Starbucks

Internet fungerar idag/nu med! There's no need for Starbucks today! :)

Men idag ska jag;
- Städa
- Köpa kort
- Leta reda på usb-minne, adapter och brännbara skivor
- Kanske baka bullar tills familjen kommer hem

OHYES! I'm alive again!

INTERNET IS WORKING! at least for tonight...

Mitt internet har inte fungerat på några dagar så har därför inte kunnat blogga. Har känt mig helt handikappad. Kan ju inte kolla vad som händer hemma, ringa hem eller snacka med kompisar eller någotning. Men ikväll funkar det! Äntligen! Så nu måste jag ju sammanfatta min helg lite kort, har haft en superbra helg!

FREDAG: Jag och Elin tog en buss till Harrods, trodde vi! Men efter en stund irrande omkringa, för att kartan va fel(?!) så kom vi fram! Trodde aaaaaaldrig att det va så himla stort. Sju våningar. Vi gjorde sex stycken. Och. Var. Helt. Slut. Efteråt. Suck! Men köpte iaf mintte och världens godaste cupcake. Jag och Elin fyller snart 20 så då bestämde vi att vi ska köpa muffins till våra födelsedagar.
Efter Harrods drog vi till O2 centre och köpte tacos till oss, anneli och alex! Jag hade under dagen köpt Grease, så då såg vi den! Sen drog de hemåt och jag sov göttgöttgött i min sköna säng!

LÖRDAG: Tog mig in till stan med Alexandra. Där mötte vi upp Hanna, Elin, Anneli och Lovisa. Efter en vända inne på Primark så gick vi till Selfridges Food Hall och köpte mat för att ta med till Hyde Park till lunch, för för en gångs skull så sken solen i London!
Sen ville vi till Picadilly Circus, men det är ganska långt att gå från Hyde Park så några av oss ville ta bussen. Och inte bussen som kör genom Oxfords Street, då kan kan man lika gärna gå så lång tid det tar. Så vi (jag, Hanna och Elin) tog en buss från Marble Arch. Bara det att när vi kollar på kartan vart bussen är påväg så kör den helt åt andra hållet! Så vi hoppar av. Och då visar det sig att det var rätt buss, men man kan ju inte hoppa av bussen för att hoppa på samma igen. Så vi tog en annan. Tillslut kom vi fram iaf! Väl inne i Picadilly så gick vi till ett ställe som heter Trocadero, hade aldrig hört talats om det förut. Trodde jag. Men så fort jag kom in dit så kom jag ju ihåg att jag var där med mamma, pappa och Jack när jag var typ 10-11. Fick en massa flashbacks! :)
Efter det iaf, så åkte vi hem och matade fisken och drog sedan vidare till Golders Green där vi mötte upp Veronica och drog vidare till Muswell Hill och O'Neills för middag! Mys! Alla var så trötta, så vi drog hem ganska tidigt. Skönt det ibland. Jag läste länge i min bok innan jag somna. Myyys!

SÖNDAG: Jag sov länge och gött! När jag hade dragit mig i sisådär en timme i sängen, drog jag till Hanna och kollade på valpen. Sen kom Veronica och vi drog oss till Notting Hill Carneval. När vi gick så sken solen, fem minuter senare regnade det som aldrig förr! Typiskt London-väder har jag fått lära mig.
Väl inne i Notting Hill så var det SMOCKFYLLT med folk. Har aldrig varit med om liknande. Vi såg inte ens karnivalen..
Men det var supermysigt. Jag tror jag såg "The Travel bookshop" som i the travel bookshop i filmen Notting Hill :P Dock inte den blå dörren.
På kvällen så lagade Veronica till curry/mango chutney-kyckling till oss och sen tittade vi på Billy Elliot (som jag dumt nog aldrig sett). Verkligen en feel good :) Veronica sov över här.

