Angel & Trick or Treet

Idag har jag blivit lite kär i en stadsdel. Angel!
Åkte dit och mötte upp kära gamla Katarina! Hon visade mig runt och jag köpte en massa, inte bra! Men det var för det mesta julklappar! (tröstar jag mig med iaf...) Angel ska tydligen vara ett tryggt och säkert ställe, säger Katarina. Efter att hon sagt det blev hon nästan påkörd av en mopedist följd av en polisbil! haha!

Firade ju inte Halloween igår, för jag inte hade lust, vilket har påpekats idag. Så firar det ikväll istället! Drar till Shepards Bush och Walkabout, så jag får användning av min nyinköpta utstyrsel! (som är så tråkig, men bättre än inget i guess)

Halloween är verkligen stort här! Hörde mamman skrika nyss, så sprang ner, trodde hon fick syn på nån mus igen eller nått. Men i själva verkat hade hon fejkat eftersom det knackade på dörren och utanför stod utklädda barn som ville ha godis! Så himla mysigt! :)
Men jag saknar alla pumporna, inte en enda som har det på min gata....





Chokladen är dagens bästa

Sitter nu och tröstäter upp min marabou-mjölkchoklad med daim från Sverige efter en vääääldigt jobbig dag på alla sätt och vis. Har inte gjort nått rätt känns det som. Det värsta är att den inte är slut än på ett tag. Ska sitta barnvakt ikväll. Suck.

längtar hem,
har tappat bort mitt eng sim-kort (som det va £24-25 på),
mitt tillfälliga sim verkar inte funka,
iPoden är sönder,
skype funkar inte,
internet fungerar bara när det vill
... så det känns ganska tungt just nu.


Längtar till jag går och lägger mig så det här dagen är över för sen är det fan helg!

Sällskapssjuk

Nu har Alex gått hem efter en mysig natt! Söker därmed nytt sällskap idag, så jag inte blir tokig!!

Får ju sån hemlängtan efter att man varit hemma såhär. Det är nästan så att det inte är värt det, men ångrar mig så fort jag tänker på det. För att få hålla om om nära och kära är värt allt i världen.

Längtar sååååå till julafton! 2 månader. 8 veckor. 56 dagar kvar! Det går ju fort, ska ju dessutom hem två dagar innan jul också. Så 54 dagar tills jag kommer hem igen. På de två dagarna ska jag baka julgodis! Massavis med julgodis, precis som vanligt!

Just nu håller jag på att ladda hem iTunes, så jag äntligen kan få in lite musik på min iPod! Önska mig lycka till, är ju inte tekniskt lagd åt fem öre. Men ändå vill jag jobba med tv? Hur fan ska det gå till?! :D

Back in town

Nu är jag tillbaka i London. Resan har gått bra. Lagom kul att få reda på en timme innan man ska åka, att jag inte behöver jobba på hela morgondagen. Kunde alltså varit kvar en natt/dag till i Sverige. Oliver gick ju och blev sjuk lagon till att jag skulle åka också.. Och att komma tillbaka till ett tomt, mörkt, kallt och ensamt hus är ingen hit liksom. Men som tur väl är så kommer Alex hit och sover inatt! :)

nån som vet var mitt engelska sim-kort är?


HANNA IS IN TOWN ASWELL! <3

Borta bra men hemma bäst?

Jag bara njuuuuuuuuuuuuuuuuuter!
Ligger i min favoritmjukisdress! Skitstor, skitful och skitmysig! Osminkad och ofräsch! Tittar på film och har datorn i knäet. Pondus ligger vid fotändan. Precis som det ska va!

Men ändå är jag inte ledsen över att åka tillbaka till London imorrn. Det ska faktiskt bli ganska skönt. Bli som vanligt igen. På nått konstigt sätt känns det så. Komma tillbaka och träffa mina fantastiska underbara vänner. Halloween i helgen! Sen hoppas jag att denna hösten kommer gå riktigt fort, vilket jag tror att den kommer att göra med tanke på alla besök jag ska ha! :)


Home sweet home

Va skitnervös i lördags, vaknade kallsvettig. Men allt gick bra, landade t om 20 minuter tidigare än väntat! Helt ok. Helt ok!

