Grattis lillebrooooor!

Idag fyller världens bästa lilla lillebror hela 16 år! Så idag blire kalas för honom, så därför har jag gjort en tårta till honom. Och så gjorde vi tårta till mamma igår, jag börjar bli trött på tårta nu!

Intensivkursen till körkortet började idag. Körningen känns bra, men teorin... Den känns inte lika bra. Har iofs inte pluggat så mycket. Men nu måste jag verkligen. Inte så lång tid kvar till provet nu. Hoppas verkligen att jag klarar det.

Idag är det många som har sin bal - ser fram emot att se massa bal-bilder sen :)


Europe

Just nu tittar jag på esc och jag har fyra favoriter. Två ballader och två upptempo.
Ballader: Portugal och Israel
Upptempo: Rumanien och Tyskland

Vem tror ni vinner?

Jag har precis bokat biljetter till östersjöfetivalen och Europe! Än så länge är det bara jag och Oliver som ska åka, men vi hoppas på att få med oss några :) Någon sugen?

Igår föddes Olivers lilla wachtel så om 8 veckor har vi hämtat lille Malte (ja, Oliver han Ska heta Malte och Inte Igor!!). Det ska bli så himla mysigt! Jag längtar så mycket till sommarn. Först London i ett par veckor, sen hemma i ett par för mys och gos med pojkvän och valp! Sen iväg på riktigt den 3 augusti! Jag behöver verkligen detta!

Saknar min pojk som är i Inverness!

Fiasko

Ojojoj, så rätt jag fick! Snacka om fiasko! Det är första gången Sverige inte är med i finalen sen 1958. Suck...
Vet inte om jag ens kommer titta på finalen på lördag. Får hitta på nått annat istället!

Nu ska jag snart börja baka bullar. Det var jäkligt segt att komma igång idag...


18.00
Nu sitter jag och tittar på vänner (YES, jag har Äntligen få lånat de sista säsongerna!) samtidigt som jag proppar i mig nybakta bullar och mjölk! Mums :)

ESC semifinal 2

Ligger i min säng och tittar på den andra semifinalen i ESC. Fyfan, vad tråkigt perfomance Sverige hade... Jag är så himla besviken.
Jag hejar iaf på Litauen. De är ju helt undebara med sina silverpaljett-kallingar! hahah
"Get up and dance!". YES, Please! haha :D

Men så tycker jag att Israels bidrag är helt fantastiskt. Jag förstår inte ett ord, men jag förstår ju att han sjunger om något vackert. Han är inte så dum han heller! ;)


När resultaten presenterats ska jag nana. Imorrn ska jag baka bullar för fulla muggar! De går säkert åt eftersom det är mors dag på söndag och Jack's födelsedag på måndag.

Godnatt! (Och håll tummarna för Anna, det LÄR behövas!)

Vänner

Har fått låna de fem första säsongerna av Vänner utav Emelie, och nu har jag sett färdigt på dom... Längtar tills jag får låna de resterande säsongerna!!

Nu blir'e snart den andra semifinalen av ESC - där Sverige tävlar. Tycker verkligen inte om det svenska bidraget. Jag tycker inte att låten är dålig, men jag tycker att Salems låt hade passat bättre. Får väl se vad europa tycker om Anna. Jag tycker om Salems låt så mycket så att jag nästan inte hoppas att Anna kvalar ikväll... Vi har fått kvala varje år och har alltid kommit till final. Men ikväll? Vi får se!

Sko-shopping!

Idag var jag på stan med Olivers underbara kusin Amanda! Hon behövde sällskap och råd inför lite skoinköp. Och det finns inte mycket jag tycker är roligare än att shoppa skor! Jag tror tom jag inspererade henne till att köpa nått hon inte tänkt sig, men ändå vara nöjd! Det är jävlar en bedrift för den tjejen är kräsen! :P

