Myspysarhelg med ållebolleälskling!


Har knappt besökt min dator på hela helgen - har velat tagit vara på tiden med Oliver istället!

Torsdag; Jag sprang nästan till tunnelbanan och sprang uppför alla trappor för att komma till paddington så fort som möjligt (fick ju givetvis vänta då, menmen..) för att möta upp Oliver. Kunde inte stå still, jag måste sett jättekonstig ut! Tillslut hoppade min skogsmulle av tåget och vi fick syn på varandra! Hela jag jublade av lycka och mitt smeknamn sillen kom upp igen...

När vi kom hem till min gata, så fick jag presenter och kort och allt möjligt! Chips! Choklad! Åh, så mycket fint. Men bestämde mig för att öppna det senare (visste ju att jag skulle börja böla och ville ju inte förstöra sminket ännu mer innan vi ätit). Så vi gick ut i regnet och letade efter nått att äta här i West Hampstead. Vi hittade gbk - gourmet burger kitchen - och det var supergott! :)

Efter middagen så köpte vi med oss lite öl för att fira lite på rummet! Öppnade mina presenter och jag fick den finaste present man kan önska såhär. Ett fotoalbum med massa vardagliga kort hemifrån. Med smycken i! De hade visst skrattat och sagt att jag säkert kommer gråta och säga "gu, vad ful jag är!" det första jag gör när jag ser det. Och det gjorde jag! haha!
Jag har visat alla jag bara har kunnat mitt fina fotoalbum, som alltid ska ligga framme, och allt tycker det är jättefint! Tack mamma för alla de timmarna du måste lagt ner på det! <3

Jag fick också brev och teckningar från Klara och ett jättefint Snö of Sweden-smycke utav Leijonen.

Fredag; Jag steg upp och tog P till skolan. Tog bussen hem så jag kunde få mysa lite med Oliver som låg kvar i sängen. Vi låg kvar längelänge. Sen gick vi till Hampstead och tittade runt lite där. Käkade fish & chips till lunch. Hämtade och lämnade P på stage coach nära Camden. Stannade kvar i Camden och satte oss på en jättemysig pub och satt kvar i timmar! Vi hade gått ganska mycket den dagen, så satt länge på puben. Sen mötte vi upp Amanda och Katarina för att titta på den tråkigaste filmen på länge - Eat, pray, love. Julia Roberts nya. Så jävla dryg. Fast vi var trötta och sega efter den filmen så tog vi oss en öl efteråt. Mysigt.

Lördag; Sov länge! Och sen så tog vi oss in till city, för Oliver ville se Picadilly Circus. Vi köpte det dyraste godiset någonsin - £8 för 2 hekto lösgodis! Köp inte godis inne på trocadero! Fyfan. När vi satt och väntade på Alex, Elin och Veronica så flög en duva in i oss. Äckligt värre! Hatar ju fåglar - speciellt de där äckliga flygande råttorna!
Iaf så möttes vi upp och tog oss till Pizza Hut för "lite" mat! Blev supermätta.
När man äter så mycket blir man så himla trött, men vi hade ju bestämt oss för att gå lite på stan, så blev några butiker på regent street och oxford street. Skulle egentligen till Selfridges men orkade inte med det. Vi tog oss hem och slappade lite innan det blev dags att ta sig utåt igen. Vi blev bjudna på middag av värdfamiljen som födelsedagspresent. Finfinmiddag dessutom! Hade planer på att dra vidare till Camden sen, eftersom det är så nära, men orkade inte riktigt. Så vi tog oss hemåt igen. Och kollade på Idol istället!

Söndag; Sov länge! Skulle sitta barnvakt vid halv 4, så vi kände inte att det var nån idé att åka in nånstans. Så vi stannade hemma och kollade på idol, sen gick vi på promenad som slutade som lunch inne i Hampstead. Vi köpte present till värdfamiljen som tack att Oliver har fått sova hos oss. Klockan går så fort, för sen va klockan dags att börja jobba! Vi satte igång Hitta Nemo och käkade lite mat. Sen fjäskade Oliver till det med att springa bort och köpa glass, som P blev väldigt glad för. Och speedad tror jag! Haha, sprang omkring en massa här! Tur att han hade roligt iaf. Sen kunde han lugna ner sig och läsa lite jakttidningar med mig och Oliver. Sen va det dags för P att sova, så då satte jag och Oliver igång en Wallander, som Oliver somnade till...

