Inställd samhäll

Efter skolan igår så stack jag och sjöng och så stack jag hem till Oliver. Hos Oliver snickrade vi ihop nån jävla låda han ska ha i hans nya rum.. förbannat tråkig. För det tog sån jädra tid.
Man hann ju inte umgås nånting, jag satt bara och tittade på när Oliver byggde den där lådan.
Iaf så sov jag över hos honom, myyys! Det var skönt att vara nära honom igen, det var ju hela 4 dagar sen.
Det är en långlång tid!
Imorse så tvingade jag upp Oliver vid 6 för att jag inte skulle behöva gå själv till bussen, han skulle lika gärna kunna sova en timme till. Så stack vi till bussen och när jag kommer till skolan så får man veta att samhällen (första lektionen) är inställd. Kul, jag kunde ju också sovit en timme till och så hade jag inte behövt tvinga Oliver upp.

Skit med.

Skönt med helg snart iaf. Fast jag får inte mycket tid över denna helg..


övningskörning

Pappa fick handledar-tjosanet igår så jag vi var ute och övningskörde.
Bara start och stopp, men ändå. Det är fan svårt ;-/
Gick väl ändå sådär, för att vara lite snäll mot mig själv. 

Pappa ska tvinga ut mig idag igen. Usch.

home sweet home?

Nu är jag hemma igen. Förbannat tråkigt att komma hem sent för att sen nana och stiga upp till skolan.
Hade lätt kunnat vara kvar en vecka till där uppe.. TA MiG TiLLBAKA! <3

Melodifestivalen blir fan bara värre och värre. Första veckan var en katastrof, andra var väldigt bra jämfört med första. Och sista var katastrof, liksom den första.
Usch, snälla. Tvinga mig inte börja hata melodifestivalen nu också.
Som allt annat jag gillade förr.


Is är bajs

Skidåkningen idag var inte så rolig.. det var bara is.
Tar verkligen bort all lust och njutning av skidåkningen. Och Oliver som vill åka alla de svarta backarna tycker jag synd om, han får inte åka nån backe han vill. Jag kan inte åka de svarta backarna när det är isigt. Det är läskigt!
Så jag blir ju sur när han tvingar/lurar upp mig i de backarna, jag fattar de inte heller. Det är ju han som får vänta en hel jävla evighet. Och jag blir bara sur. Precis som jag förutsatte.
Men jag älskar honom iaf. Och jag är jätteglad att han är med! <3

Jag mår iaf bättre idag, det rinner inte från näsan eller ögonen, nu är jag bara täppt och har lite huvudvärk.

 Nu sitter vi i den lilla lilla lilla stugan och kollar på Let's Dance. Innan kollade vi på ett djurprogram om sjöelefanter och den världen påminner lite om våran värld. Sjöelefant-hanarna sätter på honorna och honorna gör allt för att komma ifrån, våldtäckt kallar jag det. Hanarna väger ungefär 5 ton, honorna 1 ton så de har ju inte en chans mor hanarna.. Och så slåss bara hanarna, ibland gick det tom lite överstyr, de tog död på varandra. Precis som i vår värld. Tänk att människan inte kommit längre än så.

Jag är så ledsen så ledsen så ledsen att skidresan är slut. Det är bara imorrn kvar i backen. Sen är det en hel jävla dag i bilen..
 


Uppstigning 03.00

Efter att ha packat färdigt allt till skidresan så gick jag och Oliver och la oss vid 21-tiden.
Vi skulle ju ändå upp 3.00. Den här jävla förkylningen gjorde så jag inte alls sov länge, jag låg mest och väntade på tiden. När klockan ringer stiger jag snabbt upp och käkar frukost för att sedan bege mig ut i bilen. Som resten av familjen. 4.00 körde vi hemifrån.
Jag har ju såklart svårt att sova i bilar, så jag somnade ju inte förens 6-tiden.. Det är extra svårt när jag man har världens jobbigaste (tillsammans världens jobbigaste) pojkar bredvid en som hela tiden frågar en massa "Vad skulle du göra om du vann så mycket pengar som man kan räkna?", "Vad skulle du göra om jag fes nu?" "Vad skulle du göra om jag förvandlades till en elefant?"... ganska jobbigt när man får stå ut med det 65 mil.
Vid 12-tiden var vi uppe i Stöten och får äntligen träffa Jonas. Jag och Oliver har fått äran att sova i den lägenheten.
Men han kanske ändrade sig nu när jag råkade klämma hans finger i bildörren...