MÅNDAG: När jag och Veronica hade vaknat till och käkat frukost så färgade vi mitt hår. Skönt att bli av med utväxten! Sen kollade vi på This is England. Usch, verkligen en bra film, men gu så tragisk! Efter det drog Veronica hem till sitt och jag drog till Alexandra för att baka bullar! Hade verkligen ingen ork idag, så hade på mig mjukisbyxorna. Vilket jag ångrar! Jag och Alexandra va ju tvugna att sticka till Hampstead och Tesco för att inhandla allt till bullarna! Vilket va lättare sagt än gjort. Vi hittade ingen jäst och inget pärlsocker. Som tur väl va så hade Hanna med sig jäst sen! Sen kom det ännu fler till bullbakandet; Anneli, Elin och Lovisa. Och jag skämdes så för mina mjukisar. Men gu, så skönt det varit....
Bullarna blev aaaaaaasgoda! Verkligen mumsmums. Fick med mig några hem, de ska jag spara till imorgon för jag har typ käkat fem-sex stycken idag! När de andra gått så tittade vi på film, Big tror jag den hette. Med Tom Hanks. En mysig film!
Efter det gick jag hem. Och jag tänkte att jag skulle sätta igång datorn för att testa om internet funkade, men hade verkligen inget hopp om att det skulle göra det. Men det var ju inga som helst problem! Skööönt. Tyvärr sover ju de där hemma, så det blev ingen skype iaf. Men jag känner mig inte lika ensam och handikappad längre :P

Imorrn ska jag städa. Och KANSKE baka bullar! Haha, fick verkligen mersmak. Älskar ju att baka! Det är så gott att ha bullar i frysen också! Och så kommer det ju lukta så gott när familjen kommer tillbaka efter semestern. Men får se vad jag orkar!

Men nu ska jag sova efter en väldigt bra helg med massa med fina människor! Är så glad att jag tog chansen och åkte hit :) Just nu är jag väldigt nöjd med livet. Det är ju inte alls många dagar till Oliver kommer hit heller! 23 dagar! <3<3


trööööööööööött

Är av en konstigt anledning jävligt trött idag. Och då har jag ändå sovit 11 timmar inatt. Kan det vara så att jag sovit för länge, så att det har blivit motsatt effekt? har ändå sovit typ 4 timmar mer än vad jag brukar.

Idag när jag vaknade, senare än vad jag brukar, så gick jag och Alex på promenad, det var mycket skönt. Att vakna till lite. Sen gick jag hem och duscha och gjorde mig iordning för att sen gå till Hampstead och köpa en bok (The Notebook) och träffa Alex (igen) och Anneli. Vi satt länge, länge, vi var jättetrötta och sega allihop på ett café. Jag tror det är vädret som gör en så trött också. Det regnar hela tiden! :(

Nu ska jag nog snart sova lite till. För sen ikväll ska jag jobba! Imorrn kommer Elin så ska vi umgås lite! Vi ska bl a till Harrods <3

Away from London for a day

Jag var nervös igår morse när jag vaknade - för att åka och bo hos P's farmor och farfar (famå å fafa) över en natt. På tåget dit satt det ett par, inte hela fula, svenska killar i sätena framför mig. Jag ringde hem för att de skulle höra att jag var ifrån Sverige, men de verkade inte bry sig alls, tråkigt nog. Och feg som jag är så vågade jag inte heller ta nån kontakt med de. Blyga Moa är alltså fortfarande inte helt borta. Skönt.

När jag kom fram så tog vi en promenad kring området. En promenad längs stranden. Åh, vad jag längtade hem till min kära Oliver då. För vet ju hur mycket havet betyder för honom, för oss. Vi älskar båda två havet. Älskar doften av havet och allt därtill. När jag blir vuxen ska jag definitivt köpa ett hus vid havet/sjön! Det vet jag ju att Oliver också vill :)
När vi sett det fina området så åkte vi till nån båtklubb vid hamnen och tog ett glas vin. Därefter serverades det middag hemma i lägenheten - köttbullar! Alla verkar vilja bjuda mig på köttbullar! Haha, och jag som hört att det inte ens är svenskt utan mer turkiskt? Aja, jag älskar köttbullar iaf.

Jag saknar mina mor- och farföräldrar! Tyvärr lever bara hälften av de. Saknar mormor och morfars kvällste i vardagsrummet framför nyheterna (och eventuellt brasan). Morfars dragspelande. Mormors mat och kakor. När jag målade farmors naglar och löste sökord tillsammans med henne. Farfars humor och sprallighet.
Ska mejla morfar snart! De fick ju ett vykort i förra veckan. Han och mormor har skaffat skype och webkamera, så de kan skypa med mig! Ser jag framemot! :)

Bilder

Idag har jag träffat med massa folk, vilket är väldigt bra, eftersom jag har hemlängtan idag!
Först en fika med Alexandra i Hampstead och sen gick jag hem och strök och käkade lunch. Sen stack jag vidare till södra delen av stan - kändes som en helt annan stad! Sjukt hur stort London är. Tog nästan en timme med tunnelbanan. Jag träffade Ida och Martina! Sötpinglorna!

