Igor - hoppas husse kommer snart!

Är det normalt att 9 veckor gamla valpar börjar jucka mot en och lyfta på benet när den kissar? Det undrar ju jag. Igor har börjat göra det...

Klockan är 23 och jag är dödstrött. Somnade hemma hos Jossan innan. Jag är valpvakt ikväll och bara för att jag är dödstrött så är hunden piggare än nånsin. Tuggar på alla han kommer åt och lite till. Skäller och väcker hela huset (som ska upp och jobba imorn, inte populärt!). Kan inte husse komma snart?

Men åååh, vad jag kommer sakna detta sen när jag kommit fram till London och inte får träffa valpen förrän han är ett halvår :( bajs!

Lite kort uppdatering!

Jag är sjukt dålig på att uppdatera, jag vet!!

Är för tillfället hemma i Sverige och har semester efter 11 dagar i London. Om en vecka är jag tillbaka igen och då stannar jag till jul! De dagarna jag var i London så längtade jag mest bara hem och tyckte det va jättejobbigt! Så det var skönt att komma hem efter så få dagar. Samtidigt som det kändes lustigt eftersom jag inte riktigt hade kommit in i det. Men det var kul att äntligen få träffa allt folk där nere! Ser framemot att lära känna alla lite bättre :)

Men det tar lite emot att åka tillbaka. Kommer inte hem förrän jul! Igor kommer vara så stor då och jag kommer ju ha missat hur mycket som helst... Igor är för er som inte vet Olivers valp som vi hämtade förra veckan. Jag har fått passa honom en del nu när Oliver har jobbat och jag varit hemma.
Jag som Hatar att säga hejdå får nu göra det igen. Om jag tyckte det var jobbigt förra gången lär ju denna gången vara ännu jobbigare. Nu tror jag t om att Oliver ska lämna av mig vid tåget!

När jag kom hem från London så hämtade Jonas mig vid tåget, har inte sett honom på länge så bara det var kul! Sen har jag varit på Tärnö i en vecka. Tyvärr var det inte så mycket till solarväder. En av kvällarna så tog Oliver ut mig med båten och så käkade vi räkor i solnedgången. Så himla mysigt!!
Sen var vi på Europe och en 50-årig full gammal tant tafsade på Oliver! haha! Och när trummisen kastade ut sina trumpinnar så fick Emil tag på den ena - och sen fick jag den!
Dagen efter hämtade vi Igor och sen dess har tiden gått så fort. Fast man typ inte har fått sova nått eftersom han måste upp och kissa under nätterna. Känner sig nästan som en småbarnsförälder! Fast utan skriken.

Igår var jag hos min älskade syster Annamia. Vi tänkte dra ner till Halmstad och sola lite, men när vi tittade på väderleksrapporten såg det inte ut som om det skulle bli nått vidare bra solarväder. Så vi stannade hemma och mös istället. Färgade bl a mitt hår rött! Har fortfarande inte riktigt vant mig, hehe!

Imorgon ska jag och Jack på bio - Kommissarie Späck! Hoppas den är så rolig som den verkar!

Sörjer lite inombords att jag ska åka nästa vecka, samtidigt som jag ser framemot att lära känna staden, människorna och allt därtill! Så ser jag framemot att folk hemifrån kommer och hälsar på! <3


Snart dags!!

Nuså tror jag att packningen är färdig. Har inte vägt den dock. Lär ju överstiga 20 kg!!!! :S
Känns jättekonstigt alltihop! Att jag är där imorgon. Träffar min värdfamilj för första gången, får se hur jag kommer bo och allting. Hoppas på att träffa lite folk innan jag åker hem om 11 dagar igen. Så himla roligt!!
Är himla nervös för att hitta på flygplatsen och så imorrn... Tänk om jag inte kommer fram?!

Dum som jag är så har jag inte haft en tanke på att växla pengar. Förän idag. Kom på det en timme innan banken stängde idag. Så jag tog ju bilen och körde. Vår nya bil som vi haft i fyra månader och precis haft inne på service. Tror ni inte att den börjar skrika att det är något motorfel och knappt kommer framåt?! Helvetes jävlar.
Men jag hann in till banken och bilen är redan fixad, det nya filtret var inte ordentligt isatt.

Igårkväll käkade jag middag med Leijon-family som firade att jag ska åka, att jag tagit körkort och att de fått semester! Vi käkade på Lagerlunden och det var jättegott! Fast det tog lång tid att få maten och så var mitt kött, som skulle vara rött, nästan välstekt. Men skitsamma!

Ikväll kommer den närmaste familjen, förutom Jonas och ska fira att jag åker!

RSS 2.0