Jag, Jack och Oliver har åkt ungefär 4 timmar skidor idag, så skönt! Kände nästan inte av någonting av förkylningen. Men nu är man ju lagom trött.
Gäller att lägga sig i tid idag så att man orkar med hela dagen imorrn :)


P.S I love you

Spenderade min absolut sista pengar på Alicia och Theresé igår, vi var på bio, P.S I love you.
Aldrig har jag gråtit på bio, eller iaf inte såhär mycket. Det var liksom inte att det rann en och annan tår utan man ville bara tjuta rakt ut!! Ett tag ville jag bara gå ut och låsa in mig på toaletten!
Men det gjorde jag ju såklart inte, då hade jag ju missat filmen. Jag tog hjälp utan Alicias scarf istället.
Alicia bara skrattade åt mig.
Lätt att jag ska köpa boken!

När filmen var slut och vi var påväg ut så frågade jag Alicia om jag var alldeles svart under ögonen. Då svarar hon "Nej, bara lite röd i ögonen" så jag tänkte att det var ju bra att det inte syntes för mycket att jag hade gråtit nu när jag ska på bussen. Men på bussen så råkade jag se mig själv i fönstret, och jag fick ju en chock!
Mina ögon var helt uppsvällda! Jag såg inte riktigt klok ut.
 
Iaf så hoppade jag av bussen vid vägen så fick Oliver hämta mig. När vi kom hem till honom så fastnade vi vid en film, en Jim Carrey-film. En rolig film va vad jag behövde!
Imorse så vaknade man av att hela huset bullrar, då är det en snickare som håller på att ta bort ruttna plank på husväggen. 7:30 på morgonen, och jag har lov. Det är inte roligt.
Men somnade tack och lov om igen och när jag vaknade sen igen känner jag att aj, jag har ont i halsen. Och ju längre tiden går dessto mer snorar och nyser jag. Tror jag har feber. Roligt! Speciellt eftersom vi åker till Stöten imorrn.

Eftersom jag är kass på att packa så skriver jag alltid en lista, här är min lista;
strumpor
skidglasögon
termobyxor
underställ
underkläder
skidjacka
t-shirts
tjocktröja
mjukisbralls
mössa
vantar
fleece
halsduk
finkäder
jeans
hygienartiklar

.. är det nått jag glömt tro'?

Vår, i februari?

Jaa, nu sitter jag här framför min dator i lugn och ro. Utan massa småpojkar i rummet bredvid som stinker svett och nördar sig vid datorerna. Skönt.
I två nätter fick jag sova ute i husvagnen, för att jag skulle kunna sova. Det går liksom inte sova i sitt egna rum när brosan har lan i rummet bredvid. Knappt på de andra våningarna heller. Det enda sättet att kunan sova är
ute i husvagnen.

Ena natten sov Oliver med mig och den andra natten sov Olivia och Amanda med mig.
De sötungarna tyckte väl synd om mig, eller så tyckte det bara att var mysigt att sova i husvagn :)
Mig kvittar det, jag uppskattade det verkligen iaf! För när man har HJ-tjejerna här så kommer vi alltid in på spök-tema och då kan inte jag sova efter det. Speciellt inte ensam i en husvagn!
Jag har verkligen saknat HJ-tjejerna. Det är alltid så  när man är med dom, man kommer på hur mycket man saknar dom de dagar man inte är med dom. Alla de där dagarna som är alldeles för många <3
I sommar har jag, amanda och olivia planerat en massa vad vi ska göra! Längtar så förbannat!

När jag, olivia och amanda hade vaknat såg vi hur vackert vädret var, så vi bestämde oss för att ta en promenad. Vi tog med oss kameran och så tog vi med oss Pondus. Bilder kan man se på mbladh.bilddagboken.se. (Det var 15 grader i solen, så jag tog inte på mig någon jacka, utan hade en tjocktröja och en halsduk som fick värma. Och det räckte minsann! Solglasögonen var på också, i februari månad! helt sjukt.
Underbart var det. Vi var ute ungefär en timme och fotograferade, promenerade och njöt!

Efter det stack pappa och jag till Växjö för att köpa termobyxor, på torsdag ska vi ju till Stöten.
Att pröva termobyxor måste vara det tråkigaste plagg man kan testa. Herregud, man ser ju smällfet ut!

