Dag sex; Min dag

Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så snöade det - och aldrig har jag sett P så glad! Själv blev jag inte lika glad just för att det snöade. Det är ju ändå inte tillräckligt kallt här för att snön ska ligga kvar utan det blir bara slask och äckligt. Blött och kallt. Eländigt.
För att göra det ännu mer eländigt så sa M att snön kan göra att flygplatserna stänger ner. Vilket innebär att Oliver och hans familj kanske inte alls kan komma hit imorgon - då bryter jag ihop! Längtar så fruktansvärt efter Oliver!!!
Men det borde inte bli så, för sååå mycket snöar det verkligen inte! Egentligen är det ingenting. Men de kan ju inte snö i detta landet.

Sen blev dagen ännu lite mer eländig när Alex, dagens sällskap, skickade ett sms som sa att hon blivit sjuk. Hoppas hon blir bättre snart.

Internet krabbar som fan och har gjort i flera dagar. Jag känner mig helt handikappad utan internet. Kan inte ringa hem, inte lyssna på musik, inte kolla mailen osvosv. När jag väl får igång internet är Oliver inloggad och vi bestämmer oss för att skypa. Men då får jag inte igång skype. Och sen lägger internet ner igen. För tillfället har internet funkat i ca 20 min, får väl se hur länge det funkar.

Just nu ligger jag under täcket i soffan och kollar på den jobbigaste av alla Wallander-filmerna, Hemligheten. Får se vad som händer senare.

Great day, huh?!

Utmattad till fullo

Ligger helt utmattad i sängen nu. Jag är trött, ledsen, förväntansfull, glad, överlycklig och besviken.

Vi har gått, gått och gått idag. Och gjorde igår också. Mina ben och rygg är helt slut. Jag är ledsen för att helgen redan är över och att min syster och hennes vän ska åka hem imorgonbitti (om de nu kommer hem med all snö?). Besviken för att tiden går så himla fort. Känns som om de kom igår!
Jag längtar och är väldigt förväntansfull inför julen och allt som hör till. Men framför allt överlycklig och förväntansfull över att Oliver och hans familj snart är här. Och snacka om jag är glad - skulle köpa ett par Dr. Martens idag för £75, men köpte de för £40!!


Jag hatar att säga hejdå - jag börjar bara grina! Även fast det bara gäller för 26 dagar. Det är inte ens en månad! Och det är superlöjligt. Jag har ändå så mycket att se framemot här. Oliver och hans famlj kommer redan på onsdag. Och sen är det ju jul.

Berättar mer om min helg nån annan gång, för nu är jag så himla trött!!

Fullproppat!

Nu ligger jag heeelt utmattad i sängen. I min älskade, breda och otroligt sköna säng. Idag har vi verkligen hunnit med mycket! En proppfull dag!
Vi tog buss (dubbeltäckare och givetvis satt vi högst upp, längst fram) åkte förbi abbey road till baker street. Gick till oxford street och tog en vända på primark, buss till knightsbridge och harrods, lunch på starbucks, gick till buckingham palace, fortsatte till picadilly circus. Därifrån gick vi till ett proppfullt Hamleys och därifrån gick vi till oxford street och john lewis och disney-butiken. Sen tog vi tunnelbanan hem till rummet där vi chillade och tog det lite lugnt. Vilade fötterna. Sen blev vi hungriga och tog oss till leicester square för en bit mat och lite rött. Och nu är vi helt utslagna allihop. En dag utan Amanda och måste säga att jag saknat henne.

Imorgon ska vi på julmarknad i Hampstead (hoppas Amanda följer med!). Och sen försöka med att shoppa lite i Covent Garden. Då ska jag äääntligen köpa mina Dr. Martens!

Ska bli supermys. Ser verkligen framemot det. Vad jag inte ser framemot är att det är sista dagen på helgen och dags att säga hej då till min älskadeälskade syster. Har verkligen varit supermysigt att ha henne här. Och Sofie såklart!

