PS. Sugmärke är det fulaste jag vet!

Jag har ett sugmärke på kinden! Jävla Oliver. Och jag som börjar ett nytt ämne imorrn, med massa nya människor (ivä = dans = massa utseendefixerade tjejer som ser ner på alla som är tjockare än de själva = mig)! Vad fan kommer inte de tro om mig om jag kommer dit med ett sugmärke på kinden?!
Det var tur för honom att jag inte såg mig själv i spegeln innan han stack.

Förresten. En annan sak som upprör mig nått så förbannat. Såg en film i lördagskväll. PS hette den, en svensk film. Så usel så det fanns inte. Ingen historia, för mörka bilder så att man inte dåg nått, för lågt ljud så att man inte hörde nått. Lars Thiers, eller nått liknande hette filmmakaren. Och enligt pappa ska det varit hans mål - att göra film, utan någon som helst handling, ljus eller ljud, så ingen fattar nått.
Filmen var väl 2 timmar lång, och ingenting hände. Förens de sista tio minuterna. Då den tog slut och allt var beckmörkt. Han måste ha filmat mitt i natten utan några som helst lampor. Idiot!

Mirakel!

Ett mirakel har skett. Frasse drar inte i kopplet längre! Och ännu bättre; han går fot!!
Blev helt chockad. Innan hade man ju blåsor på händerna efter att ha varit på prmenad med honom! Oliver har haft med Frasse i skolan, för att de har haft hundkurs på schemat. Och det har tydligen gjort underverk.. Det är så fantastiskt att jag måste på promenad igen... :D

20.07
Hemma igen, Olivia hängde med på promenad. Alltid lika kul att prata! Mammas gamla jobbakompisar är här, Jack är på gården, Oliver är på Tärnö och pappa är i finland, så jag sitter ensam ikväll. Men det kan vara ganska skönt ändå.

Skolan är så rolig just nu. Klassen är rolig och det är faktsiskt bara kul i skolan. Kommer nog bli roligare med alla studentfester och förberedelser inför studenten :)
Det är också lite av ett mirakel jämfört med förra året.

Spökporr!

I tisdags var jag och Oliver på bio! Love Guru hette filmen vi såg. Jag tyckte inte om den, den var inte värd att se på bio (de pengar och tid man "offrar"). Men Oliver tyckte om den, så det var inte helt onödigt att vi åkte.
Innan bion käkade vi pizza på Lanterna (där har dom stans godaste pizza!). Så myspysigt :)
Efter bion hämtade mamma oss, för bussen gick så dumt. Hon skjutsade hem Oliver och jag fick ett ryck att hänga med, så jag gjorde det. Härligt att man kan göra så!

Jag började ju halv ett på onsdagen så jag hann med ett och annan innan skolan. Bl a både cykla och gå på promenad. Och packa. Det gjorde jag ju för att jag och Theresé sov hos Alicia inatt. Vi är ju lediga på torsdagar. Så vi fotade igår, jag och Alicia var spöken. Det är till Theresés skolprojekt där de ska fotografera de sju dödssynderna, eller nått sånt.
Det blev mer porr. Jag såg jättelustig ut, jag är inte bra på att agera framför kameror. Men vi hade kul! Och jag vågade gå in i spökhuset!

Nu sitter jag ensam hemma, trots att klockan närmar sig fem. Sjukt, eftersom alla oftast är hemma då. Så förbannat tråkigt också! Mamma behövde jobba över, Jack är i stan och Pappa är i Finland. Och ingen av de svarar när jag ringer. Oliver har inte kommit hem från skolan än heller. Ensamt. Men jag har ju hundarna.
Simon kommer snart (om han kommer i tid dsv), vi ska planera till vårt projektarbete vi ska ha nu sista året på gymnasiet. Ett musik-projekt, hörrninini!