Efter en bit mat på Hennings kondotori så stack vi till den där handledarkursen. Som verkligen var det tråkigaste jag varit med om. Man kände i en jävel och så satt man bara rätt upp- och ner och lyssnade på en gubbe som rabblade upp massa trafik-skit. Kommer aldrig lära mig att köra bil och alla de där skyltarna och reglerna.
Och pappa som vill att jag ska ha körkort till hösten. Shiet.

Björn Gustavsson

Han är ju så förbannat rolig. Har suttit här i flera timmar och bara skrattat och skrattat. Vid flera tillfällen har det blivit för jobbigt att titta, för att jag skrattar så mycket då, så jag har varit tvungen att gå ut ut rummet!
Jack och hans lan-kompisar måste tycka jag är världens.. ja, jag vet inte.. högljudaste?!

Så är är han ju så jädra söt också!


Gotland, melodifestival.

M&O Gotland 07Längtar ihjäl mig till sommaren!
eller mest tills då man kan börja använda vårskorna egentligen..  Faktiskt.
Bilden är ifrån sommaren 2007 då jag, Oliver och min familj var i visby. Underbart!
Jag och Oliver hyrde en tandemcykel och cyklade runt i hela visby, alla backar upp och alla backar ner. Shopping hela dagarna långa! Jag har aldrig köpt så mycket på en vecka som jag gjorde där.

Iår ska vi dit igen, vecka 27!

Melodifestivalen igår då.
Skönt som fan med en sån vändning. Förra veckan var det ju två jävligt dåliga låtar som kom vidare (det var ingen låt som var så bra från förra deltävlingen). Och denna deltävlingen, från Västerås, så var det verkligen de två bästa som kom vidare till final. Och då var det ändå mer än två bra bidrag som var bra. Skönt också att Carola inte kom längre än till andra chansen, hon kunde åkt ut tyckte jag. Det skulle hon behöva, hon tror ju hon äger hela melodifestivalen. 

Tvillingarna i rött ska vinna! 

Ikväll så ska det vara jättemycket folk här hemma. Jack, min lillebror, har lan och 3 folk är här. Senare kommer det typ 3 killar till. Och jag förmodligen ha hit tjejerna, om de kan vill säga.
Hoppas hoppas!

Nån vänlig själ?

Alla hjärtans dag var fantastisk, Oliver är fantastisk!

Jag somnade iaf i Olivers famn och vaknade utan honom på fredagmorgon. Han stack ju till skolan (mohahaha, jag har lov!) vid 7-tiden medans jag låg kvar och susade.
När jag vaknade stack jag ner och käkade frukost, snackade med Eva och kollade lite på TV. Det var ju mest nyheter, jag har inte kollat på nyheterna på ett tag, så ibland hänger jag verkligen inte med. Skärpning Moa! Kolla mer på nyheterna!
Så iaf, så kom Oliver och vi började städa och mysa lite. Men sen skulle han till stan och klippa sig, och jag hade ingen lust att följa med så jag hade bestämt med pappa att han skulle hämta mig vid 14-14.30-tiden. Klockan går och går och jag ringer och ringer men han svarar inte. 15 hinner klockan bli när han ringer mig och är sur! Jag riktigt kände hur hornen växte på mig och jag verkligen undrade vafan han var sur för. Det var ju jag som hade ringt honom i en timme utan att han svarar! Jag skulle ju vara den som var sur, och det blev jag också.
Men pappa sa aldrig förlåt, han bjöd mig på räkmacka istället. Och de är mycket godare!

Eftersom inte mamma och pappa var hemma på kvällen, så åkte jag tillbaka till Mo sen. Där vi kollade på Let's Dance, sen stack vi till Rasmus och träffade folk en liten stund. Trevligt!
Fan, vad jag saknar Olivia, Ella, Josefin, Ajax och Amanda!! Måste träffas snart.
Sen stack jag och Oliver hem och la oss.