Måndag; Fanfanfan. Måndag. Hatade just denna måndag. Dels för att jag aldrig gillat måndagar men mest för att Oliver skulle åka hem. Men Oliver följde iaf med P till skolan för att han ville det. Och så fick vi ju lite extra tid att prata och umgås lite. Vi tog bussen hem, packade, käkade frukost och tog oss mot Paddington. Grät inte så mycket som jag trodde, men det va tungt! Började gråta som mest näst han hoppade på tåget och jag skulle ta mig tillbaka hem. Grät på tunnelbanan, så pinsamt! Sen strök jag resten av dagen! Och Oliver ringde kring 18, svensk tid, och sa att han fortfarande inte kommit hem. Att det va nått fel på planet  när de landande. Fan, vad rädd jag blev. Inte för att det var nån större fara.. men ändå läskigt! Han kom inte hem förrän 21 svensk tid, vilket innebär att resan från London och hem hade tagit 8 timmar. Skandal ju! 26 dagar tills vi ses nästa gång! Fan, vad jag längtar!

Tisdag; Jag har ju världens finast vänner här. Ingen som tycker jag är toffel. Utan de föstår om det känns tungt denna veckan. Så har fått en massa med förfrågningar oc inbjudningar till massa med saker! Men igår orkade jag inte. Ville bara sova. Idag ska jag till Veronica så ska vi köpa lite lunch och så ska vi mysa och prata lite! :)
Ikväll ska jag träffa Alex! Och imorrn med! :)

TODAAAAY!

Vaknade imorse av att telefonen ringde, undrade varför och vem det är som ringer såhär mitt i natten (6.20), och så när jag svarade sjöngs det för fulla muggar i andra änden! Trodde att jag skulle vakna av väckarklockan som vanligt idag, men fick vakna som (ungefär) vanligt på en födelsedag! Blev så himla dag, kunde inte bli en bättre start på dagen! Tack mamma, pappa och Jacken (fast ni ringde liiiite tidigt :P)

Efter det så fick jag fina gratulationer av familjen och tog pojken till skolan. På vägen hem köpte jag det jag saknat; bredbart smör och sylt! + lite annan frukostmat till Oliver. Kan inte fatta att han är här snart! Om tre timmar ska jag ta mig till paddington och möta upp honom! Som jag har väntat och längtat! <3

Världens bästa Elin, Alex, Lovisa och Emelie kom och firade mig och bjöd mig på lunch och efterätt idag! Jag fick önska mat, så det blev pasta med lök- och skinksås! MUMS! Så himla mysiga och fina människor! Kunde inte blivit en bättre dag! Fick dessutom SÅS i födelsedagspresent! MUMS PÅ DET MED! <3

T om boiler man grattade mig idag! Haha, måste varit min braiga värdpappa som berättat...

Nu ska jag dra iväg och hämta pojken i skolan!

22 september

Har nog världens bästa värd-pappa! Han tyckte synd om mig som skulle behöva sitta barnvakt på sin födelsedag, så nu så har han fixat så att jag inte behöver det längre! Wihuuu! :D Nu blir'e middag med Oliver iaf!

Fick brev hemifrån idag, två kuvert och ett vykort! De ska jag läsa imorrnbitt när jag vaknar :) Myyyyyys!
Alex och Elin kommer och käkar lunch här imorrn, ska bli himla mys det med! Kommer förmodligen få en toppendag imorgon!!

Och så KOMMER JU OLIVER IMORGON!! <3

Tvivlar

Börjar undra om detta verkligen är ok?

Flopp?