Sen-varning

Helgen var sådär. Lite för lite Oliver, lite för mycket ståhej.
Men söndagen var jättemysig! Först blev man väckt med frukost på sängen sen så önskade jag att åka på loppis-runda, så då gjorde vi det :) Vi stannade först i Hj, men där går ju inte att gå in, så jävla stökigt det är där. Det är så man blir förbannad.. Sen stannade vi på loppis i Tränsjö. Sen åkte vi till Östregård där det var jättemycket folk, och jättemycket som jag ville ha men inte köpte. Det var mest saker som man köper när man flyttar hemifrån.
Efter en annan loppis runt moheda, Ör, så stannade vi på cafét och tog oss en macka. Innan vi återvände hem så åkte vi genom alvesta för att stanna på en loppis. Bakom träningscentret var det en som ingen utav oss hade besökt innan, och det var den som jag efterlyste för ett tag sen, där tv hade varit. Och det försår jag för det fanns jättemycket grejer där, speciellt glas. Jag som älskar glas, hittade jättemycket. Men köpte inget. Mamma och pappa köpte ett notställ.

När vi kom hem väntade Oliver på mig. Mysigt värre. Vi hyrde film senare på kvällen. Arn, Angel och Hairspray. Så hela familjen samlades runt en godisskål och tittade på Arn. Jag fattade ingenting utav den, så pappa fick förklara (han älskar alla Arn-böckerna), sen så störde jag mig mest på den, hur den var klippt. En skada jag fått sen jag började på rörlig bild. Men det är roligt!

Måndagmorgon och det är dags för dans, så jag åkte till nortull iklädd danskläder. Sen mötte jag upp Alicia utanför för att gå in på lektionen. Det enda som händer är att läraren ropar upp alla namnen, sen får vi gå. "Träningen börjar nästa vecka". Det var allt. Så jag steg upp, gjorde mig iordning och åkte in i till stan för att få sen åka hem igen. Vi hade ju ingen rörlig bild idag. Kul. Jag hatar sånt, men Alicia älskar det.
Jag åkte fram- och tillbaka på en resa med busskortet. Det är vad jag kallar onödigt. Men iaf, hämtade pappa mig i Alvesta, sen köpte vi grejer som vi senare hade till våra hemmagjorda räkmackor som vi käkade utomhus :)
Mysmys!

När jag käkat de godaste räkmackorna på länge så gick jag upp för att kolla på Hairspray. Den var ju heeeelt underbar! Jag tänkte inte ens på klippningen.. Så snygga killar. Jag blev kär, skäms nästan för att säga det men.. Zac Efron. Mums. Och ännu mera mums, Elijah Kelley! MUMS! Jag ska kolla på filmen igen, innan jag går och lägger mig..

Sen gick jag ner på min dator och skulle kolla runt lite, hade inget annat för mig. Då är 75% av alla mina bilder borta. Min idiot till lillebror lovar en massa saker han inte kan med. Tack för det!
Vi omformaterade min dator. Och Jack hade inte tagit bort alla bilder, som han lovade. Så.. jag är inte på så bra humör som jag brukar, men det blir nog bättre efter att jag sett Hairspray.. Pusshej!


Första helgen efter skolstart

Har fått massvis med komplimanger med mitt hår. Tack så mycket alla! :)

Skolan startade i torsdags. Det var roligt, det var bara roligt att komma till skolan igen. Stämningen i klassen är skön nu, helt ok. Så otroligt skönt jämfört med tidigare år.. Dagen blev inte lång heller. Började vid 8 och fick busskortet och lite info, sen slutade vi. Egentligen skulle vi ta skolkort redan första dagen, men Daniel och Pontus i b-klassen fixade så att det blir på tisdag istället. Schysst!
Iaf, efter att vi fått reda på informationen vi skulle få och fått höra på mentorns predikan om att vi ska se den här dagen som första dagen på nedräkningen, så slutade vi. Jag, Theresé och Alicia stack hem och kollade på Sweeny Todd och mös. Sen gick vi ner på stan och käkade och shoppade lite. Jag köpte ingenting, men det var nog så mysigt och roligt ändå :) <3