De blev lördag och skitungarna i Mo väckte mig 8.15!!! För att datorn låg inne i vårt rum och man var ju tvungen att ha den så tidigt på morgonen. Datanördar.
Ja, så jag kunde ju inte somna om. Låg och läste i min bok istället. Visst, det var väl skönt. Men det är skönare att sova.. Jag förlåter dom aldrig!
Sen fick jag ju vänta på att Oliver skulle vakna också, för han kunde ju somna om.. Den lyxosten!
Efter frukost och tandborstning blev det att grunda taket och sängen uppe i Olivers nya rum. Och att måla taket med en pensel i flera timmar gör rätt ont i både nacke och armar!
Vi har varit där ute precis hela dagen. Nu väntar jag och Oliver bara på skjuts hem till Hjortsberga. Där vi ska kolla på melodifestivalen och passa skitungar som ska Lana hela natten. Väcker dom mig före klockan 9 imorrnbitti, så säljer jag dom.
Hoppas iaf att melodifestivalen denna kvällen är nått att ha, för det var det tamejfan inte förra veckan! Det var katastrof! Usch. Så jädra besviken är jag. Jag älskar ju melodifestivalen i vanliga fall.

På onsdag drar det iväg till Stöten för att träffa Jonas och Louise. Och såklart åka lite skidor! Ska bli jättemysigt att för första gången göra något sånt med Oliver. Att åka bort. Han äger säkert mig i backen jättemycket och jag lär säkert tjura en jävla massa på honom för att han bara vill tävla när han vet att jag är kass jämfört med honom.
Men det är också lite synd att vi åker. Jag skulle ju annars träffa Olivia, Theresé, Alicia och Hannah en massa, men vi får ta igen det någon annan gång?

På måndag ska jag på handledarkursen, och jag har redan fått mitt körkortstillstånd, så det är nog bara att börja köra snart! Fast.. jag vet inte om jag längtar till det eller inte. Känner en sån jävla stress, ska jag ta körkort inom 4 år? Pappa vill att jag ska ha körkort redan till hösten. Men det kommer jag ju aldrig ha råd med! Speciellt inte om jag kanske ska hänga med Oliver på höstlovet på nån solresa, typ Gran Canaria eller nått.
Så, är det nån vänlig själ som har lite pengar över är jag villig att ta emot.


Alla Hjärtans Dag

Vaknade som vanligt utav att radion gick igång imorse, efter nyheterna så var det en man som friade till sin kvinna.
Hon svarade ju såklart ja, med världens lycka i rösten. Vilket bra sätt att vakna på en dag som denna! :)
Jag satte på min röda tröja, dagen till ära, och gick upp och käkade frukost. Då står det en lapp från mamma på köksbordet; "Jack & Moa, Jag älskar Er!" och så geléhjärtan bredvid. Även det gjorde ju dagen ännu mer fantastisk, redan innan klockan 8! På bussen träffar jag Ella och Olivia, som jag har saknat er!!
Jag kommer till skolan och där välkomnas man med glada miner från världens bästa Alicia och Theresé. På rasten fick jag chokladhjärtan och en personlig teckning utav Theresé! Fantastiska unge! <3
Vi skulle ju inte köpa nått till varandra.. så jag köpte en kaka som tack. Alicia vill inte ha nått. Men jag fick av henne, snacka om att jag har dåligt samvete. Förgrymmade onge! <3
Sen stack jag till sången. Det gick ovanligt bra! :) 

Väl hemma hos älskling så stack vi till hans älskade åtel, det var roligt. Att köra.
Som vanligt här i Mo så blir det findukning med massa hjärtan och ballonger och massa massa god mat här på Alla Hjärtans Dag, även presenter. Jag fick en tvål, body lotion, ett fotografi på min älskade Oliver (utan blåtiror och bruten näsa!), geléhjärtan och så det bästa.. Trollkarlen från Oz!
Jag har alltid velat se den, men har tyvärr inte fått tillfälle. Så nu längtar jag jättemycket tills jag får sätta mig ner och kolla på den! Lär ju få göra det själv, Oliver är ju inte så förtjust i musikaler. Snällt sagt.

Jag tror Oliver blev glad för sitt närmare kg med godis och geléhjärtan han fick av mig. Och Johnny Cash-skivan.
Nu ligger han iaf bredvid mig och typ sover.. Så söt han är min älskling! Finns ingen som han.
Finns ingen jag älskar så mycket, som betyder så mycket för mig som han gör.

Nu är det nog dags att sova. Tack alla som förgyllt min dag!
Och så får vi inte glömma att Josse fyller år idag! Grattis Grattis Grattis!!
Hoppas du har haft en minst lika bra dag som jag har haft! Det är du värd! :*



Förresten, så fick jag också en lapp. Som det stod förljande;
M usikbgåvad
O livervän
A skungenvacker
så det så!

NICE

Åh, kolla kolla kolla så fin blogg jag har nu! :D
Tack Emelie, jag försökte ringa men du svarar inte. 