Ida hade med sig skivor hemifrån till mig. Skivor med alla mina bilder från den gamla datorn. Har suttit och tittat på dom hela kvällen, känns i hela hjärtat! Tänker tillbaka, tänker framåt, tänker en jävla massa.. Längtar hem.
Funderar bl a på att bli blond igen, hur nu det ska gå till?


Imorgon ska jag till P's farmor. Får väl se hur det går! Kommer nog inte ha med mig datorn?

Covent garden och en månad kvar

Igår söndag, så träffade jag Martina och Hanna på Oxford circus, för att sedan gå vidare till Covent garden. När vi väl kom fram så gick vi in till en liten butik med massor med pärlor, berlocker, tråd och allt man kan behöva för att jag smycken (den butiken skulle du gilla, amanda!). Sen gick vi in på själva marknaden. Det var så himla mysigt och det fanns mycket att titta på! Jag köpte ingenting på marknaden, jag är himla stolt över mig själv..! När vi kände oss färdiga med covent garden så gick vi tillbaka till Oxford Street och primark. Ingen vidare idé! Så jäkla mycket folk, och vi var där vid stängningstid, så vi hann inte prova kläderna.. Men det gick ju bra iaf. Jag köpte en klänning och ett par velour-mjukisbyxor för 9 pund (=104 kr).

När vi var klara med primark blev det Hyde mark en stund för att ha lite armbands-makeri!
Jag gjorde även tre till på kvällen under tiden jag och Hanna kollade på Mamma Mia.. Vi är nog lite för svenska! Haha!

Jag fick mitt sällskap att skratta åt min dialekt idag, vilket aldrig har hänt! Vad är det för fel med måmå, måfa, famå, fafa och kåv?!

 

JACK, min kära och älskade lillebror börjar gymnasiet idag. Det känns ju hellustigt, jag var ju iaf stor när jag började gymnasiet… Han säger sig att inte vara ett dugg nervös?!

 

Idag är det också exakt en månad tills jag fyller år, vilket innebär att min ääääääälskade Oliver kommer om en månad! LÄNGTAR! <3

 


IKEA

Igår så va jag, Hanna och Martina på IKEA! Sjukt att man kan va så taggad på att åka till en inredningsbutik egentligen... Det kändes som att gå hemma :P haha, allt stog på svenska och vi gick runt och bara läste högt alla namnen! haha, folk måste trott att vi var sjuka eller nått! SJÄLVKLART så käkade vi köttbullar!

Man kan tydligen köpa kräftor på IKEA också, och hattar och allt som hör till, så vi har planer på att fixa nån kräftskiva nu snart! Nån som är på?

På kvällen käkade jag och Hanna på Nandos för första gången, som tydligen syntes. Alla som var där frågade om det var första gången vi käkade på Nandos. Så speciellt det nu kan va. Efter det så köpte vi med oss en flaska vin och tittade på Wallander hemma på Burrard road. Efter halva flaskan lärde Hanna mig att dansa, de ni! haha

Nu är det covent garden som gäller. Har aldrig varit där och har hört att det är mysigt, så det ska bli trevligt. Jag ska köpa lite band, så jag kan göra egna smycken och skicka hem till en viss liten donna som snart fyller år!

Om en månad och en dag fyller jag 20 år. Vilker innebär att Oliver kommer hit! 32 dagar, låt det gå fort!! <3

Wallander

Såg precis en Wallander. Lite kul att se en svensk film med engelsk text. Vissa översättningar är lite småroliga. Att de översätter herregud med jesus christ kan man ju förstå, men hur får de helvete, fan och jävlar till jesus christ undrar ju jag?!

Jag trodde det var en bra idé att se en Wallander i min ensamhet. Men jag tror inte de gjorde så stor nytta... Längtar ju hem en massa nu! Husen, språket, naturen... Oliver Leijon. Som är påväg till Arjeplog. Med bil! Sjukt. Så Igor-liten är hos mamma och pappa med husvagnen på Öland. Öland. Sommar och sol. Här kan man ju fan tro att det är oktober eller nått. Går med dunsockar och fleece och fryser. I augusti!!