Pappa och Ruff mötte mig på flygplatsen, sen fick jag köra hem! Som jag har längtat! Dock körde jag inte inne i Göteborg... Men resten av vägen!
Väl hemma möttes jag av mamma, Jack, Pondus, mormor och morfar! Senare kom även Jonas, Samuel och Therese! Jag var så Oliver-sugen (och köra bil-sugen) så jag tog bilen och körde till Mo. Och inte möttes jag av nån Oliver där inte, för han hade precis kört till mig. Suck! haha

Efter att jag sovit en stund så badade vi en vända i tunna. Supermys!

Igår sov vi längelänge och så åkte vi och firade Annamias födelsedag! Och min, jag fick en grön assnygg iPod av mina fina syskon och deras respektive! Synd bara att jag inte har nån musik på min dator... Hoppas jag får sno lite av mina snygga vänner?



Idag så sov vi länge igen. Käkade toast till frukost och sen drog jag iväg med bilen till Växjö och Jossan!
Vi tittade till Grand Samarkan - så jävla löjligt namn!!
Sen mötte vi upp Emelie och Mia! Tog oss till CityGross och ÖB och sen lämnade vi av Emelie hos en kompis. Jag och Jossan drog vidare till hennes lägenhet, tog en kopp te och satte igån en film - kommer inte ihåg namnet?
Om exakt två månader så ses vi igen! Juldagen!
Och nu ska jag på kräftskiva!

MUMS!


Godnatt

Jag har jobbat i stort sett heeeeeeela dagen, sen kl 7 imorse. Och slutade precis. Tog P till skolan, hem från skolan, städning av hela huset, till skolan och titta på konsert, hem från skolan, lagat mat, diskat, hjälpt med läxor, bad och packat allt inför morgondagen. Inte ofta som jag behöver sitta barnvakt, men gör gärna inte om det på en torsdag. Det blir väldigt många timmar! Somnade nästan själv när jag skulle få P till att somna. Snacka om trött! Inte varje kväll man går och lägger sig innan kl 22! Götttttttt

Imorrn är det brent cross och julklappsinhandling som gäller. På kvällen blir det lugnt, förmodligen Idol och tacos med Amanda, för ska ju upp typ kl 3 följande morgon! (:

Jag ska väl inte klaga

Hatar att jag bara kommer vara hemma i fyra dagar. För det är så mycket jag vill göra, så många fina människor som jag vill träffa! Samtidigt som jag bara vill vara och samla på batterierna hemma i min säng, framför en film.
Och så är det hela över om en vecka igen liksom. Usch.
Men egentligen ska jag väl inte klaga, har så mycket att se framemot, så många som kommer och hälsar på mig!

14 dagar till att mamma, pappa och Jack kommer!
36 dagar till Annamia och Sofie kommer!
41 dagar till Oliver och hans familj kommer!
62 dagar till jag åker hem igen!
64 dagar till julafton!


Och så hoppas jag på att Jossan och/eller Simone kommer en sväng också! När jag kommer tillbaka efter mitt Sverige-besök så är ju Hanna här också! <3

picadilly circus

när Oliver va på besök i september



Snow in october

Det kommer visst bli snö när jag kommer hem till Sverige. Och jag som redan är nervös för att köra bil igen -fick ju körkortet Precis innan jag åkte hit - alltså inte kört så mycket sen jag tog det och inte på länge. Lär inte köra om det är snö och halt. JAG SOM LÄNGTAT EFTER ATT KÖRA BIL! :(

Idag va jag och hämtade en väska hos Sara! Så snällt att jag får låna :) TACK!

FÖRRESTEN! Ska jag ha datorn med mig hem till Sverige för 4 dagar? Och så kom jag på en grej till. I have a problem! Jag har ju köpt en ny telefon här i London. Och här så ska det jämta vara så jävla egna, så de har ju inte likadana eluttag som oss andra i europa (eller har bilen på rätt sida av vägen för den delen). Jag har en mobilladdare med uk-ände! Hur funkar det när jag kommer till Sverige? Finns det att köpa adaptrar, var köper man det isf? Eller är det nån snäll själ som har en gammal samsung-laddare till mig?