Torsdag som jag så länge har längtat till, blev precis inte som jag hade tänkt. Måste sitta barnvakt. Kul födelsedag! Städning på dagen och så sitta barnvakt på kvällen. Istället för fin middag ute, bara vi två, så blir det pizza hemma med en unge bredvid. Vilken jävla tur att Oliver får sova i mitt rum säger jag bara!

Vilken jävla tur att Oliver kommer över huvudtaget annars hade jag varit knäckt! Älskade, älskade Oliver <3
Men jag får väl försöka se det positivt med pizza och en kall öl!

Och städningen tar jag imorn....


Au pair-meeting

Idag är det lördag och det är dags för au pair-träff. Kom precis på att jag vet inte vart..... Bra Moa!

Friday, I'm in looooove!

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelin! Hjälp mig med min fula blogg, så är du supergull! Tackis <3

Det hände så mycket här så jag hinner inte med att blogga under tiden. I onsdags så va jag och Alex och kollade på broarna. Vi tog tunnelbanan ner till Westminster, för jag ville komma nära big ben, och nog kom vi nära! Haha!
Efter några kort där så gick vi vidare mot broarna. Det var en ganska lång promenad och vi hann med ett och annat däremellan! Kollade upp filmmuséet, tog kort, tog kort i automat, fikade, kollade upp the globe, gick lite vilse.. Det fanns mycket att se! Himla mysigt :) Jag är så glad att jag träffat Alex!


Idag så var jag, Alex och Amanda på europas största shoppingcenter (tror jag) - Westfields! Gjorde av med onödigt mycket pengar (som så hör till storleken på shoppingcentret). Usch. Men fick ett par vinterkängor, tjockare tröja, kjol, nagellack och en trevlig dag för det! Träffade på ett par (tre) svenskar på H&m's omklädningsrum, av alla ställen! Smålänningar. Vi hälsade inte på varandra och låtsades inte om varandra. För det är ju så vi svenskar fungerar! Ska ju inte prata med främlingar....

Ikväll va jag och Veronica och kollade på bio - Tamara Drewe. Herregu, vilken film! Vet inte riktigt vad jag tyckte om den dock. Kändes mest som om det va nån som ville göra en film, inte riktigt vad den skulle handla om och så körde det bara ihop sig? Den va ganska rolig dock.

Pappa fyller år idag också! GRATTIS! Snart pensionär! ;)

Imorrn är det au pair-träff som gäller! Vet inte vart jag ska, vilka jag ska träffa eller vad jag ska förvänta mig - spännande! Dock tidig uppstigning -.-

Ska lägga mig och titta på Idol nu! Precis som det ska vara på fredagar. Sov gott!

Tar bussen

Har gått så himla mycket idag och på sistone. Så tar nog bussen när jag ska hämta pojken idag..... Så kan jag dessutom stanna kvar längre i sängen och titta på Dansfeber! Hahah, bland det töntigast och fulaste jag sett, men fan så roligt! :D

Bullbak och dåligt humör

Idag så har jag och Veronica bakat bullar. Det var inte helt lätt eftersom de inte har nån kavel eller pensel. Finns ju inte att köpa färsk jäst eller pärlsocker (om man inte åker till Totally Swedish, som jag gjorde) här. Så det är exotiskt och fint med kanelbullar här, haha! Vi upptäckte också att de har gröna ägg här i england också.
Men men, Amanda kom och sällskapade oss idag, precis lagom till att bullarna var färdiga! Sen gick vi till skolan och hämtade pojkarna, sen va det dags att börja jobba!

Så när jag äntligen hade slutat, så satte jag mig vid datorn och skype. Visste nämligen att Oliver satt och väntade på mig. Han har inget internet där han är och jobbar om dagarna nu, så han åkte ut till Tärnö idag, bara så vi skulle kunna skypa. Så vi pratar i typ fem minuter och så lägger mitt (jävla helvetes skit)internet av. Såklart! Och i samma veva så får jag höra att jag tagit mat från "fel sida" av kylskåpet så det inte fanns nån middag. Så va på riktigt skithumör. Då kommer internet igång, men givetvis så kan inte Oliver prata längre. Han behöver åka tillbaka och jobba. Istället så pratar jag en stunt med morfar! Så himla mysigt! Och det räddade min kväll :)

9 dagar till älskling kommer! <3


off to bed

Klockan är strax efter 21 och jag ligger redan i sängen! Så himla skönt för jag är supertrött. Så trött att jag tvålade in kroppen med balsam och hade duschcremen i håret nyss... Men ska iaf göra ett försök att titta på en hel film som jag lånat idag - Juno.

