Gratis Spotify Premium

Vill du ha Gratis Spotify Premium? Tryck på länken innan söndag!

http://www.streaminvite.com/ref/60942The Ark - One of Us is Gonna Die Young

Jag blir seriöst ledsen och smått deprimerad av att The Ark ska lägga ner. De har gett mig så himla mycket! Bl a den lilla tron jag har på mig själv. Jag Älskar The Ark för det och kommer alltid vara tacksam för deras musik och texter!

Love you <3


Last day in London

Igårkväll va jag på middag med Amanda, Hanna, Katta och Ellinor. Det var trevligt! Kommer sakna de allihopa. När Ellinor gick fick jag ett litet kort utav henne, som hon hade ritat själv. Och det va såå fint! Vi ses igen, ellerhur?

Jag är skitnervös av nån anledning, så vaknade innan klockan ens ringde. Mår lite illa. Det är mycket som sker i huvudet på mig. Kommer ta tid innan jag landar. Idag ska jag ta mitt pick och pack och åka till Amanda. Familjen här ska nämligen iväg idag. Så ska spendera min sista natt i London hos henne. Och det känns jävligt skönt. Med betoning på jävligt.
Om 24 timmar sitter jag på ett plan mot Köpenhamn!

Jag Älskar London!

Sista jobbdagen

Idag va min sista jobbadag, bara det att jag inte jobbat nått idag. Och inte heller komma jobba nått idag! Så jag har nu slutat som au pair! Jag studsar lite av lycka :) Det känns som att sluta nian igen. Så glad och lättat är jag. Även fast jag vet att det kommer komma tuffa tider framför mig, vet inte riktigt hur eller var. Men jag är lika glad för det!

Men jag vill säga hejdå till pojken på ett riktigt sätt (utan att ge en massa saker som han redan har) så ska käka lunch tillsammans och sen gå till creperiet i Hampstead.

Och ikväll blir'e avskedsmiddag.

RSS 2.0