Gubbsjuka

Det finns inte mycket som är äckligare än gubbsjuka.. Idag på jobbet var det två 70+ gubbar som höll på en massa med mig. De frågade vad jag tänkte göra i sommar och jag svarade mycket riktigt att jag ska åka som au pair till London. Ah, det var ju jättebra! Speciellt om jag skulle "ta hand om pojkar i 17-19 årsåldern för då kan du ju få dig ett nyp varje kväll.. hehehehe!". I nästa mening var jag byns sötaste flicka och sen började de berätta om hur mycket sex de fick när de var i min ålder. Och att inga tjejer var ju tjocka då, för det fanns ju knappt Cola. Och hur de tyska tjejerna va bäst.. Och mycket mer som jag inte ville varken höra eller veta.
Tydligen visste de om att jag och Oliver varit ihop länge också, så då frågade de mig om jag visste vad erfarenhet va. "Ja ..?" svarade jag då. "Vet du vad det innebär då?" frågade de, "Ja, det vet jag väl..?" och svaret jag fick "det kan du inte veta om du bara varit med en pojk!!?!" och så ett hånskratt från de båda.

Vidrigt! När de mitt allt i deras sexsnack fick in att jag är så söt så, så kände jag mig bara så himla äcklad. Fyfan. Och Oliver som brukar kalla mig för manhaterska, vilket jag inte hoppas att jag är. Men de där två gubbarna gjorde det ju inte bättre precis..



Nehe! Nu är det snart dags för mig att försöka teckna en försäkring.. men vilken försäkring? Det är ju bara en enda djungel av konstiga ord och villkor som man inte förstår!

kan de inte bli juli snart?

Min blogg är verkligen FUL! Är det Nån som kan tänka sig att göra som designen?

Idag har jag kommit i kontakt med några tjejer som ska till London precis som jag! Ser verkligen fram emot att träffa allihop, de verkade sååå trevliga allihop! Är superpeppad just nu! :)

Men nu blire vänner, som jag lånade utav Emelie igår! Pusen på dig!

Ringaren i Notre Dame

Imorse när jag vaknade mådde jag illa och var jätteyr. Så jag bestämde mig att gå upp och äta och se om det blev bättre, men det är tråkigt att käka frukost själv så jag väckte Jack. Och han mådde lika dåligt som jag. Så vi bestämde oss för att göra frukost och äta den till Ringaren i Notre Dame.

Som barn tyckte jag den filmen var lite hemsk, men mest rolig. Men herregud, den är ju verkligen jättehemsk! Ju äldre jag bli desto hemskare blir den .. Och så är det nog med de flesta av Disney-klassikerna. Det är det som är så bra med de filmerna. Fantastisk musik, ämnen som berör men som ändå är roliga för barn. Synd att den lille killen i London som jag ska ta hand om inte gillar Disney-klassikerna.

Iaf så har jag fortfarande Frasse på besök. Och jag älskar varje sekund han är här! Så himla go! Tyvärr går ju inte han och Pondus ihop, men Frasse och Ruff leker gärna och helst hela tiden. Och de får de göra när de är nere på mitt rum, så ni kan ju tänka er hur mitt rum ser ut just nu..

Flygbiljetter bokade!

Nu är flygbiljetterna äntligen bokade!! :D


Ihhhhhhh, visst det är en och en halv månad kvar. Men fasen. Det går fort! Hoppas jag!
Det ska ju hända en del innan jag åker. Bal, studentfirande, byta rum och förhoppningsvis körkort.
Äntligen!

Broder Jonas

Min bror Jonas är och hälsar på! Så idag har vi käkat oxfilé och hasselbackspotatis. Och till efterrätt väntar rabarberkompott, glass och lakritssås. Som jag ska upp och göra snart...
Och så har jag gjort arraksbollar (som jag inte ens tycker om). Bara för att pappa köpte fel. Han skulle köpa lakritspulver och kom hem med arrakskoncentrat.

Men men. Och Leijons är på Tärnö, så vi har även Fransson hemma på besök. Myyyys!


Idag Måste jag boka flygbiljetter till London. Jag hittar bara flyg som antingen är väldigt tidiga eller väldigt sena, så jag har liksom inte bokat än. De med passande tider är så jävla dyra... Men det får det väl kosta då!