Jag hann precis slå in Oliver alla hjärtans dag-present innan han kom.
Det är så synd om den pojken.. <3

Men nu ska vi umgås lite, ta det lugnt, kolla på film eller nått.

Mwihihi

Mwihihi nu har jag varit här och snokat lite ;) Försökt fixa headern och bakgrund och sånna småsaker. Hoppas Moa blir nöjd ^^

/Hemlig


header och bla bla bla

Istället för att dammsuga så satte jag mig i ps för att göra en header. Sagt och gjort.
Sen tänkte jag att jag skulle försöka fixa det där själv.. så jag gick in på designadinblogg.se
men fattar ingenting! Jag bli galen!
Jag gör precis som det står ändå funkar det inte! :@


Nytt försök

Aja, eftersom designen inte lyckades ändrade jag stilmall för att göra ett nytt försök senare..
Funkar det? Hoppas det iaf, för den såg väldigt tråkig ut där ett tag..

Idag när jag kom hem vid 14-tiden så var jag så jävla trött, och då har jag inte haft varken nån lång eller jobbig dag. Det var väl Alicia som tog all ork ur mig inatt ;)
Så la jag mig ner i sängen och började läsa min nya bok "Som jag vill vara" av Katarina von Bredow. Men jag hann knappt börja läsa innan jag fick koncentrera mig mer på att hålla ögonen öppna än på att läsa. Två timmar senare vaknar jag och mår så jävla illa och med en sån jäkla huvudvärk. Bara sådär lagom kul.
För att pigga upp mig lite så bakade jag en kladdkaka, eftersom Jack och Emil var ute med hundarna på en långpromenad. Som jag egentligen skulle göra, så jag bakade liksom som ett tack. Och för att jag var godissugen.
Oliver var ju på sjukan idag och "knäckte tillbaka" näsan. Den historian var inte nått rolig att höra, 15 nålar upp i näsan. 
Ett tips! Bryt inte näsbenet.

Nähe, nu blir det dammsugning och nene-dag för mig.

Mys

Efter skolan så stack jag och Alicia till Alvesta för att träffa Emelie och Alva.
Alva är sååå mysig. Och gosig. Och Söt. Man vill ju bara ha!
Ska bli jättekul att följa dom under ett tag! :)
Emelie skulle ju hjälpa mig med bloggen, att designa den, men det fick hon inte för Alva..
So that's why den ser ut som det gör. Men men.. Det löser sig.

Nu sitter jag och Alicia och bara är, vi är lite småtrötta. Så vi kollade på Alicia's mobil,
så ser jag en film där "Man är aldrig så nära döden som när man nyser" nämns.
Lite.. ehm..

Kanske ska vi slinga mitt hår jag och Alicia, men jag tror inte vi pallar det.

Fiasko

Jag laddade med chips och satte mig framför TVn för att kolla på
melodifestivalen. Oliver låg bredvid. Min älskade Oliver.
Iaf, så när första låten satte igång. Det var E-type och the Poodles,
så kände jag att de hade försökt vara så häftiga och koola så
det blev ju bara... barnsligt. En riktig bolibompa-låt!
Sen kom den andra låten igång. Och det visar sig vara ännu värre!
Ett gäng tjejer som hade satt på sig kläder så de skulle se tuffa ut
och sen så sjunger dom en så töntig låt?! Det var liksom en låt
som lät att vara gjord i skolan.. Hemskt att sånna låtar ska kunna vara
med i melodifestivalen.
Tredje låten, Velvet, om jag inte minns fel var ganska bra! Det är sånna
låtar som platsar i melodifestivalen. Så kommer den femma! Illa!
Den bästa låten var Visst finns mirakel. Visst, sångaren var ju inte den
bästa, men texten. Det var som om jag skulle kunna sjunga den till
Oliver. Efter allt. Jag fällde allt en tår, min lipsill.
Jag vill inte ens prata om Christer Sjögrens I Love Europe för det var ju
bara för .. töntigt. Jag skäms ihjäl ifall den vinner hela melodifestivalen iår
och får presentera Sverige.

Så, ja, jag är väldigt besviken på årets melodifestival så här långt.

Men men. Ny vecka, nya tag. Efter denna helgen förändras nog mycket i mitt huvud.
Allt som var stort, har blivit så jävla litet. Allt som betyder är alla nära. Vännerna, familjen, Oliver.