Om bara Bonde söker fru kunde funka ikväl....


Xx

Längtar

Sitter och käkar frukost. För en gång skull käkar jag bröd med smör och skinka! Dock är skinkan så jävla tjock i detta landet, så det känns som att käka julskinka. Och det ska inte vara julskinka i oktober! :( Vill ha tunna skivor skinka! Vill ha skivbar ost! Vill ha sås! Falukorv!

Igår skypade jag med mor och far. Och jag kom seriöst inte ihåg färgen på våra bilar. Eller vad jag hade för kläder hemma. Så mamma va tvungen att visa mig! Jag har inte varit hemma på för länge! Och då är det ändå folk här som inte varit hemma på längre tid än mig......

Ja, det regnar i London

Sitter hos Amanda och vi ska gå tillsammans till skolan. Så tittar vi ut och upptäcker att det haglar! Skönt!
Har typ 20 minuters promenad till skolan. Jippie, och jag som plattade mitt hår idag....


Uppdatering; 16.25

Kul att man fick stå och vänta utanför skolan i 45 minuter!

The unknown

Dum som jag är sätte jag igång ett avsnitt av "Det Okända". P säger att han ser spöken här i huset. Och jag tror inte pådet i vanliga fall! haha, så löjlig man kan bli av tv...

När mitt nya, gröna nagellack har torkat så tänkte jag gå till Amanda för lunch!

 

Bara idag, onsdag, torsdag och fredag kvar! Iiiiiiiih! :D


Jävla tunnelbana

Förresten, så kom aldrig Ida igår :( Jävla tunnelbanan och jubilee line funkade inte FAST det stod att de skulle göra det på internet. S-u-c-k! Buss är mitt favoritfärdsätt här i London.

Idag så ska jag till Amanda en liten sväng innan jag hämtar upp P i skolan.

Panic on a monday

Skulle skicka mina flygbiljetter till min värdpappa, T, då jag upptäckte att jag inte hade nån tills på lördag. Så ringde pappa och panikade lite! Och så krånglade skype och skype, vi hörde inte varandra, skrek lite på varandra, telefonerna funkade inte men så löste det sig tillslut. Tack så mycket pappa!! Du är super som ställer upp bara sådär när jag ringer och har panik!
Nu återstår bara att hitta en väska som går under måtten 55x40x20 cm, så jag kan få med mig liiite grejer iaf. Så får det inte väga mer än 10 kg. Någon som befnner sig i London som har en passande väska som jag kan få låna?

Förresten! Grattis pappa till BE-körkortet! Äntligen får du dra den nya husvagnen!

I hate mondays

Måndag. Suck. Vill att det ska bli helg! Hoppas innerligt att kommande veckan är över lika snabbt som helgen va över. För isf är jag hemma typ imorgon! Om det ändå va så.




Ny frisyr

Har länge gått och funderat på om man skulle klippa av lite hår. Och idag gjorde jag det. Så numera är det axellångt! Bad frisören att jag ville ha en lång snedlång, men fick en kort (går precis över ögat). Ser förjävligt ut.. Så det blir inbakad fläta varje dag nu, tills den växer ut! Men förutom luggen så är jag nöjd! Speciellt nu när jag fått platta till det! :P Vad jag är riktigt nöjd med är priset - £12! Vilket är ungefär 130 svenska kronor! ;)

före och efter

Annars idag så hade jag och Amanda varit på jakt efter en klänning till ett bröllop, som dessutom är på nyårsafton. Så vilken klänning som helst duger inte! Tillslut hittade vi en skitsnygg klänning! :) Och så käkade vi lunch med en viss fröken Veronica! Som inte får glömma att ringa mig imorgon..
Och så till det bästa för idag; Jag fick världens töntigaste och gulligaste present idag. Stod och lipade utanför selfridges! Kära lilla Jossegrisful. Det ska bäras dygnet runt! <3

Som vanligt har helgen gått för fort! I fredags åkte jag upp till Muswell Hill och firade söta lilla Emelie! Efter några glas där så drog jag, Alex, Ellinor och Sara vidare till Camden! Vi provade ett för oss nytt ställe, Underworld (?), som till en början va en besvikelse. Kändes lite som Växjö's Oleo. Nerslitet och skitigt. MEN musiken va asbra!( Jossan, de spelar BARA den musiken vi gillar att dansa till! Ska vi dra dit?) Och när folket väl började komma så blev det jättekul!