Sovgott!

Syster virrepanna kom till London iaf!

Under dagen har jag bara legat i sängen. Och så jobbat som vanligt. Sen va det meningen att jag skulle möta upp min syster Annamia och hennes väninna Sofie kl 18 vid tåget i West Hampstead. Men deras flyg är två timmar för sent. Så bestämmer att de ska ringa när de är på flygplatsen och sätter sig på tåget. Och visst ringer de när de är på flygplatsen alltid. Men frågar Mig vart de ska. Istället för att följa skyltningen eller fråga någon där. Redan då tänker jag att det kommer ju aldrig gå...
Så rätt jag hade. För er som inte vet så är St Albans hållplatsen efter West Hampstead. Jag står och väntar och in kommer det ett tåg. Tror ni någon Annamia eller Sofie hoppar av? Nej. Istället får jag ett sms en bra stund senare "Är i St Albans nu. Är det långt kvar?".
Och där stod jag genomfrusen, hungrig och ensam. Tur att man har en Amanda som alltid ställer upp. Hon kom och mötte upp mig och väntade på mina gäster.
När de väl (äntligen!!) kom så stack vi till deras b&b, som va helt ok faktiskt. Jag fick en bamsepåse med lösgodis! (ÄR JAG ÖVERLYCKLIG ELLER!!?). Sen tog vi första bästa resturang och satte oss och delade en flaska rött, käkade gott och planerade lite. Imorgon ska vi ta turistdelarna och shopping (tror inte på det sistnämda, det lär vi inte hinna). Förhoppningsvis så ska vi på musikal på kvällen! Hoppashoppas, har ju fortfarande inte gått på nån - förjävligt!
På söndag ska vi möta upp Amanda och så ska vi på julmarknad i Hampstead.

Nu ska jag ladda batterierna och sova lite.
Puss på'rej! Sov gott :)

Dag fem; Vad är kärlek?

Detta inlägget fasar jag inför att skriva för det är så svårt och flummigt att förklara. Det finns ju massa olika typer av kärlek. Kärlek till musik, en person, familj, ett ting, hobby osv. I stora drag skulle man kunna säga att kärlek är någon eller något som får dig lycklig. Men det är ju också dumt att säga för det finns olycklig kärlek och man kan älska nått/någon som inte är bra för en.
Så skulle man kunna säga att kärlek är en slags dragning till någotning/någon?

Det jag känner kärlek till är alla mina fina vänner, pojkvän, familj, musik, hundar osv...Dag fyra; Det här åt jag idag

Än så länge har jag inte ätit nått idag men igår åt jag bara frukt till frukost, eftersom min hals gjorde så ont kunde jag liskom inte svälja..
Till middag åt jag köttbullar, pasta och morötter med pojken. Vilket givande inlägg!

Jag tror jag uppdaterar det föregående inlägget istället, för pappa kom med lite mer fakta som jag inte visste om. Faktum var att huset köptes redan 1989 - De skrev kontrakt redan tre månader efter att de träffats! Pappa postade ett kärleksbrev till mamma dagen efter att de träffats. Efter det flöt det bara på. Så det var kärlek från första ögonkastet! De säger att de fick hjälp på traven av en hund, jag vet inte riktigt vad som menas. Men jag förstår ju att de aldrig vill släppa hundarna ifrån sig. Vi som inte skulle ha fler hundar efter Tessan. Det bara flöt på?
Idag firar de iaf 20 år som gifta, och jag är så glad för deras skull!


Idag är det en månad till julafton!! :D

Dag tre; Mina föräldrar

Min pappa heter Rolf och min mamma heter Mija. Pappa har rötter i Örebro och mamma i Nybro. De träffades 1989 på en fest deras gemensamma vän hade anordnat. Vet inte om det var kärlek vid första ögonkastet eller hur det gick till. Men det gick iaf snabbt! Året efter köpte de hus (i ljungby), skaffade barn (mig!) och gifte sig. Denna veckan firar de 20 år som gifta.

