Om en vecka

så är jag förmodligen på svensk mark! Jag längtar fruktansvärt mycket, men samtidigt verkligen inte. Det är så mycket känslor med det här att åka hem så jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vart jag ska börja. Att säga hejdå är det värsta jag vet. Och att säga hejdå till de fina jag träffat här gör bokstavligen ont i mig. Men samtidigt gör saknaden efter Oliver, hundarna och Sverige också ont i mig. Hur jag än vrider och vänder på det, så blir det inte som jag vill.

Jag vill inte jobba som au pair.
Jag vill inte lämna mina vänner här.
Jag vill inte lämna London.
Jag vill inte vara utan Oliver.

Jag är så himla glad att jag åkte iväg som au pair. Det är det bästa jag gjort! Har lärt mig så sjukt mycket! En ny kultur, nya fantastiska människor, haft så himla roligt men framförallt så har jag lärt mig så mycket om mig själv.

Mindre än två veckor kvar

Ja, nu är det verkligen inte länge kvar tills jag åker hem till kära Sverige igen. Mycket har hänt sen jag skrev här sist.

- Mamma Mia the musical va f a n t a s t i s k!! Va helt lyrisk efteråt och sjunger fortfarande på låtarna ibland!
- Jobbade över 40 timmar förra veckan då pojken va sjuk, så även jag... Låg hemma större delen av helgen för att bli frisk. Vilket sög då det va min nästnäst sista helg i London.
- Va i Brighton i helgen och hade världens mysigaste dag med mina finfina vänner <3

Idag och fram till måndag är jag ledig eftersom P är på skolresa! Det är väldigt skönt då jag istället kan fokusera på att suga i mig så mycket som möjligt ur London och mina vänner! Idag har det dock bara slappat, tvättat, packat och planerat lite inför min höst. Amanda va här och käkade lunch, vi gjorde även lite pancakes till pudding. Jag sökte nyss lite utbildningar till hösten. Hoppas det blir nått iår.

Ikväll ska jag möta upp Alex så ska vi testa ett milkshake-ställe i Hampstead!

Imorgon ska jag träffa Ronnie för sista gången innan jag åker hem - visst är det sorligt?! Jag dör lite inombords bara av att tänka på det. Men vi har planerat en road trip i Sverige i sommar! Längtar :) Kommer sakna den tjejen!
Om jag vågar så ska jag och Ronnie ta oss till Camden imorrn så ska jag pierca mig i örat - tragus.
Jag googlade det innan och det verkar göra jävligt ont....

Som ni vet vid det här laget så är jag en tjej som tänker väldigt mycket framåt. Om två veckor firar jag och Oliver 7 år tillsammans! Det ska bli så mysigt att komma hem till honom och få pussa på honom till vardags igen. Och bli pussad på!

xx

Åtta månader i London! En månad kvar.

Idag för åtta månader sen så lämnade jag Sverige för att flytta till London. Fasen, vad nervös jag va! Med all rätt. Visste ju inte alls hur det skulle bli. Men det visade sig gå riktigt bra! Det har varit the time of my life! Än så länge.
Jag har träffat så underbara vänner och gjort så mycket roliga grejer som jag kommer bära med mig genom livet. Framförallt så känner jag att jag har mycket bättre självförtroende idag. Jag vet att jag kan!

Även fast jag Älskar London så vill jag faktiskt hem. Inte till växjö/alvesta/hjortsberga, men absolut hem till Sverige och min älskade Oliver Leijon! Är så himla glad att han fortfarande vill vara tillsammans med mig, fast jag åkte iväg så länge. Skönt att jag slapp välja mellan honom och London.

Men det ska bli läskigt att åka tillbaka till Sverige igen. Jag har förändrats så mycket. Vill göra så mycket grejer så jag knappt vet vart jag ska börja!

RSS 2.0