På fredagen sen började vi vid 9, men jag och Jojjo var där redan vid 8. För bussen som går härifrån Hj vid 8 är inte i Växjö förens 9. Och man vill ju inte komma försent när det är ny lärare och nytt ämne vid första  lektionen. Så vi satt och planerade lite inför våra födelsedagar, som vi ska fira tsm :)
Det måste var av ren ondska man lägger ett tre timmars pass på fredagseftermiddagarna efter klockan ett. Så hungrig och trött som jag var när jag kom hem, var det jääääävligt längesen jag var. Var alldeles matt när jag kom hem! tom på krafter.
Eftersom mamma var pigg, fick hon för sig att städa. Och så måste alla hjälpa till, så vi städade till kl 22. DET är sorligt.
Usch.

Idag är jag Frasse-vakt. Just nu ligger han och sover i rummet intill, tror jag. Man kan aldrig vara säker.


Klippning inför skolan

Igår så steg jag upp samtidigt som Jack (skolstart för honom), vid sju, för att hjälpa honom upp och fixa till honom i håret. Man vill ju inte att lillbrorsan ska se ut som fan i håret första skoldagen i åttan :P
Hundarna fick mat och promenad och sen stack jag in till stan för att möta Theresé och Alicia på Waines! Det var jättetrevligt. Jag skulle klippa mig efteråt så de hängde med för att kollar ut en bild på en lämplig frisyr. Så jag visade ju frisören de bilderna och sa att jag ville ha nått nytt och lätthanterligt. Det var tydligen inte nått utav de frisyrerna jag och tjejerna valde ut. Nehe. Då bestämdes det visst att det skulle bli page, utav frisören. Jag sa att jag ville ha nått nytt, som jag inte hade haft innan, gärna nått kortare. Blev det det? Nej. Det blev page.
Jag är så missnöjd med min frisyr. Den är varken så kort som jag ville ha det, nått nytt eller lätthanterligt. Så nu får jag stiga upp en halvtimme-timme innan för att fixa till håret. Och det har jag betalat för? Usch!

Här kommer man och verkligen försöker säga vad det är man vill ha, för en gång skull, annars blir det bara "jag vet inte..". Men så blir man bara överkörd. Och missnöjd.
Alicia och Theresé tyckte om det. Även Ella och Olivia som jag tog en långpromenad med på kvällen. Oliver ska få se det ikväll, men jag skickade ett mms till honom igår, han tyckte också det såg fint ut.
Visst det är bättre än innan, men det är inte så som jag vill ha det.

Tips! Klipp er inte innan skolstart, tänk om ni blir missnöjda, som jag. Då kommer ni se förjävliga ut på skolkortet!


Ångest

Tärnö var bra som vanligt. På torsdagen blev jag bjuden på jättefin fisktallrik. Jättegott!
För första gången åkte jag och Oliver buss hem ifrån Tärnö. Och det var första gången för Frasse att åka buss överhuvudtaget, men det gick jättebra. Fast det var en hund i sätet bredvid. När vi hoppade av bussen märkte vi att Frasse hade lagt sig i ett tuggummi, för det satt ett i röven på han. Det var kanske det killarna bakom skrattade så åt.. Vem vet?
Jag glömde givetvis jag lite av mina kläder, bl a bikinin. Som inte var så bra eftersom vi badade i tunnan här hemma ikväll. Så jag fick leta fram en jättegammal baddräkt, som jag nog aldrig använt men som alltid har legat i garderoben. Den var faktiskt jättefin så nu har jag bestämt att det är min "nya" tunnbadräkt som bara kommer användas här hemma i tunnan.