Mina föräldrar har alltid varit väldigt öppna. Jag har sett de bråka, men jag har också sett de varit väldigt kärvänliga mot varandra. Jag har alltså sett hur det är i ett riktigt förhållande, vilket jag tror är väldigt viktigt för mig och min egna relation. Både mamma och pappa har alltid funnits där för mig och stöttat mig mig i alla lägen. Det är de om har skapat mig och format mig till den jag är idag. Jag hoppas att de är lika stolta äver mig, som jag är över att vara just deras dotter. Jag älskar er, mamma och pappa!


resturant in covent garden
pappa och mamma i London november 2010


förstår ni vad jag menar med kärleksfulla mot varandra?
Gran Canaria, 2006

Dag två; Min första kärlek

KÄRLEK (tjä`rlék 1) stark känsla l. böjelse för ngn, yttrande sig i en (oegennyttig) önskan om föremålets lycka o. välgång l. i glädje o. tillfredsställelse över att vara i dess närhet o. göra det till lags o. d.; innerlig tillgivenhet l. sympati (för ngn)

Min första kärlek va en kille som jag gick i samma klass med på lågstadiet. Vi var tillsammans i ett år och jag var jättekär och trodde inte kärlek kunde bli större än så. Men vad fel jag kunde ha. För sen träffade jag min andra och nuvarande kärlek. Som jag räknar som min första riktiga kärlek. Oliver Leijon. Vi har varit tillsammans sen 5 april 2004.
Oliver och jag gick på samma låg- och mellanstadieskola i Hjortsberga. Han va den jobbiga killen som tog allas suddigum och kastade saker på en och va absolut inte den som man ville bli ihop med! Och han tyckte jag va den uppblåsta, blonda bimbon som tog hans fotbollskompisar ifrån honom. Och så tyckte vi om varandra under hela den gemensamma skolgången på Hjortsbergaskolan. Eftersom jag är ett år äldre, så började på jag på ny skola inne i stora Alvesta (som man tyckte då!) och vi träffades inte på ett tag så vi glömde liksom bort varandra. När vi sen träffades en fredagskväll nere på fritidsgården i Hjortsberga var det som kärlek vid första ögonkastet.
Jag och Oliver har varit med om väldigt mycket sen dess. Vi har vuxit upp tillsammans, från att bara vara barn till bli vuxna människor. Vi har haft, precis som alla andra par, upp- och nedgångar. Har alltid funnits för varandra i vårrt och torrt, genom väldigt tuffa perioder och beslut. Viktigast av allt har vi väldigt roligt ihop och har massa fina minnen tillsammans (och ambition att skapa fler). Minnen som vi ofta tänker på när vi saknar varandra som mest. För just nu är vi i en fas, där vi båda behöver göra saker vi vill för att utvecklas och må bra. Så numera bor han i Sverige medan jag är i London. Väldigt många har sagt till oss, när beslutet om att jag skulle åka till London togs, att "ni vet att det kommer ta slut va?". Men vi älskar, litar och tror på varandra och oss så pass mycket så att vi vet att vi kommer klara detta. Vilket är det viktigaste och det finaste av allt.

Dag ett; Presentera dig själv

Mitt namn är Moa och jag föddes på Ljungby BB för 20 år sedan. Som 4-åring så flyttade jag och familjen till den lilla lilla byn Hjortsberga utanför Alvesta. Mina äldre syskon, Jonas och Annamia, hade ofta vänner hemma på besök. Vilket va en jättechans för mig att störa och retas så mycket som möjligt.