Imorrn ska jag förmodligen till IKEA och käka de svenska köttbullarna, hur ska det gå?! Vill ha en och annan kanelbulle också.

Tittar på flygbiljetter hem nu! Oktoooooooober!

Hur glad kan man bli?!

Det ramlade precis ett kuvert till mig genom dörren! På baksidan står det Avs. Klara Leijon. Det är en massa fina ritade blommor, fjärilar, hjärtan på det! Runt mitt namn och adress så är det ett stooooort hjärta! Kan man bli annat än fruktansvärt glad?!!!

Inti kuvertet så var det en jättestor teckning där hon har ritat som ett undervattenslandskap där varje havsdjur har en fråga till mig. Så himla gulligt! Jag måste iväg och köpa brevpapper och kuvert så jag kan svara så varje fråga! :)
Det står inte bara frågor heller, hon skriver också mycket hon saknar mig. ååh, saknar henne!

4 månader.

kommer inte hem förrän jul - känns lite överjävligt just nu..

4 månader.

Hampstead m Alexandra

Har haft en supermysig dag med Alexandra. Det var roligt att lära känna Hampstead lite bättre :) Det finns minsann ganska mycket där ändå! Köpte en film som jag såg när jag var liten "Chitty Chitty Bang Bang" för typ 35 kr.. Ska se den nån gång i veckan nu tänkte jag!

Både jag och Alexandra var jättetrötta idag, så vi bestämde oss för att inte stressa eller ha några måsten idag. Bara ta dagen som den kommer och göra vad vi känner för just då! Så vi satt längelänge i ett mysigt café i Hampstead, för att få tillbaka lite styrka med också för att vänta på att det värsta regnet skulle försvinna. Sen strosade vi runt lite. Köpte film. Sen gick vi till West Hampstead, mina hemtrakter, och käkade på en liten men jättemysig tapas-resturang. Dit ska jag ta mina föräldrar! :) Det var mysig lokal, god mat för inte så dyra pengar!
Efter det så gick vi hem och kollade på en av Alexandras nyinköpta filmer "Chanel Coco" tror jag den hette. Väldigt välspelad och välgjord film! Till det käkade vi mitt svenska godis som jag har sparat på till sånahär tillfällen! Supermysigt.

Även fast det inte varit en speciellt krävande dag är man ändå supertrött. Så ska lägga mig i min stora, varma säng under mitt stora, fluffiga täcke och läsa lite tills jag somnar!

Det är sånahär dagar som gör att man stannar kvar trots all hemlängtan!

Oliver där hemma mår verkligen inte bra och det gör så himla ont i mig! </3

Aldrig mer Sverige

Hade en supertrevlig kväll igår med Elin, Alexandra och Sara inne i Camden :) Vi satt inne på nån pub, som jag inte kommer ihåg namnet på. Billigt va det iaf! Drack två drinkar och en öl och det kostade inte mer än 100 sv kronor. Kommer ju aldrig mer köpa nått ute hemme i Sverige igen - det är ju svindyrt! :P

Jag och Alexandra följdes åt hem sen, med sista tuben hem. Sen gick vi ca 20 min hem till henne och därifrån har jag 10 min. På de 10 minuterna kan det hända mycket.

När jag kom hem sov jag som en klubbad gris ända fram till halv elva. Jag som aldrig sover längre än till 9. Sköööönt! Det är så lyhört i huset så vaknar i vanliga fall utav en springades liten pojke, men de har åkt nånstans så är hemma själv. Skönt, då kan jag ha The Ark på hur hög volym jag vill! :P

Nu väntar jag på att Alexandra ska jobba färdigt, sen ska vi lära känna Hampstead och kanske även oxford street :)

Vill också hem till Sverige!

Det känns som Alla au pairer här i London antingen är i Sverige eller är påväg till Sverige! Ida är där nu och Veronica ska dit på lördag (om inte striken krabbar). De två som jag umgås och pratar mest med.. :'( Men som tur väl är så är det ju så många fler här. Det finns alltid nått att göra! Ikväll ska jag till Camden med Alexandra och några till. Ingen aning vad vi ska göra, men det ska bli trevligt iaf! Komma utanför huset.