Om du råkar vara ett syskon till mig, så önskar jag mig en iPod utav dig i födelsedagspresent.

Nu är det riktigt nära! Man kan tom räkna ner dagarna med händerna nu! 10 dagar! <3

Godnatt

monday the 13th

Denna dagen har veeeerkligen gått fort!

Först vaknade jag och tog ungen till skolan. Sen gick jag hem igen, genom west hampstead, och lämnade in lite kläder hos skräddaren. Sen gick jag vidare hem och började stryka. Tittade på två Wallander filmer samtidigt. Sen va det dags att gå till skolan och hämta pojken igen. När vi kom hem så var jdet dags att laga mat, sen slutade jag. Låter inte som att jag haft speciellt jobbigt. Men att stryka mellan 9.30-14.30 nonstop är ganska utmattande...

Imorgon så har jag äntligen lite ledigt på dagen, så då kommer Veronica hit och så ska vi baka kanelbullar :)
Det ska bli supermys!

Idag när jag och P gick hem, så började vi argumentera lite och P började bli lite frustrerad. Då lägger sig tanten som går strax före oss i. Vilket jag Inte gillade. Då blev jag ju ännu mer sur. Men jag kan ju inte så bra engelska, så det blev att jag va tyst. Jävla kärring, låt mig ta hand om mina bekymmer själv!

På torsdag är det en vecka till jag fyller år och Oliver kommer hit! Och jag vet vad jag önskar mig av mina syskon - en grön iPod nano (eller nån musikspelare). Det är typ det enda som jag önskar mig just nu. Och då har jag verkligen fått tänka till, jag tycker verkligen inte att det är nått speciellt med att fylla år nu när jag är här. Jag längtar mer efter att Oliver kommer hit! <3

många funderingar

Jag är sjukt dålig på att blogga!


Helgen har varit bra. Mycket bra. Men det känns som om nått fattas. Och det gör det ju... Hanna lille! Kom tillbaka snarast! <3

Har längtat hem mycket i helgen. Och det blev ju inte bättre nu när jag såg en film som handlade om långdistansförhållanden. Blev lite awkward, känner igen mig i så mycket. Redan efter en månad. Usch. Får funderingar om det här är det jag vill? Men har aldrig träffat så mycket folk, aldrig haft så roligt som nu, aldrig känt mig så levande som nu. Förvirrande!

Snart fyller jag år och Oliver kommer äntligen hit! Jag längtar så mycket till Oliver kommer hit, så jag glömmer nästan att jag fyller år.... Så när Jossan skrev att hon hade köpt en present till mig, så fick jag verkligen tänka till en extra gång; varför det?!
Och mamma frågade mig vad jag önskade. Jag önskar mig brev och massor med brev till jag fyller år! (Ni ska vara glada. Andra 20-åringar önskar sig bilar och annat dyrt, medan jag önskar mig brev!)

Dags att somna och vakna upp till en ny arbetsvecka! Hoppas den går fort!

Whoops! Jag tar allt på en gång.

Har glömt att uppdatera. Och det känns som om det har hänt så jäkla mycket sen förra helgen.... Så ska försöka få med allt på en gång!

Fredag; Au pair-träff (för oss i norra london) i Muswell Hill. Jag fick ett oförtjänt smeknamn, alkoholisten. Bara för att vi var udda antal och det var 2 drinkar för 1, innan kl 22. Då blev det att jag satt där med fyra drinkar samtidigt.. till mig själv. Pinsamt.

Lördag; Åkte till Covent Garden med Alexandra, Hanna och Veronica. Köpte ännu mer trådar och berlocker. Käkade en jättesöt (söt som i gullig) muffins! Bild kommer. På kvällen drog jag vidare till Alex för politik- och vinkväll! Dock inte så mycket politik :P Haha, men det var mysigt.