Numera är jag inte lika uppmärksamhetskåt. Jag är ganska tyst, blyg och lugn innan man lärt känna mig. Mina vänner skulle beskriva mig som snäll, rolig och omtänkssam. Låter ganska tillintetsägande och tråkigt. Men jag är antingen eller. Antingen älskar jag en sak, eller så gör jag inte det. Oftast finns det inget mellanrum. Medans många håller inne och säger "jo, men det gillar jag väl" så säger jag "ååh, jag älskar det!". Detsamma gäller med mitt humör. Prata inte med mig på morgonen.
Jag hatar att säga nej. Vilket ofta kan ställa till det för mig. Säger ofta förlåt, även för saker jag inte kan rå för!
Jag är inte partytjejen som är ute så fort det finns tillfälle utan älskar att ta en middag tillsamman för att sitta och prata istället. Eller ha filmkvällar. Eller göra nått annat mysigt.
Mina största intressen är film och hundar. Gick media på gymnasiet där jag gick rörlig bild. Fick blodad tand och ska, när jag känner mig redo, börja plugga något med tv-produktion. Har haft hund sen jag var i 7-8 årsåldern. Och kommer sen dess och för all framtid att ha hund. Det är så givande! En vän som alltid står vid din sida.
En stor del av mitt liv är min kärlek Oliver. Vart jag än hamnar i världen så hoppas jag att han står bredvid med mig och att vi fortsätter att älska varandra så som vi gör idag.

För tillfället är jag i London och jobbar som au pair. Åkte hit för att själv utvecklas som människa, träffa nya människor, förbättra engelskan och lära känna den engelska kulturen. Har nu varit här i drygt fyra månader och har träffat så himla fina människor. Och utvecklats och blivit säkrare som människa (och på engelskan!). Vilket betyder allt för mig. Skulle därmed aldrig ångra denna resa.inte riktigt vad jag sett framemot

Jag som hade mys med Amanda (och den sjätte harry potter-filmen) inplanerad idag. Och verkligen sett framemot det. Så självklart så måste P gå och bli sjuk. Inte kul.

Bara inte min middag med Alex kl 20 ikväll också blir inställd. Då blir jag ledsen.

Imorgon är det jobb som gäller också, fast i Svenska Kyrkans julmarknad! Får se hur det går...
Och så på kvällen blir'e bio och Harry Potter med Amanda, Veronica och Katarina! Ska bli så himla mys :)

Utmaning

Har idag blivit utmanad! Ska göra mitt bästa!

Jag ska i 30 dagar skriva ett inlägg om ett visst ämne;

♦ Dag 1 - Presenter mig själv.

♦ Dag 2 - Min första kärlek.

♦ Dag 3 - Mina föräldrar.

♦ Dag 4 - Det här åt jag idag.

♦ Dag 5 - Vad är kärlek.

♦ Dag 6 - Min dag.

♦ Dag 7 - Min bästa vän.

♦ Dag 8 - Ett ögonblick.

♦ Dag 9 - Min tro.

♦ Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

♦ Dag 11 - Mina syskon.

♦ Dag 12 - I min handväska.

♦ Dag 13 - Den här veckan.

♦ Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.

♦ Dag 15 - Mina drömmar.

♦ Dag 16 - Min första kyss.

♦ Dag 17 - Mitt favoritminne.

♦ Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

♦ Dag 19 - Detta ångrar jag.

♦ Dag 20 - Den här månaden.

♦ Dag 21 - Ett annat ögonblick.

♦ Dag 22 - Det här upprör mig.

♦ Dag 23 - Det här får mig att må bättre.

♦ Dag 24 - Det här får mig att gråta.

♦ Dag 25 - En första.

♦ Dag 26 - Mina rädslor.

♦ Dag 27 - Min favoritplats.

♦ Dag 28 - Det här saknar jag.

♦ Dag 29 - Mina ambitioner.

