lediga dag på torsdagen längre. Det är orättvist! 
Men men.. helgen efter att skolan börjat så ska jag ner till Malmö med Olivers familj och titta på "Jesus Christ Superstar", med Ola Saaaaaaalo! Ska bli såå kul. Direkt när vi kommit hem från Malmö ska min familj till Stöten en vecka och åka skidor och leva lyx! Sånt gillar vi!

RSS 2.0