The Ark

Jag såg precis årets första Allsång på Skansen på svtplay. Mina favoriter genom tiderna, The Ark spelade ju. Och de avslutade med min favorit låt genom tiderna! Calleth you, Cometh I. Jag Hatar att jag missar deras sommarturné!!!
Fan med.

Herregud

Det händer så mycket just nu, så att jag nästan inte hinner med!

I måndags tog jag, tro det eller ej, körkort! Det trodde ni inte va? För det gjorde inte jag. Trodde inte att jag någonsin skulle klara det. Men så himla skönt att äntligen kunna ta sig vart man vill! (Om jag får låna bilen...)
Lite småtråkigt att jag tog det så tätt inpå jag ska dra till London, nu hinner jag ju inte att "köra av mig" :P

Igårkväll så träffades MP-tjejerna hemma hos Jossan för att grilla och säga hejdå till mig. Kändes jättekonstigt! Har inte fattat att det är så snart jag ska åka. Tänkte jag skulle börja packa idag, så att jag kanske hinner fatta tills på lördag iaf!
Tyvärr jobbar ju Oliver heela tiden tills jag åker, och sen är ledig nästa vecka. Det suger ganska rejält.

Imorrnkväll ska jag och Leijons käka på nån resturang i vxö för att säga hejdå. Och på fredag kommer det käkas middag här hemma med familjen.

För på lördagmorgon åker jag! Nån som kan tänka sig att skjutsa mig dit? Alla ska ju iväg. Mamma och pappa ska till gotland, Oliver jobbar och Olivers föräldrar ska till Tärnö. Och bussen kan jag ju inte ta med all packning! Eller?

Flytt

Idag har jag och lillebror bytt rum. Han har fått mina gamla rum nere i källaren och jag har fått hans lillalilla på övervåningen. Känns lite surt faktiskt, jag trivdes verkligen där nere. Men som tur väl är så är mitt "nya" rum mycket finare än mitt gamla! Det är bara att vänja sig! Och jag åker ju snart! Iiiiiiih! :D


Men innan dess ska jag krya på mig så att jag kan fira midsommar i Öland! Mamma tror jag har halsfluss! :( Inte kul. Och det lär ju inte blivit bättre när jag flyttat idag.

Men nu blir det några avsnitt vänner innan jag sover!

Vad är en bal på slottet?

Balen igår var faktiskt väldigt tråkig. Visst, man har det inte roligare än vad man gör sig, men det underlättar ju om det är någorlunda bra planerat. Alla var i Ryssby kl 15. Sen kändes det som att det var planerat att man skulle mingla hela kvällen (till kl 1, då bussen gick hem). Det är ju ingen som orkar stå i höga klackar/obekväma kläder hur länge som helst. Man tröttnar liksom. Det kändes som att man väntade på musiken hela kvällen. Och när musiken väl kom så var det punk. Jo, Punk! Vad tänker man då då? Punk på en bal?! Den första låten var Ebba Gröns 800 grader. Jag kanske är lite väl gammalmodig, men jag tycker faktiskt att det iaf kan vara några låtar som man kan dansa vals, foxtrot eller bugg till. Inte bara att hoppa omkring på stället liksom. Det matchar liksom inte kläderna, frisyrerna... Nä, jag och Oliver åkte hem redan vid 12. Det var vääääldigt skönt att ta av sig skorna och lägga sig.
Balen var förresten på slottet i teleborg och det var jättefint och vi hade sån jädra tur med vädret! Inget regn över huvudtaget! :)

Imorgon är det dags för student. Hoppas att vädret håller i sig och att allt går bra :) Nu ska jag gå och lägga mig och titta på vänner!

Bal

Imorgon är det bal. Så har färgat håret, målat naglarna och lite sånt idag. För imorgon blir det tidig uppstigning. Ska vara i moheda imorrn kl 10.30 för smink och håruppsättning. Kl 13.30 ska jag och Oliver bli fotograferade för att sen kl 15 vara i Ryssby. Sjuka tider egentligen. Är det bara jag eller brukar inte baler börja kring 18-19?

Nu ska jag plugga in i det sista!

Halkbanan gjord!

Ja, nu är ju halkbanan gjort. Och jag måste säga att jag inte tyckte det var så roligt som jag alla sa. Men skönt att ha den gjord iaf!

Steg upp kl 5 imorse, för att ta bussen kl 6 för att hinna med. Är så satans trött nu, och då ska man sätta sig med teorin. Hata hata hata teorin! Finns det nått tråkigare? Skulle helst bara vilja ligga i min säng med mjukisbyxorna på och titta på vänner! Förhoppningsvis är skiten över nästa vecka!

Lina tjuuuuuugo år och student!