Igår slutade jag när jag hade lämnat av pojken hos en kompis - kl 15! Helt underbart. Hade eftermiddagen helt för mig själv. Jag kollade på Mamma Mia och käkade lösgodis. Senare på kvällen, när jag tydligen inte skulle vara hemma, så träffade jag Veronica över en fika på det gamla vanliga stället! Toppenmysigt! När jag kom hem tänkte jag att jag skulle skypa med Oliver, men som vanligt fungerar inte internet. Här trodde man att man skulle komma till en större stad där internet fungerar bättre än i de småländska skogarna, men ack så fel man kan ha!

Längtar så hem till Oliver. Har sovmorgon idag och hade satt kl på 9, men kunde inte sova längre än till kvart i 8 iaf. Tänkte för mycket som vanligt. Längtade hem. Tycker lite synd om Oliver eftersom han inte kunnat sova normalt på flera veckor, iom Igor, men ändå jobbat långa, många dagar. Så nu har han feber. Lilla älskade vän, hade jag varit hemma vet du att jag hade tagit hand om dig!

Play date

Nu är killen på play date, så jag har några timmar för mig själv. De spenderar jag förmodligen lite med lillbrorsan och skype och läsa lite bok, kanske kolla på film. Lägga över bilder på datorn. Skönt ska det bli iaf! Har jobbat mycket på senaste tid. Och det känns som att det tär jättemycket! Psykologiskt.

Jag trodde att min hemlängtan skulle lugna ner sig, men den blir bara värre för var dag som går. För var dag som går tycker jag att det är längre och längre till 23 september! Sjukt, för det är ju inte så.

I helgen har jag inga planer. Skulle bo hos Ida, men hon fick ledigt så hon kunde åka hem till Sverige och sin pojkvän. Åååååh, jag vill också hem till Sverige!

Funderar vad jag ska göra själv i en vecka i London. Ska jag åka hem? Oliver är ändå inte hemma, han ska jaga i arjeplog eller va det va.. Skulle vara bättre om nån kom hit.

Homesick

Idag längtar jag hem!

Tänker hela tiden tillbaka till för en vecka sen. Då var jag hemma och kunde pussa och krama Oliver när jag ville!
Och Igor. Nu får jag inte träffa de på jättelänge!!
Men har jag en vecka ledigt senare i augusti, men vet inte om jag har råd att åka hem? Och om jag har, kommer jag kunna åka tillbaka? Är inte så säker på det.

Westfield och Brighton

Min helg började dåligt och slutade superbra!

I fredags så träffade jag Veronika över en pizza. Vi satt och pratade längelänge, och det behövdes verkligen. Det var jätteskönt! :)

I lördags så var jag på Westfield med Ida. Westfield är för er som inte vet ett jäääättestort (ett av europas största?) köpcentrum. Det är gigantiskt verkligen! Vi gick vilse och hittade varken ut eller in! hahah! Jag köpte dock inte så mycket. Det enda jag köpte var tre tavlor över London och sevärdheterna i ett vitt/grått/svart/rött tema. De kommer bli perfekt på mitt rum hemma i Hj! <3

Senare på kvällen så mötte vi upp en ny tjej på westfield, Alexandra, för att gå på bio. Så vi såg Knight and Day med Cameron Diaz och Tom Cruise. En pangpang-film, men den var ändå rolig! Så absolut värd att se :) Biosalongen var hur stor som helst och även skärmen, och vi satt långt fram i salongen så vi fick liksom luta oss bakåt så mycket som möjligt bara för att se hela skärmen! Lite smått jobbigt? Japp!
När Alexandra visade var hon bor, så visade det sig att hon bara bor typ 5 min bort! Gångavstånt! Så himla härligt! Nu kan jag inte längre klaga på att jag inte har nån i närheten :) Vi skulle ta en titt på hampstead och west hampstead i veckan! Myyyyys!

Idag så var Veronika, Ida, jag, Sara, Katarina och Ellinor i Brighton. Vi träffades på London Bridge station tidigt imorse och satte oss på tåget. Då var det mulet och ganska kallt ute, men när vi kom till stranden i Brighton så kom solen fram och det blev varmt :) Så varmt att jag tom badade! Ha! Det trodde ni inte va?! haha :)
Vi gick lite utmed stranden, piren, staden och det hela var supermysigt! En del av oss var trötta när klockan började bli 17, så då tog vi tåget hem. Är fortfarande trött! Så ska nana nu, men bilder kommer upp sen!