Söndag; Hanna  och Alex kom hit för att senare möta upp Veronica vid den svenska kyrkan. Därifrån gick vi till Totally Swedish, som är en butik om bara säljer svenska saker och har bara svensk personal. De firade 5 år, så det bjöds på prinsesstårta! Efter det va det au pair-träff (för alla au pairer denna gången) och det var sjuuuuuuukt mycket folk. Vi träffades i svenska kyrkan och gick vidare till svenska puben. Jag tog mig en Kopparbergs cider, fastän jag inte är mycket för cider. Men kändes liksom som om det hörde till. Så fanns det ingen Mariestads?!
Efter au pair-träffen så drog jag, Hanna, Veronica och Linnea vidare hem till Veronica för att titta på film. På vägen hem irrade jag och Hanna omkring i timmar innan vi kom hem. Det tar 40 minuter att gå och tog oss 2 timmar med bussen.. Hatar bussarna.


En kväll satt jag och kollade omkring på min facebook och så hittade jag en Amanda Franssom, som jag gick i samma högstadieskola med. Så visar det sig att hon bor i Hampstead! Vilket är typ 30 min (gång) från mig! Världen är allt bra liten ibland.



IGÅR vid den här tiden, visste inte jag att Hanna skulle hem till Sverige. Nu sitter hon där hemma i Alingsås. Helt sick! Sa hej då igårkväll, vi satt på McDonalds och grät ikapp. Kommer sakna den tjejen helt sjukt mycket! Det fanns så mycket kvar att göra! Det känns som hon bara drogs bort ifrån mig, helt oväntat, trots att det inte var heeelt oväntat. Har inte kunnat sova på hela natten. Det är inte ok. <3

IDAG har jag varit och röstat. Jag mötte upp Veronica, Amanda och Louise. Det var lite svårt att hitta den svenska ambassaden, för den var så himla liten men efter att ha vridit lite på kartan så!
Sen va jag och köpte pärlsocker, så jag kan baka riktiga kanelbullar snart! På bussen hem så såg jag tre bilar som hade ratten på rätt sida! Kändes gött. Det är exakt två veckor till Oliver kommer hit idag!! Läääääängtar! <3



Coin

P har kompisar över, så jag får lite tid för mig själv. Tyckter min plånka är så jävla tung av alla mynt, så bestämde mig för att räkna ut hur mycket det egentligen är. £13.21 vilket är ungefär 150 spänn i bara mynt..
Hatar mynten här. De är så onödigt många, åtta olika mynt. Varför ska engelskmännen envisas med att ha 1, 5 och 2 pence mynten kvar?

Back to reading now.

Last day of summer

.. Och det har faktiskt varit fint väder! Wohoo :) Och inte har den regnat ens lite i London idag, helt fantastiskt ju!

Har ju varit ledig idag. Så sov längelänge och låg i sängen och drog mig längelängelänge! Skööönt. Men efter det så städade jag hela huset. Det tog en jädra tid eftersom jag hela tiden fastnade vid internet, framförallt spotify.  Dagens favorit är Magnus Weideskog, som jag har lyssnat på hela dagen. Verkligen en talang detdär!

http://youtu.be/ga47t7EAfRY

Efter jag städat färdigt tog jag en välförtjänt långdusch! Sen tog jag mig en promenad till närmsta kort-butik. Där inne fanns det så mycket att välja på vilket inte är så bra för en som heter beslutsångest i andranamn! Var säkert där inne i 40 min. Och det slutade med att jag köpte mer än vad jag skulle, men vafan. Köpte bl a ett fodral till mitt oyster. Som jag har letat efter ett nytt sånt! För varje gång jag dragit upp mitt oyster så längtar jag hem. För det står IKEA på det. Och "Home is the most important place in the world" och "Travel is a means to an end. Home" eller nått liknande. Och för en med hemlängtan är det inget vidare....


Saknar min Oliver Leijon så fruktansvärt! 23 dagar kvar, my love <3

RSS 2.0