♦ Dag 30 - Ett sista ögonblick

Nu utmanar jag dig, antar du min utmaning? :)

IKEA och 20 år

Efter en mycket givande helg (not) så drar jag till IKEA med en viss Alexandra! Min fina Alexandra som jag är så glad för att jag har.Fan, vad ska jag ta mig till
Framtiden närmar sig
Jag vet inte vad jag vill
Eller hur jag ska klara mig
Jag önskar att jag kunde se
Vad jag är om 10 år
Kunde veta om jag skulle le
Eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Fan nu är jag här igen
Ångesten smyger sig på
Jag önskar att jag vore den som visste vart jag ville gå
Vad jag skulle jobba med
Vill inte gå i mina föräldrars spår
Vill inte lätta in mig i ett led
För det är viktigt hur jag mår

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Och det finns dom som talar om
Vad jag ska vara vad jag ska bli
Så försöker dom peka var jag ska, stå vart jag ska gå
Och dom som dömer mig

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år

Jag tar ett djupt andetag
Jag andas in och slappnar av
Att det kan vara så svårt att vara 20år
Att det kan vara så svårt att vara 20år

DagensSätter mig på en buss vet inte vart den går
kan inte stanna längre måste bort härifrån
för djävulen visar skuggan överallt jag går
han kanske tar mig ikväll han försökte igår

packar min väska hinner inte säga hej då till dig
min kära hoppas du kommer förstå
kan inte vänta drar med första tåget som går
jag måste fly min väg för ingen ser hur jag mår

dom som inte sätt mig här vet inte vem jag är
jag borde skrivit men åkte iväg
med bara 2 dollar på fickan

vet inte vart jag ska, men måste dra min dam,
snälla ring till mor och far,
ett telefonsamtal jag är påväg tillbaks men det kan ta ett tag
för det är svårt att få ett jobb som är välbetalt

har inget annat val kan inte stanna kvar
vare sig det är marseille eller panama ???
?? telegraf, ja det er samma svar
och hotellrummet lämnar jag obetalt

...

Familjens besök i korta drag

Det har gått en vecka nu och jag har fortfarande inte berättat vad vi gjorde! Förargligt!

tordsdagen; De kom till London. Typ så långt bort man kunde komma från mig. Jag tog mig dit, vilket tog typ en timme med tunnelbanan. Vi tog en fika och pratade lite. Eftersom det tog så lång tid och jag ville hem i tid, så va det allt vi hann med! Mamma blev besviken att man inte kunde ta en öl, att vi inte hittade en pub. En vanlig enkel pub liksom. Det fanns en "gentlemens bar".

fredag; träffades vid baker street vid nio för att ta en fika och sen dra in på Madame Tussauds. Det var jättekul där! Massa att ta kort på! Jag var barnsligast av alla, som vanligt. Jag och Jack tog bland annat kort "med" Michael Jackson, som vi fick köpa som magnet och nyckelring. Så nu har jag en liten magnet liggandes på nattduksbordet! Min söta lillebror som har blivit större än vad jag velat.
Efter Madame Tussauds så gick vi lite på baker street, kollade bla a in en rockbutik och en beatles-butik! Sen tog vi lunch och mamma fick äntligen sin öl! Och Fish 'n Chips. Mätta och glada gick vi till selfridges och kollade runt lite där. Vi undrade hur det kunde bli så himla dyrt med svensk design och glas! Eftersom jag jobbar på fredagar, så fick jag åka hem och göra min tjänst. Men efter det så kom alla hem till mig för att se hur jag bor. Eftersom min säng är så stor så la vi oss ner lite för att ta igen dagen. Jag va helt slut. Men hungern sa sitt och vi gick ner till West Hampstead och kollade runt lite bland utbudet. Det blev tapas! Och efter det; gissa vad! Jo, öl. Jag har under min tid här velat testa på en pub som finns precis vid tunnelbanan, så vi gick det. Typiskt engelsk pub. Mysig! Efter det va vi alla trötta, så de bestämde sig att åka hem kring 21-tiden. Och jag gick så snällt hem och sov jag med.