Vi började prata om mig och vad jag ska göra efter skolan och att jag snart fyller arton och all sån skit, som jag bara ogillar så fullständigt!
Jag vet inte vad jag vill, det skiftar jävlar i att' från dag till dag. Jag vill inte fylla år, speciellt inte arton. Då kommer all pressen. Eller? Körkort hit och körkort dit, jobb hit och dit, framtid, framtid, framtid.. Pallar inte.
Jag längtar mer till julafton än till min egna artonde födelsedag. Faktiskt. Jag gillar inte det här med att fira.. inte min egna födelsedag. Vet inte varför. Har kanske inga som jag vill fira den med. Eller några som vill fira den med mig, förutom min familj (mamma, pappa och de äldre syskonen som vill ut på krogen). Usch,ångest. Det får bli rubriken.

Skolan vill jag inte ens tänka på.


Besviken på Festival!

Karloskar var ju i helgen. Jag och Oliver var inne på fredagen en liten sväng och kollade på RixFm festivalen och träffade Am. Det var roligt :) På lördagen blev det bara krabb. Fast det blev bra iaf. Oliver kom hem till mig och Frasse med en låda kräftor! :) Mums.

Idag kollade vi på "Festival". Jag störde mig under hela filmen att de pratade värlmandska och inte småländska på hotellet. De pratar ju ändå småländska i Hultsfred. Sen i slutet av filmen hoppar ju marc och lina på bussen och på den bussen stod det 'Karlstadsbuss'. Då blev jag rent utav förbannad! Varför Karlstadsbuss i Hultsfred, småland? När filmen var slut var jag ju tvungen att kolla upp hur filmen gjordes och då berättades det för mig att "Festival" är inspelad under Arvikafestivalen, Värmland och inte i Hulstfred, småland som jag trodde. Illa. Blev riktigt besviken där. Varför har jag fått för mig att den var inspelad på Hultsfredsfestivalen? :(


Irländsk röd setter-valp? JATACK!

Jag blir galen!!

Har i månader sagt att jag vill ha en irländsk röd setter. Igår kollade jag runt på Internet på hundar och drömde omkring en massa. Och så idag, när jag tittade i gårdagens tidning, finns det en annons om setter-valpar som är leveransklara nästa vecka! Snacka om att man blir sugen!

Givetvis gick jag ju in på hemsidan; http://fairhaven.applegrove.net/ och där fanns ju bilder på de små liven. Vill ha! Vill ha!
Seriöst. Helt seriöst. 

Oliver sa att han hjälper mig. Speciellt om det var nån jakt i den, varför inte? De som känner mig vet hur mycket jag älskar hundar, och jag kan redan en del om hundar. Och jag är villig att lära mig mer. En helt egen hund. Uuusch, jag blir helt till mig här. Varken mamma eller pappa kommer tillåta mig att köpa en ny hund "Iza måste få ha det lugnt nu det sista", "Hon orkar inte med en liten valp". Det blir väl bara en dröm :(

Irländsk röd setter. Hedda. Från Fairhaven Kennel :)

It sucks

Jag saknar att ha nått att göra på dagarna, speciellt nu när Oliver jobbar dagarna till ända. Och när det är sånt här kasst väder. Det finns ju ingenting att göra. Idag har jag tom tagit hit Frasse för att få Nått att ta hand om. Det blir snabbt tråkigt att sitta och titta på TV eller film hela dagarna.
Vi prövade att ställa Frasse i hundgården idag. På en och halv timme var Frasse tyst kanske.. tio minuter. Vi tog in honom, för vi orkade inte stå och skrika på honom längre.
Eftersom Pondus är en skvallerapa så skäller han när Frasse gör nått dumt. Det vill säga hela tiden. Så det spelar ingen roll vad vi gör, så har vi en skällande hund. Fast Pondus skall hörs inte över hela samhället..
 
På fredag åker familjen till Öland. Jag tror jag ska vara hemma. Men jag vet inte vad jag ska göra. Om jag ska vara hemma eller följa med till Öland. Men det lär väl inte spela någon roll. För nån egentligen.


RSS 2.0