Igår så blev det en lååååååång sovmorgon och efter det drog jag till covent garden - som har blivit ett favoritställe! Ellerhur Veronica? Det va tredje helgen i rad. Men idag så tog vi dit några fler. Rättaresagt Amanda, Emelie och Elin också. Vi käkade jättegott på Bella Italia. Sen drog jag och Amanda hem för att se på Idol i lugn och ro. Trodde vi! Istället blev vi attackerade av fem barn!
När jag gick hem på natten sen, runt klockan 2-2.30, så mötte jag en barnfamilj på cykel?!

Imorgon är det måndag, vilket innebär strykning! Suck. Men kära lilla Ida Wallin kommer och sällskapar mig! :)
Sovgott!

Om 6 dagar är jag hemma! <3




Ny Design och hemlängtan

ÄNTLIGEN Ny Design!! Tack kära lilla fina Amanda för hjälpen :) Uppskattar verkligen det, du är så himla duktig!


16 oktober. Vilket innebär Olivers födelsedag. Morfars födelsedag. Och Ruff's födelsedag. De bästas födelsedag helt enkelt! Hade så gärna velat vara hemma och krama om de allihop. Fira! Men nu går ju inte det. Får skjuta upp det en vecka istället. Ska bli helt underbart att få komma hem lite. Få andas ren luft, äta svenskt, köra bil, krama om nära och kära. Pussa på Oliver. Se på svensk tv. Sova i min säng. Gosa med hundarna. Träffa och se hur Igor utvecklats. Få lite lugn och ro i kroppen! Skog och grusvägar. Sjö.

Samtidigt som det kommer bli underbart att åka hem, så känns det lite läskigt. Komma tillbaka liksom. Går inte att förklara känslan. Mer än lite läskigt.


Jobbigt värre

Vaknade med en sjukt jobbig känsla i kroppen. Men kan inte säga vad det är eller vart det kommer ifrån. Måste drömt nått. Eller nått.


Köpte förresten en telefon i onsdags, and here it is! Väldigt nöjd. Har förresten inte mitt svenska nummer kvar. Har bara engelskt nummer nu!


Inte ok

Tycker inte att det är ok att mouseman kommer 40 minuter sen, så att jag inte kan inhandla den där nya telefonen som jag tjatat om hela helgen. Inte ok!

sömnlös i london

Har knappt kunnat sova någonting inatt! Jävla hosta.

Vad händer idag då? Köpa ny telefon?

Omg, jag är hemma en lördagskväll!

Jag har blivit sjuk. Alla är sjuka. Det är definitivt nått som går just nu. Min värdmamma tyckte synd om mig och köpte hostmedicin med körsbärssmak (ingen vidare smak alls, men tanken är fin!). Och jag lever på mina sista alvedon. Vet inte vad den engelska motsvarigheten för alvedon heter?

Så jag stannar faktiskt hemma idag. Det är första gången som jag kom hit som jag är hemma en lördagskväll. Och familjen är hemma. Men det är mysigt. Vi kollade på x-factor. Och nu ligger jag och lyssnar på julmusik! För jajajaja, Äntligen är det oktober vilket innebär att jag får börja lyssna på det! Så himla mysigt. Längtar fruktansvärt till jul. Fick nyss ett recept på pepparkaksmuffins av Anneli! Ska bli spännande. Bakar nog det när jag kommer hem i oktober. Hoppas att det säljs glögg då också.

Tidigare idag så träffade jag Veronica, Louise och Amanda på stan och vi käkade pizza på spaghetti house! Det var supermys! Sen gick vi in till Boost och då fanns det ett erbjudande 2 för 3 och då köpte jag givetvis tre nya nagellack! Jag har ju redan, men kunde inte låta bli. Älskar verkligen nagellack. Har 15 stycker här nu. Och då tog jag bara med mig tre stycker när jag kom hit.....

nu ska jag titta på idol och sova!


RSS 2.0