Julen är över :(

Julen är över så snabbt, så det nästan är synd. Allt julgodis är ju kvar, och så har vi alla ändå proppat i oss.. Ska aldrig göra så mycket godis igen!

Det snöade på julafton och det var den bästa julklappen! Allt som jag fick stod på min önskelista! Locktång, , klocka, dunsockar, mamma mia, öronhängen, trosor, presentkort... Utav Samuel fick jag en skirtolig bok, som jag inte visste om att den fanns! Den heter "Visa mig hur" och i den finns det beskrivningar och bilder hur man gör alla onödiga och nyttiga saker! Några exempel; "Hur man använder en huktoalett", "Slåss med en haj" och "Hur man fäster och tar av lösögonfransar". Skitrolig!

Juldagen hände det som vanligt inte så mycket på dagen. Det är tradition här hemma att sova länge och länge gå i pyjamasen och titta på film. Vilket jag också gjorde, tills Jojjo kom. För sen stack vi in till Lina och förfestade lite! Jag hade jätteroligt hela kvällen! Tack tjejer :)

Annandagen var vi på släktkalas. Det är tur att man har Emma!

Självklart har jag varit inne på rean! Köpte en klänning idag, jag har en likadan grå och gillar det så mycket så köpte en likadan (brun) för halva priset! Mamma och pappa har köpt skidkläder, för snart åker vi till Stöten!

Dan före dan

Iiih, äntligen! Såhär nära jul blir jag som barn på nytt. Det är så mycket som man gjorde när man var liten som man måste göra år efter år! Som igår så städade jag, bytte lakan och duschade innan jag gick och la mig, för att vara helt ren när jag somnade. Då sover man gott! Det gjordes alltid dagen innan julafton, som idag, men eftersom jag på senare år har firat kvällen den 23 hos Leijons så har det blivit den 22. Och då har man sett "Nu är det jul igen" med Tim Allen med lillbrorsan.
För några dagar sen satte jag upp en litenliten julgran som är "min" som jag har på mitt år. Och så ligger jag och tittar på den innan jag somnar. Så mysigt! Givetvis har jag klämt på alla julklapparna också. Jag tror mig veta vad som är i tre julklappar, men det kan jag ju inte säga till nån (ifall det skulle visa sig vara fel).

Julafton börjar ikväll. Här hemma så griljeras skinkan, julgröten kokas och allt julgodis ställs fram. Självklart kollar vi på Bingolotto medans vi har brasan tänd och tända ljus överallt. Så ni kan ju tänka er hur varmt det blir efter ett tag..  Hos Leijons käkas det julbord.

Nu har jag precis målat mina naglar röda och vilken minut som helst kommer mormor och morfar!

Uniqt UF

Det är en riktigt seg dag, jag steg upp ur sängen för bara några minuter sen. Senaste dygnet har bjudit på mycket ändrade planer. Som vanligt vaknade jag ensam..

Dagen ska bestå av julstädning och julpynt. Ikväll är Bladh's bjudna till Leijon's på julbad (och förhoppningsvis GuitarHero!).

Jag köpte min sista julklapp bara för någon dag sedan. Det är så att man ångrar att man köpt klart alla julkappar när klickas iväg till Uniqt UF, där finns ju fantastiska smycken. Som dessutom är billiga! Fan, med.. Vill ha allihopa! Hoppas verkligen det UF-företaget fortsätter mer än ett år, så jag kan köpa nästa år!
(Tack Bellan, för att du skickade länken.. ) I och med detta hoppas jag ingår i tävlingen! Det jobbiga med denna tävligen är att man ska säga vilket smycke man helst vill ha, det är ju så många fina att välja emellan. Men jag har nog andå bestämt mig för att jag helst skulle vilja ha halsbandet stor blomma.

Christmasparty

Nuuhuhu håller jag och Jojjo på att göra oss iordning till studentfesten :) Det ska bli så kul! Som vanligt ska vi förfesta hos Simone, men denna gången är vi lite fler, Linda, Mia, Majsan, Lina och Viktoria ska dit också! En miniklassfest ;) Sjuktkul!

Jag ska förresten vara Rudolfina (med riktiga horn!!).

Ååhnej! :(

De har ändrat schemat som kommer till våren. Fasiken också! Ni ska ju inte tro att jag är ledig på torsdagarna längre.. Det är typ de ända de har ändrat. Bajskorvarna! :'(


Oj, vad man inte hinner med i Jultider..

Speciellt inte skriva här..