lördag; Vi träffades vid picadilly circus och tog oss vidare till Fornum & Mason, där jag tydligen har varit förrut som liten! Men jag kommer ihåg det som Harrods. Vilket va helt fel! Där inne hittade man mest dyr choklad, the och kaffe! Man hittade också chokladtoppade myror, ugnsbakade spindlar och skorpionvodka! Helt seiösa grejer och helt på riktigt. Så jäkla sjukt!
Efter en lunch på Café Nero så mötte vi upp Amanda och gick vidare till dit Jack ville; Games Workshop och HMV. Han va helt salig då han fick köpa ett efterlängtat spel som ännu inte kommit till Sverige och så fick han prata spel med en försäljare. En sån nörd.
Vi promenerade till Covent Garden där jag och Amanda fick lära oss att det ju finns en nedervåning! Väl nere på nedervåningen så var det ett band som spelade. Basisten va heeeelweird, men gu så underhållande! Men man höll sig på långt avstånd, man ville inte gärna bli utpekad av honom! När de spelat klart satte vi oss på en pub, vilket inte va så lätt att hitta, då alla pubar har 18-årsgräns. Men vi sket i det och satte oss ändå. Vi hittade platser på balkongen där vi kunde se underhållarna ute på gatan.
Efter en timme eller två börjar vi bli hungriga så vi bestämde oss för att gå och käka. Även Amanda, såklart! :)
Vi fick vårt egna lilla hörn på resturangen och det va jättemysigt! Vi ville inte riktigt gå därifrån, men kände att det var dags efter ett par timmar med riktigt god mat och dryck! Därefter ville visste vi inte riktigt vad vi skulle göra eftersom pubarna hade 18 årsgräns, och vi ville inte splittra på oss. Så vi hamnade i picadilly och soho en vända, för att sen gå tillbaka till leicester square. Där vi äntligen, efter minst en timmes letande, hittade en bar som Inte hade artonårsgräns! Vi tog oss varsin öl, planerade morgondagen och sen sa hejdå och tack för en mysig kväll! Och för att jag fick presentera min fina vän Amanda! Som jag ju sen följde med hem och sov hos.

söndag; klockan ringde vid nio och som den pannkaksmamman Amanda är, så gjorde hon pannkakor till mig till frukost! Sen gick jag bara hem och bytte om för att träffa mamma, pappa och Jack i Canary Wharf där vi skulle ta tåget vidare till Greenwich! Därifrån mäter man tiden och nollgränsen för longitud och latitud går därifrån. Jag hängde inte med att stämpla mitt kort, så jag va lite orolig över att jag skulle behöva betala en massa onödiga pengar i straffavgift, men det löste sig tillslut iaf. Vi hittade inte riktigt vägen till nollgränsen direkt, så vi tog en vända genom en matmarknad och senare ett seglar(?)museum. Men jag och mamma orkde inte riktigt med museét så vi tog en kaffe och croissant och satt och pratade lite istället. Framtidsplaner.
Pigga och glada tog vi oss till nollgränsen, och gjorde precis som alla andra turister, tog lite kort! Det va en fantastisk utsikt däruppeifrån. Man såg väldigt stora delar av London!
När vi tagit de där korten och kände oss färdiga så tog vi oss vidare för en lunch på ytterliggare en mysig engelsk pub. Som serverade läsken med lika delar is som dryck.
Eftersom mamma lovat en väninna att köpa med sig ett par Dr Martens så åkte vi till Covent Garden igen och köpte ett par. Väl där ville jag och mamma också shoppa lite, så pappa och Jack satte sig och fikade i en timme medan jag och mamma shoppade på H&M och New Look.
Fortfarande mätta men trötta i benen så bestämde vi oss för att vi ville sätta oss. Men inte på samma ställe som kvällen innan, så vi åkte till Hampstead där jag fick chansen att visa runt lite. Vi satte oss på en pub, delade en pizza, jag fick bjuda på drinkar och så pratade vi ytterliggare lite framtidsplaner. Svenskar som vi är ville vi ha en fika, så gick vidare till ett annat ställa med riktigt dålig service, Café Rouge. Jag tog mig en creme brulée. Därefter va klockan ganska mycket och de skulle ta ett tidigt flyg dagen efter, så de bestämde sig att säga hejdå. Vi kramade om varandra och försökte tala i oss att det ju inte alls är länge till jul, då vi ses nästa gång.