Idag fyller världens bästa Lina Berneson hela 20 år! Grattis till Dig! Hoppas du har det toppen i Bulgarien med majs! Det blir väl systemet det första du gör när du kommer hem? ;)

Oliver kom ju hem inatt! Det var ren och skär lycka när han kom inklumpandes! Kan knappt fatta att han är hemma och att jag kan pussa och krama om honom när jag vill! Lite dåligt timing med pluggandet inför körkortet bara... Han hade köpt hem två presenter till mig, båda var klockrena! Först en grytvante som hade den engelska flaggan på, för det är meningen att jag ska ha med mig den till London! Sen fick jag som en platta som det stod "Grow old along with me the best is yet to be". Lipsill som jag är, så började ju jag gråta! Blev verkligen jätteglad, och den plattan ska få hedersplatsen i mitt rum i London.

Sov ju hos Oliver inatt och när jag skulle gå till bussen såg jag bara hur den svischade förbi! SUCK. Har aldrig i hela mitt liv missat bussen däruteifrån (tror jag iaf). Så surt. Sånt kan göra att min dag är helt förstörd! Att missa en körlektion och därmed 600 spänn bara för att jag inte kunde gå lite tidigare och fortare! Men tack tack tack tack till C-M som körde ända från Ryssby för att köra in mig till stan, och sen tillbaka igen! Verkligen schysst! Räddade min dag!

Efter körlektionen så var det studentdags! Oliver och jag möttes på stan för att luncha och sen vidare till studenterna. Jag gick till JB och Emelie's och han till k-mads alla elever, dumt att det krockade med tiderna, hade velat se allas! Det rös i hela kroppen på mig när de sprang ut och alla studentflaken körde omkring. Tänk att det var ett helt år sen jag tog studenten (imorgon). Sinnesjukt! Det känns som igår, men ändå så himla längesen! Kommer nog ihåg allt från den dagen. Vill tillbaka!  MP06A <3

Imorgon ska jag göra halkbanan. Får se om den är så kul som alla säger att den är. Själv tycker jag att det verkar läskigt att köra omkring och sladda och ha sig. Men å andra sidan älskar jag ju att köra omkring med fyrhjulingen på isen ....

Sveriges Nationaldag

Ja, idag är det ju Sveriges nationaldag och det har inte vi firat speciellt mycket. Lite jordgubbar med grädde och hembakta bullar. Och sen... ingenting. Lite tråkigt. Nästa år blir det ändring på det!

Imorgon natt så kommer min älskade hem, äntligen! Ska bli himla skönt att ha honom i närheten igen! Tack vare skype har vi kunnat prata varje dag, annars hade det varit olidligt. Innan han åkte var jag lite nervös över hur det skulle funka inför mitt år i London, men nu vet jag att det funkar. Det känns skönt. Thank God for Skype!

Imorrn börjar andra och sista veckan på intensiv-kursen. Satan så skönt. Är helt slut efter en dag med dubbellektioner och teori-plugg. Förhoppningsvis lönar det sig!

Nu ska jag kolla på bröllopsyran - Love2010.

PUSSHEJ


28 dagar!

Det är så mycket med intensivkursen nu, så jag hinner knappt med! Igår var det den 3 juni och det innebär att det var en månad till jag åker till London. Känns helt sinnesjukt. På nått sätt känns det helt overkligt. Helt sjukt!

Men fan vad spännande! Att äntligen komma härifrån, träffa nya människor (några som jag redan pratat med som verkar jättetrevliga!), träna upp engelskan, lära känna en ny kultur... Ska bli så himla kul, men säkerligen väldigt jobbigt också. Speciellt i början.

Jag saknar min Oliver Leijon som kommer hem natten mellan måndag och tisdag!

Pusshej

Grattis storebrooooor!

Idag fyller min käre storebror år, hela 26 år. Men han är bosatt i Sälen, och det är lite långt för att åka över en dag :P Så det blev gratulationer över telefon istället.

Idag har jag verkligen bara pluggat teori till körkortet. Omg, jag är trött. Hoppas jag får in allt i skallen bara..
Jag är inte den som tänker logiskt, eller så. Oliver har verkligen inte en pluggskalle, men han får rätt på det mesta ändå, för att han tänker logiskt. En annan tänker inte logiskt, utan pluggar mest bara in svaren. Och det är väl inte det bästa inför ett sånthär prov. I skolan funkade ju det....

Jag är sjukt sugen på att fixa mig till balen nu, efter alla fina balbilder. Men jag inte längtar så mycket till själva balen i sig, utan mest till att få fixa till mig och göra mig fin. Man kanske ska test-sminka sig även fast hon som ska sminka mig är i cypern, den jäveln.

RSS 2.0