Fick äntligen se lille Igor i camen idag. Fyfan, vad han har blivit stor bara på 5 dagar! Minskt de dubbla. Det skär i hjärtat på mig när jag inte kan vara med... </3


Jajaha

Har varit lite kaotioskt här nu. Missförstånd och kommunikationsbrist mellan föräldrarna. Och lillkillen som inte tycker om mig. Vet inte riktigt hur jag trivs här för tillfället ...
Hade längtat att få ha en ledig helg med bara en massa roligt, eftersom jag längtat hem jättemycket och jobbat väldigt mycket så känns det som att de behövs! Men nu vet jag inte hur det blir med det, trots att jag sa till i förväg att jag har planer ... åh! :(

Längtar hem så otroligt mycket just nu. Till min älskade Oliver Leijon! Har aldrig längtat så mycket till min födelsedag som jag gör iår. Då kommer han ju och hälsar på! <3
förhoppningsvis


Framme!

Ja, nu är man alltså framme i London! Resan hit gick bra, hade inte nått ont i öronen och kunde tom sova på flyget!

Lipsill som jag är så hade jag ju redan börjat gråta innan jag steg på tåget mot kastrup. Hatarhatarhatarhatar att säga hej då! Stunden jag fruktat mest var inne. Att säga hej då till Oliver, den bästa i hela världen. Inte bara min bästa vän och pojkvän utan också min själsfrände. I den stunden så var det svårt att se alla de positiva sakerna med att åka iväg såhär. Men hade skrivit en lapp enbart med positiva anledningar till att åka. Den tittar jag fortfarande på när jag längtar hem och undrar varför jag är här!
Människorna bredvid mig på tåget måste trott det var nått fel med mig, för jag hade solglasögonen på hela resan, och då var det inte ens så soligt!

Sen jag kom hit har jag inte hunnit med så mycket mer än att jobbat! Jobbar typ mellan 7 på morgonen till 19.30 på kvällen. Så man är ju lagom sliten, även fast man bara tar hand om ett barn. Igår kände jag mig jättenere och längtade mest bara hem till Oliver, Igor, familjen, Sverige.. Så jag bestämde träff med Veronika och Hanna! Det gjorde susen. Att inte vara ensam och prata med folk som är/har varit i samma sits som en själv är det bästa en sån kväll! Hanna träffade jag förresten för första gången och hon ska tydligen inte alls bo långt härifrån! "Hennes barn" går på samma skola som "min pojk"!

Idag så har vädret varit fint och jag har velat spendera så mycket tid som möjligt ute. Men P ville ju inte! Han är omöjlig att få ut ur huset. Men efter mycket om och men så fick jag med honom till en park i närheten, Golders Green. Och lite senare fick jag även ut honom i trädgården (som knappt kan kallas det, så liten som den är, det är mer som .. en plätt?). Ikväll har jag bara tagit det lugnt och planerat för helgen. Ser ut som att det blir en jävligt bra helg! Ska shoppa och gå på bio på lördag och på söndag blir det brighton och au pair träff! Har inget planerat för imorgon, men det löser väl sig alltid :)

Nu ligger jag och väntar på min älskade ska komma in på skype - sen ska jag sova för jag är dödstrött! Vad hade jag gjort utan skype förresten?! Jag hade iaf inte varit här.

Packar

Just nu packar jag. Om 24 timmar har jag landat...
Och jag ser inte fram emot det.

Hatar att säga hej då. Är säker på att det kommer kännas bättre när jag kommit ner osv. Men just nu suger det rejält.


Har aldrig längtat till min födelsedag som jag gör nu... Oliver kommer ner och hälsar på då! 50 dagar.

<3

Nu är det jävlar inte långt kvar!

Va hos Jossan igår och bara va. Vi var nostalgiska och letade upp en massa barnprogram och tecknade filmer som man hade glömt. Änglahund, svanprinsessan, taran och den magiska kitteln, trolltyg i tomteskogen, nötknäpparen, djungeldjuret hugo, pojken och draken.. Good stuff!
Hade lovat mig själv att inte lipa, men när Jossan började så kunde jag inte sluta. Din bajs, Jossan! Lipade hela vägen hem... (Och så luktade jag röv om händerna, vi hade ju käkat kräftor!) Kommer sakna dig så mycket! Hoppas verkligen att du tar dig till London min finfina vän! <3

Kan inte fatta att jag ska vara borta till jul.

Idag kommer min bästaste syster Annamia och hennes Ola och hälsar på!

Idag, imorgon och sen åker jag.

RSS 2.0