Vill tacka min älskade familj, för att ni kom och hälsade på! Har haft väldigt mysigt och jag är glad att jag fick visa runt hur jag bor osv. Nu fattas det bara att Annamia och Jonas också får se. Älskar Er!

Mams, paps och Jackentacken!

are in toooooown! :D

Idag har varit en toppendag, men sååå tröttande. Är helt utsliten nu! Efter att jag tog P till skolan, så åkte jag hem och började städa. Och städade snabbt! Va färdig innan klockan va ett jag brukar knappt vara färdig till klockan tre). Vilket innbad att jag hann med en fika med Amanda innan det va dags att hämta P igen! Så slutade jag tidigt. Tog tunnelbanan, efter mycket om och men, till Gants Hill. Tog en jäääävla tid! Men väl framme fick jag träffa mamsen, papsen och Jacken! En del av min stora fina familj :) Eftersom det tog så lång tid att ta sig dit, så hann vi inte träffas så länge. Men vi hann iaf med lite fika! Och så hade de med sig en väska med massa gottgott! Glögg (två flaskor!!), lösgodis (maaaaassor!!) och min favoritchoklaaaaaad! Åh! :'D

Imorgon så ska vi träffas kl 9 (Sorry Jack, skiter i att Du har höstlov!) vid Baker street underground station för att sen ta oss vidare till Madame Tussauds! :) Sen får vi se vad som händer! Åh, min fina älskade familj! <3Tre månader (fyra?) i London!

Idag har jag varit i London i tre månader! Eller det beror kanske på hur man ser det. Kom ju faktiskt hit för första gången den 3 juli och därmed egentligen 4 månader sen. Men jag räknar inte med det eftersom jag bara va här för en ½ vecka och sen hemma i Sverige resten av månaden.. Sen är det roligare med 3 augusti som startdatum eftersom min kära vän Alex också kom då :)

Men detta har jag iaf firat med en annan väldigt fin vän, nämligen Amanda! Vi möttes utanför skolan och gick hem till henne, sen satte vi igång "Fantomen på Operan" som jag, väldigt konstigt nog, inte har sett förrut. Vilken fantastisk och vacker historia/film/musikal! Älskar den! När Simone kommer hit till London ska vi LÄTT se den. Och som om jag inte va tillräckligt kär i Gerars Butler innan! Hade ingen aning om att han kunde sjunga... En snygg kille med stålar som kan skådespela OCH sjunga! *dreglar*

Iaf, när jag och Amanda dreglat färdigt så drömde vi lite om att resa inom landet! Eller Irland. Hade varit supermys! Sen kom vi inte på Harry Potter av nån anledning. Vilka vill på Harry Potter med oss? Gärna på Leicester Square och premiärdatumet (19 november?)
Sen vart vi hungriga och bestämde oss för pannkakor med nutella - eller va det tvärtom? ;)

Men till det roligaste av allt - haha! Hade med mig min iPod och skulle föra över lite musik. Så klagade jag lite på att den glappar och fan vad krångligt att få hem den till Sverige och tillbaka bla bla bla! Lånade Amandas hörlurar för att se om det inte va båda mina hörlurar som glappade. Så glappade ju dom också. Helt sjukt ju! Men så tittar Amanda på mig och "Men Moa..." och trycker in hörlurarna ett snäpp till! Säger ju, jag är inte tekniskt lagd! c(;

Imorgon kommer kära lilla familia! Eller iaf delar av den.

Nu blir det sängläge och Di Levas program i "Så mycket bättre"

SOVGOTT <3

RSS 2.0