I denna korta vecka (är ju ledig på fredag!) ska jag träffa Emelie och Alva och sen så ska jag leka med Alicia :)
På torsdag är det ju också Valetin-dagen. Mysigt värre! Mer kärlek åt folket!

Chattar i detta nu med mitt kusin-barn som jag inte snackat med på jättelänge! Kul! :)
Ska nog dra mig ur nu för att ta ett dopp i tunnan...



Jag älskar Disney. Jag är din Bäste vän från ToyStory.

Men ingen annan kan någonsin älska dig
mer än jag, varenda dag.
Grabben, så låt bara åren gå
och låt dina hår bli grå
jag hänger med det kan du lita på
Jag är din bäste vän.

Helt ny vändning

Sånna grejer som jag förut tyckte va så stora blev nyss så himla små. Små som en piss i Nilen.
Så illa det kunde gått. Det går inte att beskriva hur glad jag är, att det gick som det gick.
Att du mår bra, är oskadd. Jag älskar Dig.

Alla i min närvaro, Jag älskar Er!

RBL

Nu sitter jag och har RBL, roligaste lektionen på veckan (dock inte bästa tiden).
Väntar på att jag ska kunna ringa en
lärare på John Bauer. Längtar till när dokumentären
ska spelas in! Att träffa Emelie och Alva! :)
Ooh, vad mys.

Annars idag ska jag på 25-års kalas. Min bästaste kusin fyller
hela 25, ska bli kul att träffa honom, det var ett tag sen nu...
Imorgon är det MELODIFESTIVAL! YAAY!
Då kommer allt som heter telefon vara totalt avstängda,
för då är ska jag sitta som fastklistrad i TV-soffan med en chipsskål
i knäet! Och innan dess ska vi bada i våran tunna :) Med älsklings-Oliver!

pusshejs, nu ska vi ringa lärare.

"designa din blogg", hurfan då?!

Nu sitter jag här igen, försöker klura ut hur man gör för att få bloggen snygg..
Eftersom jag behöver hjälp frågade Johanna lite snällt hur man gör,
men hon gav mig bara en länk till http://www.designadinblogg.se/
men likförbannat fattar jag ingenting :(


uppdatering:
Jag ringde emelie och kollade lite grejer inför dokumentären som jag och Alicia ska göra med henne.
Och då lovade hon att hon skulle hjälpa mig med designa min blogg! Yess! :D

Jag satt här nere i min ensamhet och så ropar mamma "MOA, sätt på fyran!"
och så var ingen annan än Danny Saucedo på TV! Eller hon den där andra.. som sjöng falskt. Jävla unge, sånt gillar vi inte. Men Danny ... Mumsmums att titta på! ;D

Satt och spelade piano innan, det gick faktiskt bra.. så nu ska jag upp och spela igen så jag kan imponera på min piano-lärare nästa vecka. Lär ju vara första och enda gången.

Godnatt

Nu har Oliver precis stuckit, så jag sitter lite och kollar på "Godmorgon Växjö" på Öppna kanalens webb-TV.
Det programmet spelas ju faktiskt in på min skola :)

Jag borde egentligen gå ner och nana nu, men jag är för pigg.
Under tiden jag sitter här så tänker jag att fan vad gött att det är fredag imorrn.. och lika snabbt
kommer jag på att det ju är torsdag imorrn. Usch.
Men i helgen iaf är det melodifestival! Yaaaay!
Jag älskar melodifestivalen och har stora förväntningar. Detta året har jag lite mer
kunskap om TV-produktion också, ska bli kul att kolla lite på det tekniska också,
eller vad man säger.. I helgen ska det vara massvis med hundar här hemma. Utöver
våra två egna kommer det två eller tre wachtlar (stavning?). Dom är ju så sööööta! :)

längtar sååå mycket till helgen nu!

Godnatt, gott folk! :*


Onsdag

börjar nog fatta.. lite iaf.
fast inte det som har med designen att göra :P

Idag när jag kommer hem från skolan ska jag iaf vara med världens bästa Oliver! :*

Blogganvändare


Precis som alla andra är jag nu mera en blogganvändare,
eller kommer bli åtminstone nu när jag skaffat denna
fantastiska blogg (?)
Som vanligt när man blir medlem på olika sidor
så fattar man ingenting, så jag passar på att
ursäkta mig för det redan nu. Ifall det blir
nått krabb eller fel. För jag fattar verkligen
ingenting på den här sidan!

« ha en bra onsdag! :) »

RSS 2.0