Skola? Är det inte sommarlov?

Denna helgen har känts som ett riktigt sommarlov, så det kändes jättelustigt att stiga upp för skolan idag.
Det har verkligen varit sol denna helgen och jag har solbränna efter mina ringar. Så hääääärligt!

Det är 3 veckor tills jag, alicia och theresé ska till Göteborg och shoppa och 4 veckor till skolavslutningen. Vad jag vet om är det bara ett prov (i samhäll) tills dess och 2 lediga dagar (?). Härligt härligt!

Idag ska jag och theresé följa med alicia hem för att kolla på fölet som kom förra veckan. Det ska vara ungefär lika stort som Pondus. Jag brukar inte tycka om hästar annars, men föl. Det är nått visst med nyfödda djur :) Valpar, kattungar, föl, lamm...
Så hoppas jag att det kommer vara sol och att vi kommer sola lite. För idag skulle det ju vara bra väder, men inte resten av veckan. Men sen skulle sommarvädret komma tillbaka till helgen tror jag. Hoppas bara inte att detta är den enda sommar vi kommer få iår.

Oliver är påväg till Kålmården nu. Han är där med skolan och ska mata alla djuren och så. Och en dröm jag har haft är att får mata aporna (och delfinerna) och så ska Oliver få göra det! Orättvist! Sen ska dom kastrera dovhjortar, men det skulle jag gärna vi vara utan. Oliver har lovat att ta kort, så det kommer väl. Hoppas jag.

Kommentarer

Skriv nått roligt här:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0