Det har hänt en massa. Jag har bl a bara två julklappar kvar, för jag, mamma och Jack var och julhandlade i söndags. Och eftersom det alltid är jag som slår in julklapparna så har jag massor av paket att slå in på en gång! Puh!
Men det ligger fina presenter under granen iår ;)
Jag blir som ett litet barn när jag ser julklappar under granen som är till mig! Jag bara Måste fram och klämma lite!

Idag hade jag bara dans på morgonen, så jag slutade kl 9.15. Pappa hämtade mig i Alvesta och nu ska jag antingen slå in fler julklappar eller göra julgodis. Har inte riktigt bestämt mig..

På torsdag är det studentfest, ska bli askul! Jag har fått ett bar riktiga rådjurshorn utav Oliver som jag ska fästa, på nått sätt, på ett diadem. Sen ska jag få låna en röd clown-näsa - wips är jag Rudolf med röda mulen! haha!

9 dagar kvar till julafton, jag längtar!!

Lund

Har varit i Lund i helgen. Hos Hannah och hade det jättetrevligt :)
Vi var ute ena kvällen och den andra var vi på bio, vi såg Twilight. Skitbra!! Jag trodde verkligen inte att jag skulle tycka om den, vampyrer och draman är inte min grej.. Trodde jag! Den var skitbra och jag längtar tills jag börjar läsa böckerna som den är baserad på. "Om jag kunde drömma". Under hela filmen satt jag och gapade.. Och Hannah likaså.
Och så längtar jag tills den kommer ut på DVD, så jag kan titta på snyggingen igen.. ;)

På tåget hem var det massamassa folk, jag fick sitta på min väska. Aj ..

Oliver klagade på att jag snackade skånska när jag kom hem.. Men jag kan inte göra nått åt det, det blir liksom jia istället för aah. Det är märkligt hur det kan smittas det där med dialekter. Hoppas det har rättat till sig nu, så jag snackar min häärliga småländska igen!



Jul, jul, jul! Mera Jul!

Julkonserten var jättejättebra! Mycket bättre än när jag var med. Hampus och de två "nya" tjejerna var grymma! (Mikaela och Matilda?)
Så får ni möjlighet titta på dem. Tyvärr vet jag inte om det är försent för iår...

Julbakade idag. Jättemysigt! Julmusik, julmust.. Så himla mysigt! Och gott blev det ju också. Vi gjorde mozartkulor, tryffel, chokladpraliner, knäck, brända mandlar och "fudge", haha! Jag var helt slut efteråt.
Jag var skiträdd för att göra brända mandlar, jag trodde det skulle vara jättesvårt, men det var ju nästan tvärtom. Skönt! Ska lätt göra en sats till, fick ju bara en tredjedel idag.

Glömde förresten att berätta att jag fick mitt rum iordninggjort i söndags. Mamma, pappa och Oliver hjälpte mig! Vi mublerade om och rensade lite. Det blev jättebra! Trivs väldigt bra nu.
Jag sorterade bort mina kläder i en "spara-hög", "kasta-hög" och "lämna bort-hög". De två sistnämda högarna blev tillsammans två svarta säckar. "Lämna bort-högen" vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen med. Vet ni någon second hand-butik som tar emot kläder för pengar? Eller ger man bara bort gratis? Det hade ju varit lättförtjänta pengar annars ;)

Iza käkade förresten upp min chokladkalender igår! :'(

Julgodisverkstad

Idag ska jag på konsert! Som jag brukar vara med i, så det kommer kännas lite lustigt att vara i publiken. Jag åker med Jojjo. Och kanske Gezim!
Musikskolans Julshow Thalia kl. 19 - De brukar vara jättebra, så kom och titta! ;)

Åkte skridskor på gympan idag. Som vanligt var det typ bara 5-6 stycken som åkte, resten "hade inga skridskor". Men snälla lilla jag lånade ut mina. Till två stycken! Jag är så generös så. Viktoria hade de längre än vad jag själv hade! hehe
Skolan har faktiskt varit jätterolig idag. Trevligt sällskap!

Imorrn är det julgodisverkstad. Ska bli jättemysigt! Simone och Jojjo kommer hit och vi ska baka allt möjligt. Jag ska tex försöka mig på brända mandlar! Får väl se hur det blir med det.. Mysigt ska det bli iaf! <3



Till Siwan; Tack, detsamma! Det var jättekul att ni kom :) Tyvärr har inte Am blogg.
Jag fick ju minsann min advenstkalender! Mamma betalade godiset, men jag fick göra iordning den själv! Nån måtta fick det visst ändå va! haha

RSS 2.0