Oliver Leijon sitter i Skottland och är sjuk. Jag tycker så synd om honom. Det kunde ju inte komma mer olägligt. Och så hatar jag att se honom sjuk när jag själv inte kan pyssla om honom. Aja, han är väl som mamma säger, vuxen nog att klara sig själv.. Men ändå!

intesivutbildning

Ska börja med en intesivutildning för körkortet snart! Tyvärr lite senare än vad jag trodde, så nu krockar det med student och så :S Det blir Allt på en gång. Ojojoj ... Suck. Hoppas jag klarar det!!

Annars va jag och hälsade på min kära systeryster igår, alltid lika mysigt! Vi käkade gott och grät till en supersorlig film.; Hachiko - A Dog's story.
Hade jag vetat att filmen var baserad på en verklig historia, hade jag lipat mer än vad jag gjorde! Ola skrattade åt oss..

Idag har jag; tvättat lite, strykt lite tvätt och städat. Och snart ska det bakas. Men först; duschen!

Stackars den.

Mormor fyller 81 år idag, så vi har varit där och hälsat på. Och magen är proppfull som vanlig när man åker därifrån...

Igår när jag och Jack var ute och gick kring kl 23.15 så var det en bil som stannade vid varje postlåda och det lät en massa, så vi undrade va det va. För VEM är ute och delar ut reklam kl 23 en lördagskväll??! Så vi gick till vår postlåda och lustigt nog så var det vanlig reklam. Tidningen kommer inte ens en en söndag, så varför (åter igen) dela ut reklamen en lördagskväll kl 23? Vi tyckte synd om den som körde.

Annars inget nytt än. Håller på att leta upp flygbiljetter, men det går inge vidare. Jag tycker det är dyrt med 1300 kr tur och retur till London?!


Yeees

Nu har jag pratat med den nya familjen, och de vill erbjuda mig jobbet! Nästa är att snacka med före detta au pairer som har varit hos den familjen. Det ska göras idag!
Som det ser ut nu så verkar det som att jag åker den 1/7 :)

Är det förresten ingen som jag hjälpa mig med designen på min blogg? Jag kan inte bestämma mig om hur jag vill ha det...


Uppdatering; 15.27
Tjejerna som jag ringde upp var det verkligen inga problem att snacka med! Supertrevliga!
De har fortfarande kontakt med familjen och de rekomenderade mig verkligen att åka! Aaaah, känner mig så nöjd!

Klara-fiiis

Igår innan jag gick och lade mig så fick jag ett sms av Klara som frågade om hon fick komma på besök imorgon. Så idag har jag haft henne här hemma! Jättemysigt! :)

Jag hämtade henne vid ett utanför skolan och med mig hade jag Ruff. Det var populärt! När vi kom hem så bakade vi och åt massa smet! Det är ju därför man bakar, haha! För att smeten är så god! ;)
Iaf, av den smeten som blev över så blev det tillslut muffins, som vi bjöd familjen på. Sen spelade vi the sims. Och ringde Oliver över skype. Det var uppskattat av både syster och bror! Jag hoppas Klara kommer snart igen för det är verkligen supermysigt! Hon skulle på disco på fredag, så får väl se om jag får sminka henne! Har alltid önskat mig en lillasyster som jag kan sminka och så, det är lite som att jag har fått de under de senaste åren <3

Söta, snälla och rara lilla Klara var på besök!


Sen för att uppdatera er om London, så ringde det ingen familj igår. Men men, det är bara på med nya tag! Det ska ringa en ny familj imorrn, och den verkar verkligen toppentoppen! Hoppaaaaas!

Åh ..

Åhåhåhåhåh!
Idag är jag skitnervös. För idag ska familjen från London ringa och intervjua mig! Hela dagen har bara varit en enda lång väntan.. Klockan är liksom snart 17 och de har fortfarande inte ringt :( Jag vill få det gjort nu så jag kan slippa vara så nervös.

Oliver messade och sa att de har fixat internet där han är nu, så nu kan vi ringa varandra gratis via skype! Så himla bra nyheter, eftersom jag trodde att vi varken skulle kunna prata i telefon/sms:a eller mejla. Och nu kan vi alltihop! Nu blir nog de där fem veckorna lite lättare att klara av :)

RSS 2.0